Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-19-15, 06:43 PM   #801
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
雖然免BP,但真係好乞兒
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 06:55 PM   #802
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
雖然免BP,但真係好乞兒
單純幫人清儲人品..
佢係怕唔駛BP會有人用呢個方法刷回報
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 07:16 PM   #803
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: okabe 查看文章
單純幫人清儲人品..
佢係怕唔駛BP會有人用呢個方法刷回報
佢咁我不如唔幫算啦
20COIN 太乞食唔拎就算
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 08:13 PM   #804
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
90以下,明顯唔夠打都會幫既

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 08:31 PM   #805
T.K.
很黃很暴力

プロローグイベントのクエストデータ一覧はこちらです。

クエスト 難度 必要AP ランク ユニット
クエスト☆ 5 AP5  EXP150 EXP600
クエスト☆☆ 10 AP10  EXP300 EXP1500
クエスト☆☆☆ 23 AP15  EXP450 EXP2600
クエスト☆☆☆☆ 35 AP20  EXP600 EXP4000
クエスト☆☆☆☆☆ 50 AP25  EXP750 EXP7000

七千果個難唔難打?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-19-15, 08:33 PM   #806
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
MVP計分放 係度有咩用..

另打返黎XD SSR 同抽返黎果D 能力差甘多..隻鐵甲JS都勁過過佢。。

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 08:41 PM   #807
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
所有人都玩單機, 結果每次要用兩珠打
所有人都肯互相幫忙, 結果每次都一珠搞掂
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 08:45 PM   #808
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 天子 查看文章
MVP計分放 係度有咩用..

另打返黎XD SSR 同抽返黎果D 能力差甘多..隻鐵甲JS都勁過過佢。。
打魔神永遠都係60lv打後追到正常ssr

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-19-15, 09:18 PM   #809
天子
StElla

引用:
作者: T.K. 查看文章
打魔神永遠都係60lv打後追到正常ssr
CC 玩左一個月棄左

10支以上可議價~

舊 10-19-15, 09:57 PM   #810
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
只要心裡不停叫細家食c....佢就會回應你 98lvl 攪掂,之後專心上左隻exia60先,,,,,,,

之後同時食兩隻有10% 都順利up到lvl 4武

引用:
作者: 元首KFC 查看文章
所有人都玩單機, 結果每次要用兩珠打
所有人都肯互相幫忙, 結果每次都一珠搞掂
問題可能未去打到咁高呢個個一珠攪掂.....呢........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-19-15 10:05 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 10:02 PM   #811
psidef

註冊日期: Apr 2007
打到Lv105 27抽中兩隻, 仲差一隻

舊 10-19-15, 10:05 PM   #812
天子
StElla

88 LV 收工~而家為左D卷而打~

10支以上可議價~

舊 10-19-15, 10:36 PM   #813
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
問題可能未去打到咁高呢個個一珠攪掂.....呢........
人人一珠搞掂哪有可能抱怨幫人得20coins
我現在打到199lv, 已經開始要三珠了
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 11:06 PM   #814
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
自己廃隊(無SSR)借朋友卡蓮
去到lv100仍然可以一珠 KO

講真我覺得易過CC

只不過唔知打到幾時先完凸

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 12:30 AM   #815
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: sears 查看文章
蘭斯自己有沒有特效?
無人回答sad
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 02:08 AM   #816
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: :bface: 查看文章
自己廃隊(無SSR)借朋友卡蓮
去到lv100仍然可以一珠 KO

講真我覺得易過CC

只不過唔知打到幾時先完凸
明明蘭斯洛特就係SSR

舊 10-20-15, 02:11 AM   #817
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: Gnosis 查看文章
我而家放緊68exia,有魂/覺醒打起上黎快D
美少年招技有貫通,打大佬可以打埋卒仔,但裝甲太薄好易俾人打死
紅蓮二式能力値過左二萬先好放,太低無人用
引用:
作者: 元首KFC 查看文章
趁今天升爆紅蓮放出來吧, 今天射曜日我立即燒水升爆佢
魂必殺x3扣18萬血

引用:
作者: Matthew.Y 查看文章
升到隻紅蓮60放出黎
3bp mode既2chain 60紅蓮開魂超必打30000+60000,而家打到180+lv,無紅蓮真係唔想開

收到

任務完成\

其實平時覺得美少年一突都比唔上0突EXIA
甲唔夠係回避率高啲,但呢隻GAME回避力暫時無乜用
必殺雖然美少年有貫穿,但又係有去無返........仲唔夠EXIA大力

此篇文章於 10-20-15 02:13 AM 被 Asurada 編輯。
Asurada 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 02:22 AM   #818
T.K.
很黃很暴力

紅蓮allin,升到必殺5

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-20-15, 02:44 AM   #819
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: T.K. 查看文章
紅蓮allin,升到必殺5
到底食佐幾多r咭呀?

舊 10-20-15, 02:53 AM   #820
小嘉
The One

引用:
作者: Asurada 查看文章
到底食佐幾多r咭呀?
你唔比TK食SSR既
突左D蘭斯拎黎食升技啦
舊 10-20-15, 04:58 AM   #821
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Asurada 查看文章
到底食佐幾多r咭呀?
只要好運
我隻鐵甲係mission順住佢俾咩食咩max左技

舊 10-20-15, 07:16 AM   #822
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
結果都係曜日打肥料食先係最快升呢手段......不過食到冇錢

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 07:59 AM   #823
sdexam
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: sears 查看文章
無人回答sad
無~~~~~
sdexam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 09:48 AM   #824
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
結果都係曜日打肥料食先係最快升呢手段......不過食到冇錢
應該25ap EV 序吧
6*7000=42000
仲要唔駛錢

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-20-15, 11:12 AM   #825
小嘉
The One

佢要谷一隻一定係打曜日

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:07 AM

手機版 | APP版