Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 10-15-11, 08:13 PM   #451
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
それでも妻を愛してる 第一話

睇NTR睇到悶,唔好再有...

舊 10-15-11, 09:30 PM   #452
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
引用:
作者: STRIFE 查看文章

+1
睇太多會悶..
偶爾一兩部很實用
拜託h動開發商清楚下市場既要求
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-11, 06:56 PM   #453
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
それでも妻を愛してる

不出所料,已經睇到冇感覺

舊 10-22-11, 10:55 PM   #454
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: STRIFE 查看文章

悶到我唔睇落去

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-11, 11:19 PM   #455
輕機恒
Game Master

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
悶到我唔睇落去
半集就del左....
果然已經多得快爛
舊 10-24-11, 02:25 AM   #456
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
AV睇黎睇去咪又係果幾個Theme, 一樣玩足幾十年, 一樣仲有人睇
可能幾位前輩NTR多過我食米, 已經餵飽左自己啦。 不過市場上大把人未睇厭
只係呢套野題材點好都冇用, 畫到咁, 冇動力好正常...

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-11, 04:14 AM   #457
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
呢個NTR既套路真係玩左好多次, 呢套純粹個作畫人設我OK所以覺得唔太差(不過劇情真係超頹....)

舊 10-24-11, 10:05 AM   #458
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
管理人梗係要係個女再輪大__架啦
點會整個男架...

舊 10-24-11, 12:10 PM   #459
HM

註冊日期: May 2007
最重要係,NTR根本無野好寫(望向他男系列)
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-11, 12:29 PM   #460
輕機恒
Game Master

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
最重要係,NTR根本無野好寫(望向他男系列)
先寫女主角有一個男友/丈夫
跳出一個男來ooxx女主角,多次後墮落,完
比純愛更易寫
舊 10-24-11, 05:20 PM   #461
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 輕機恒 查看文章
比純愛更易寫
所以果個系列好似量產化咁
幾個月到一套作品

========

我自己本身ntr唔太好
睇之前會先睇畫風+劇情再決定

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-11, 06:28 PM   #462
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
在h動裡追求劇情未免有點強人所難

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-11, 06:42 PM   #463
闕闕。﹏。
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
但係集體墮落end真係難頂
明明幾年前都唔會咁
闕闕。﹏。 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-11, 07:11 PM   #464
HM

引用:
比純愛更易寫
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
所以果個系列好似量產化咁
幾個月到一套作品

========

我自己本身ntr唔太好
睇之前會先睇畫風+劇情再決定
他男系列d故事直頭越出越古怪sosad
畢竟真係玩到無野好玩
舊 10-24-11, 08:17 PM   #465
輕機恒
Game Master

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
他男系列d故事直頭越出越古怪sosad
畢竟真係玩到無野好玩
所以玩返純愛呀,逆ntr(女角ntr女角),後宮多p等等
都似係之後既大勢
玩到悶果陣
又玩返ntr
舊 10-25-11, 10:13 PM   #466
HM

零子-貴方だけこんばんわ
女主角去到第五集先正式出場,搞得果一場,睇個勢仲會出第六集
雖然實用性一般,不過零子姐姐真係超掂,好可愛
舊 10-26-11, 10:22 AM   #467
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
講起NTR, 最近覺得好睇既NTR已經係 凌辱families 既沙也加
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-11, 10:49 AM   #468
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
講起NTR, 最近覺得好睇既NTR已經係 凌辱families 既沙也加
河原木

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-11, 11:14 AM   #469
輕機恒
Game Master

引用:
本身還可以,但最後跳左隻肥豬出黎wwww
而且比起ntr,最後跟本係佢開逆後宮
舊 10-26-11, 11:55 AM   #470
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
呢套直頭掂啦, 不過NTR味不足, 反而逆後宮

如果再多一兩集就好囉, 岩岩先入正題就完左

舊 10-26-11, 12:27 PM   #471
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 風音 查看文章
河原木
e? 係咩, 冇留意到 ...

引用:
本身還可以,但最後跳左隻肥豬出黎wwww
而且比起ntr,最後跟本係佢開逆後宮
根本下卷個主角都係沙也加
個妹同肥豬個場我當冇事發生過
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
得上卷先有NTR味
下卷完全冇

係囉, 希望片商會添食整多集啦, 不過如果真係有, 希望唔好用妹做主角
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-11, 12:30 PM   #472
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
e? 係咩, 冇留意到 ...

根本下卷個主角都係沙也加
個妹同肥豬個場我當冇事發生過

得上卷先有NTR味
下卷完全冇

係囉, 希望片商會添食整多集啦, 不過如果真係有, 希望唔好用妹做主角
姊妹丼

舊 10-26-11, 05:56 PM   #473
輕機恒
Game Master

引用:

妹妹墮落速度仲快過馬沙www
一發就變母豬
果然poro唔岩寫呢味野..
只係畫面好
舊 10-26-11, 06:23 PM   #474
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
妹妹墮落速度仲快過馬沙www
一發就變母豬
果然poro唔岩寫呢味野..
只係畫面好
快D墮落咪好囉, 留番多D時間俾姊

舊 10-26-11, 07:29 PM   #475
輕機恒
Game Master

引用:
快D墮落咪好囉, 留番多D時間俾姊
姐咪又係ed之後先分零鐘www

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[業界] レベルファイブ 5 明年四月舉辧「LEVEL5 VISION 2024 TO THE WORLD‘S CHILDREN」 武藤遊戲 電視遊戲討論版 17 12-01-23 11:04 AM

現在的時間是 04:16 AM

手機版 | APP版