Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 04-19-08, 12:07 PM   #51
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: jlai 查看文章
我就咁睇實物display都覺得唔錯wor
明明細個個印象覺得佢冇咁靚

不過我都係得個睇字
太貴唔捨得買
外型的確唔錯
另, 日版有批大貨到, 希望會有靚價

引用:
作者: HIM 查看文章
你睇邊個post話好唔掂呀?
no,唔係呢度講, 我自己有幾個friend買左
不同部位都有花, 最嚴重係合體後個塊面...
花係背個d算好彩的了
自己整花ge當然唔算了.
我個隻仲未攞, 依家好驚

舊 04-20-08, 01:32 AM   #52
幻影V-Slasher
Insane Gamer
神速の...

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: luciferdark 查看文章
但好多朋友買左都係度講
今次好唔掂woo
點知你D Fd...
淨係講D Post咋嘛

幻影V-Slasher 目前離線  
舊 04-22-08, 07:59 PM   #53
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
六神...
WC...$1450

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 04-22-08, 08:06 PM   #54
luciferdark

引用:
作者: 幻影V-Slasher 查看文章
點知你D Fd...
淨係講D Post咋嘛
所以咪澄清囉

另,
天元突破確定有一隻,
等接佢番屋企

舊 04-25-08, 10:14 PM   #55
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
有冇人知雷登出現左未?
dx 版 同 普通 同步?

舊 04-26-08, 08:53 AM   #56
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
雷登出左,兩個版本都有

預定聽日六神+雷登+死神+老虎hcm一齊入手

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線  
舊 04-26-08, 04:15 PM   #57
Fungfelix
Crazy Gamer

收到 td台話隻吉姆神做7字頭, 未出手的, 可以快快入手
超值呀~

舊 04-26-08, 04:48 PM   #58
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
收到 td台話隻吉姆神做7字頭, 未出手的, 可以快快入手
超值呀~
吉姆神做7字頭?!邊度?THX
如月釋臣 目前離線  
舊 04-26-08, 08:25 PM   #59
Fungfelix
Crazy Gamer

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
吉姆神做7字頭?!邊度?THX

玩具日布 d人話係馬安山廣場
詳細唔清楚

舊 04-27-08, 02:42 AM   #60
幻影V-Slasher
神速の...

EVA 2號機都出左...
四百多

舊 04-28-08, 03:10 PM   #61
魔王-將

註冊日期: May 2007
PSN  IDkingjoe_1988
雖然我知問呢樣遲左好多,隻黑百合邊度仲有貨同幾銀
有冇下一水番?
魔王-將 目前離線  
舊 04-28-08, 09:10 PM   #62
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
雖然我知問呢樣遲左好多,隻黑百合邊度仲有貨同幾銀
有冇下一水番?
賊船做緊$699,兆萬見到有,不過8字頭
Eternal Wind 目前離線  
舊 04-29-08, 08:37 AM   #63
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
大盒雷登是否有齊晒細盒d野?

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線  
舊 04-29-08, 08:04 PM   #64
luciferdark

引用:
作者: 美版之王-天涯浪子 查看文章
大盒雷登是否有齊晒細盒d野?
係, 夾硬要講ge就係DX版無左普通版可恨GE雷登身體銀色電鍍

舊 05-01-08, 12:17 AM   #65
pulpman

註冊日期: Oct 2002
6 神 $1350 算平嗎 (@ fanling)??
pulpman 目前離線  
舊 05-01-08, 12:51 AM   #66
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: pulpman 查看文章
6 神 $1350 算平嗎 (@ fanling)??
比較下叫便宜...
丫烏...日/亞版...bid到$14xx以上的說 '''

舊 05-01-08, 01:00 AM   #67
HIM

PSN  IDhim927
信和亞洲版賣$1399

HIM 目前離線  
舊 05-01-08, 01:50 AM   #68
幻影V-Slasher
神速の...

引用:
作者: HIM 查看文章
信和亞洲版賣$1399
其實亞洲版同日版有咩分別呢...?

舊 05-01-08, 07:40 PM   #69
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: Fungfelix 查看文章
玩具日布 d人話係馬安山廣場
詳細唔清楚
馬鞍山廣場,玩具之森,全個商場(全區)得一間玩具鋪,好易搵
800找1, 見到好多人HOLD左
LonelyBlue 目前離線  
舊 05-02-08, 01:41 AM   #70
幻影V-Slasher
神速の...

吉姆神竟然可以去到7字頭呢

舊 05-06-08, 08:40 PM   #71
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
今次六神個箱有無搞錯呀,都唔可以成盒放落去o既.....
咁有鬼用咩,外面d字係就幾靚o既,不過放唔落盒野個箱有鬼用....

舊 05-09-08, 01:32 AM   #72
幻影V-Slasher
神速の...

想問下有冇人買過EVA貳號機同威龍一號呀...?
質素如何...?

舊 05-09-08, 12:18 PM   #73
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Rance 查看文章
今次六神個箱有無搞錯呀,都唔可以成盒放落去o既.....
咁有鬼用咩,外面d字係就幾靚o既,不過放唔落盒野個箱有鬼用....
度錯尺寸?
係咪合唔合體都放唔落...a

舊 05-09-08, 12:42 PM   #74
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
佢個皮箱本來應該係用黎比你成盒野連埋個紙盒放入去入面o既,上次天威就做到fit 哂位
但係今次好明顯佢度錯size,入面層絨面佢無計到,o岩o岩層絨面頂住個紙盒...

舊 05-10-08, 04:32 AM   #75
HIM

PSN  IDhim927
http://artstorm.co.jp/ex_gokin_juuoumaru.htm

有冇人有興趣呀!? 而家有得訂, 不過要成$16XX

HIM 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 08:42 AM

手機版 | APP版