Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 12-08-10, 12:07 AM   #51
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
1)最後5分鐘居然可以拉咁長,真係及得上足球小將...
2)超級旅行車....連窗都唔爆隻..
佢地隻窗仲勁過CDC果D !!

同架旅行車之前唔係行唔到? 現在又可以坐咁多人又走得咁快...

引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
我猜研究男最後講個句是 " Your wife is prenanted "
都應該係....

引用:
作者: 森羅 查看文章
估唔到主任結果係渣都無

仲有個波羅flag插足六集呢下先神
佢唔拎出來都真係完全唔記得有個手榴彈...
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-10, 01:34 PM   #52
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: kain_plus 查看文章
咁就season end
太失望
吓 6集就SEASON END?

但咁攪 佢地仲有邊匿 臨尾 個度 都好似拿槍而冇拿食物飲品喎
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-10, 09:04 PM   #53
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 拉打龍騎 查看文章
吓 6集就SEASON END?

但咁攪 佢地仲有邊匿 臨尾 個度 都好似拿槍而冇拿食物飲品喎
yes, season end
season 2 may starts in Oct 2011

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-10, 10:07 AM   #54
Hunter
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
得6集咁少

其實唔係好明點解要自爆?
咁會慳電架咩?

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-10, 10:09 AM   #55
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
你不如話唔明點解坦克車會輸比一堆肉醬

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-10, 02:38 AM   #56
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
個波羅真係留得耐,可能佢都唔知佢初初拎個時諗住做乜了

舊 12-11-10, 04:06 AM   #57
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: Hunter 查看文章
得6集咁少

其實唔係好明點解要自爆?
咁會慳電架咩?
研究所專研究呢類病毒,自爆係個設施既最後手段,因為無電既話有機會會令到設施內既污染擴散到出面,所以最壞情況下需要自爆去"反污染"

舊 12-13-10, 03:50 AM   #58
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
引用:
作者: kain_plus 查看文章
yes, season end
season 2 may starts in Oct 2011
差唔多一年後??

舊 08-14-11, 09:17 PM   #59
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
見到明豬台有廣告............

8/30播

此篇文章於 08-14-11 09:34 PM 被 森羅 編輯。
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-11, 12:19 AM   #60
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
行屍...個名又幾唔錯喎

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 11:44 PM   #61
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
The Walking Dead 第二季即將回歸 10 月 17 日回歸

舊 08-30-11, 10:50 PM   #62
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
無記今晚做緊first season。
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 10:56 PM   #63
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
依家睇緊, 暫時都幾好睇, 唔知後期會唔會拖戲

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:04 PM   #64
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: 大懶財 查看文章
依家睇緊, 暫時都幾好睇, 唔知後期會唔會拖戲
season 1都幾好睇
或者短啦

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:06 PM   #65
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
好似幾好睇不過主角又咁好彩無事

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:08 PM   #66
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
點解粵語啲人名用英文講?

希望唔好睇完第一季都唔知啲喪屍點嚟啦!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:11 PM   #67
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
得6集好快完

舊 08-30-11, 11:31 PM   #68
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
甘就累死左隻馬仔
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:33 PM   #69
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
好攪笑最尾首歌
主角係唔係俾人NTR左

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:37 PM   #70
暉暉816
Crazy Gamer

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
點解粵語啲人名用英文講?

希望唔好睇完第一季都唔知啲喪屍點嚟啦!
唔知何時開始無記啲美劇開始用英文講人名,
只有好少部份會用譯名,或中英夾雜,
其實咁我覺得ok ar....因為有時啲譯名好怪
舊 08-30-11, 11:41 PM   #71
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
我未睇最尾兩集

舊 08-30-11, 11:41 PM   #72
暉暉816
Crazy Gamer

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
好攪笑最尾首歌
主角係唔係俾人NTR左
舊 08-30-11, 11:46 PM   #73
D-boy

引用:
作者: GateHacker 查看文章
甘就累死左隻馬仔
初頭見到隻馬,我仲估佢會否是喪屍馬;原來係我諗多咗....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:49 PM   #74
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
隻馬使唔使咁快拎便當呀, 我仲以為佢係重要角色嚟

又會得六集咁少嘅?

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-11, 11:50 PM   #75
D-boy

引用:
作者: 暉暉816 查看文章
唔知何時開始無記啲美劇開始用英文講人名,
只有好少部份會用譯名,或中英夾雜,
其實咁我覺得ok ar....因為有時啲譯名好怪
聽慣「包志傑」呢啲古怪名,所以有啲唔慣.....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Red Dead Redemption《碧血狂殺》 [已售] neo2046 電視遊戲討論版 814 07-11-16 08:35 AM
Left 4 Dead 2 neo 電視遊戲討論版 365 07-04-13 12:51 PM
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM

現在的時間是 12:26 AM

手機版 | APP版