Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-08, 06:59 PM   #226
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: HuGo_達之礦工 查看文章
背脊做mask

點解既!
背脊好花呢碌毛孔又大又多粒粒~總之就係粗糙

引用:
作者: beagleflash 查看文章
我估應該係最婚禮露背裝。
我有D衫都露差不多半個背脊架
咁好核突架嘛

( 不過我出親街通常眼見都好少背脊光滑的...)

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-08, 11:38 PM   #227
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
買化妝品送左支眼線筆...有無人教下我 劃眼線點畫?

舊 09-19-08, 03:30 PM   #228
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
買左把遮送俾條佬。剛望到,以為係插遮既座,攞起先知係把遮自己企係度。把遮開左既時候,個腳架好似個皇冠咁,好可愛 。不過遮呢家嘢,真係好易唔見。希望呢把可以長命d。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-08, 03:45 PM   #229
小Sakana魚
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 管家婆 查看文章
買化妝品送左支眼線筆...有無人教下我 劃眼線點畫?
我係咁畫:
上眼皮 - 搵隻手指輕輕chic起眼皮位置, 沿眼睫毛位及眼睫毛上方輕畫~
下眼皮 - dum低少少個頭, 眼向上望鏡, 同樣搵手指輕輕拉下眼皮, 沿眼睫毛位輕畫~下 眼皮通常我都唔會畫成條~因為太誇, 我只會畫半條

唔知幫唔幫到你

此篇文章於 09-19-08 03:48 PM 被 小Sakana魚 編輯。
小Sakana魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-08, 10:52 AM   #230
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
買左把遮送俾條佬。剛望到,以為係插遮既座,攞起先知係把遮自己企係度。把遮開左既時候,個腳架好似個皇冠咁,好可愛 。不過遮呢家嘢,真係好易唔見。希望呢把可以長命d。

this kind of umbralla, 5cm 買滿$800有得送...

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-08, 11:18 AM   #231
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 小Sakana魚 查看文章
我係咁畫:
上眼皮 - 搵隻手指輕輕chic起眼皮位置, 沿眼睫毛位及眼睫毛上方輕畫~
下眼皮 - dum低少少個頭, 眼向上望鏡, 同樣搵手指輕輕拉下眼皮, 沿眼睫毛位輕畫~下 眼皮通常我都唔會畫成條~因為太誇, 我只會畫半條

唔知幫唔幫到你
幫到呀
買化妝品送左支眼線筆
所以試下

論壇跳轉

現在的時間是 08:58 AM

手機版 | APP版