Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-16, 03:11 PM   #14676
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
追寶具lv真心唔值,拎d錢黎買週邊好過啦
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:14 PM   #14677
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
又main 又main
未定www

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:14 PM   #14678
gingq7

延長7日,裝屍預左有排修?www
不過睇在太太份上,應該再無人有怨言
舊 04-28-16, 03:20 PM   #14679
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
又main 又main
未定www
肯定係知琴晚加今朝派得4石4果我地嫌少啦......

舊 04-28-16, 03:23 PM   #14680
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
SEGA廢d定庄司廢da

舊 04-28-16, 03:26 PM   #14681
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
仍是禮物箱引發出來的問題..... 沒修正好?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:30 PM   #14682
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
上次空境大致還好好的,今次差不多是回到遊戲實裝那數天的的情況……

到底是真是太多人玩還是怎樣?只會拿錢去吃牛排

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:32 PM   #14683
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
27日
15時〜23時40分メンテナンス

28日

25時(深夜1時)〜 緊急メンテナンス

深夜2時 メンテナンス終了

朝 8時20分〜 緊急メンテナンス

昼 12時00分〜 緊急メンテナンス

16時00分〜 緊急メンテナンス←new!

係咪綠川槍哥的詛咒...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:35 PM   #14684
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
似program bug多過太多access

不過都是1)工作室關係 2) 禮物箱, 今次停之前哈哈不少人又出現前日早上那個bug→拉死左個server

此篇文章於 04-28-16 03:56 PM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:35 PM   #14685
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
血淚:外道!!你們就這麼想要太太嗎!!??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:39 PM   #14686
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: T.K. 查看文章
血淚:外道!!你們就這麼想要太太嗎!!??
因為道歉時露出胸部是常識...(望向太太)..太太已經今有誠意..當然想要

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:43 PM   #14687
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
原來而家又維緊...!?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:51 PM   #14688
gingq7

我估係前幾日死左一部至幾部server, 要完全整番好需時, 而活動又到, 唯有少咁幾台server都照去馬,
結果當然係剩餘的server頂唔住活動初期的高流量

今次我唔怪佢, 在"活動延後一星期開始"和"活動照開但不停維護一星期"二揀一, 我都寧願佢揀後者

Edit: 前後打錯晒

此篇文章於 04-28-16 03:57 PM 被 gingq7 編輯。
舊 04-28-16, 03:54 PM   #14689
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

庄司你們那麼想要$嗎?鋸那麼多扒也不願投資落伺服器嗎?
就連我僅有抱著的希望(太太的下乳)也要踐踏,你不覺得羞恥嗎?

舊 04-28-16, 04:11 PM   #14690
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
係我個account返黎之前 mainten多D

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 04:13 PM   #14691
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
之前開番仲未番黎?
死火我今次都顯示左無此user…
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 04:27 PM   #14692
鐵之侍

入得啦(在這活動期間我還要說多少次呢?)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 04-28-16, 04:28 PM   #14693
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

幾順(暫時)

舊 04-28-16, 04:32 PM   #14694
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
唔知佢順到幾耐呢~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 04:37 PM   #14695
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
娘子,出黎睇耶穌
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 05:01 PM   #14696
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
又開始唔多順.....
我條氣都係......
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 05:11 PM   #14697
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
真系好想追故事,但跑狗跑成咁叫我點敢爆果追

舊 04-28-16, 05:14 PM   #14698
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
個acc仲係度
暫時都無乜跑狗
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 05:15 PM   #14699
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
嗯 又跑了⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 05:25 PM   #14700
鐵之侍

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
真系好想追故事,但跑狗跑成咁叫我點敢爆果追
唉……難得今次故事這麼精彩真是想快些看下去

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:39 AM

手機版 | APP版