Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-03-13, 08:32 PM   #601
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
想問佢online今日係咪仲係虧虧地
唔想辛苦整完人,轉頭唔見左/走左樣

舊 10-03-13, 08:34 PM   #602
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
我重係卡住係啟動戰局……

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 08:40 PM   #603
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
玩了幾場對戰

但有點無聊...
Load一大輪先玩得5分鐘
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 08:45 PM   #604
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
今晚继续賽車,賽直升機, 赛飛機 w

舊 10-03-13, 08:53 PM   #605
sephirothmk3
Game Master
↘祥瑞御免"課"全家

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDsephirothmk3tofu
XBox Live GamertagSephirothmk3
有無邊D mission係打劫銀行之類做大茶飯ga
好唔仲意賽車

sephirothmk3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 09:06 PM   #606
涅吉.水母
Insane Gamer
地下&アイドル住人

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code2019 9684 7465
PSN  IDOonegaxxoO
XBox Live Gamertagnegaxx
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
好唔仲意賽車
小混混想做大茶飯
慢慢升高lv吧

另外要做毒品/搶車任要先触發
第一次呢類任
-----------

今日清 毒品(碼頭)維戈斯幫會時
已經俾十字車 巴士撞死過
雖然一次$9000
灰到

此篇文章於 10-03-13 09:17 PM 被 涅吉.水母 編輯。
涅吉.水母 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 09:17 PM   #607
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
同單機比難咗N倍! (可能角式Lv太雞, 用嘅車同武器更雞~)
只係開頭果幾個Online主線任務單打都過唔到...點搞呀!!
第一件Vest有著等於無著咁(都要成舊水一件...)
不過就真係見到個角式著喺外便囉!!
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 09:18 PM   #608
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
边度可以責車赚錢?

舊 10-03-13, 09:30 PM   #609
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: sephirothmk3 查看文章
好唔仲意賽車
我都想合作做任多過對戰
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 09:33 PM   #610
gun2506

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
想問怎樣開路人不得參與的戰局

開了被動MODE結果坐車被人了結了

這次扣了398$$

不知是不是開被動MODE扣
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 09:41 PM   #611
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: 飛燕 查看文章
我都想合作做任多過對戰
毒品/搶車吧XD
我都係玩兩樣升上lv15

引用:
作者: gun2506 查看文章

這次扣了398$$

醫療費黎
你睇交易記錄會見到

lv15解放菠蘿
舊 10-03-13, 09:50 PM   #612
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
終於玩倒一陣,過左開頭賽車運毒品,再我去買衫換都換左,出返舖頭後咩mission都無,又吳見後街有其他玩家,我依加應該要做咩?
由手機版發出
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 10:07 PM   #613
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章
終於玩倒一陣,過左開頭賽車運毒品,再我去買衫換都換左,出返舖頭後咩mission都無,又吳見後街有其他玩家,我依加應該要做咩?
由手機版發出
改左車未?
等多陣會收到電話叫你偷車去改
舊 10-03-13, 10:15 PM   #614
wailala19
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
請問今日連線質素如何?
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 10:18 PM   #615
0826使者
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: whassupbun 查看文章
D錢咁扣法, 唔怪得玩課金
吾係黑卡甘易有

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 10:51 PM   #616
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: wailala19 查看文章
請問今日連線質素如何?
今日覺得正常
岩岩hang左次機
都有save係到
舊 10-03-13, 11:14 PM   #617
gun2506

3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
毒品/搶車吧XD
我都係玩兩樣升上lv15

醫療費黎
你睇交易記錄會見到

lv15解放菠蘿
問題是我昨天死了十多次都沒有醫療費
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 11:16 PM   #618
www43w2002
-[[認領受付中]]

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code1418 6677 9546
PSN  IDKin1990
引用:
作者: gun2506 查看文章

這次扣了398$$

係咪入槍鋪俾人k左嫁車係咪林寶?
www43w2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 11:39 PM   #619
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
一入online 就自動去開賽車比賽, 但就卡左係等人畫面度....有冇辦法解決?

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-13, 11:43 PM   #620
涅吉.水母
地下&アイドル住人

引用:
作者: monkeylove 查看文章
一入online 就自動去開賽車比賽, 但就卡左係等人畫面度....有冇辦法解決?
單人局/開過隻人單人局

原來係任務俾人搞事退出
都當你中離遊戲 Orz
舊 10-04-13, 12:05 AM   #621
jack850312
Senior Gamer
Jack

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDJack-WCK
XBox Live Gamertagjack850312
有冇人save唔到個online角色,下下由頭開始???
jack850312 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 12:20 AM   #622
nkygaiin0
Junior Member

註冊日期: Jan 2011
PSN  IDiam_nky
今晚開左鋪, 玩到lv5 轉頭再開就冇左個人要重新玩...
nkygaiin0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 12:30 AM   #623
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

PSN  IDcom1010hk
onlive save 已 lost

此篇文章於 10-04-13 12:32 AM 被 com1010hkjp 編輯。
com1010hkjp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 12:32 AM   #624
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
引用:
作者: 涅吉.水母 查看文章
單人局/開過隻人單人局

原來係任務俾人搞事退出
都當你中離遊戲 Orz
終於玩到了, thanks~

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 12:32 AM   #625
涅吉.水母
地下&アイドル住人

我琴晚都無左隻lv10
今日1點開始先升返隻lv16
你地單人開局完
記得時要入返大房(連線房)佢先當有save...

仲有就係雲端load唔到時
唔好用光碟data繼續online

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] 電 視 遊 戲 《 Grand Theft Auto 》嚇 退 4 賊 倒十架VS火紅眼 電視遊戲討論版 16 06-10-14 07:44 PM
[分享] 《Grand Theft Auto》真人短片 neo2046 電視遊戲討論版 1 11-19-12 07:11 PM
[NDS] Grand Theft Auto Chinatown wars [已售] _張學良_ 手提遊戲機討論版 228 07-04-09 11:27 PM
Grand Theft Auto 4 neo2046 PC電腦遊戲討論版 93 01-27-09 05:51 PM
[GBA]Grand Theft Auto Advance 圖片 neo2046 手提遊戲機討論版 16 09-20-04 11:46 AM

現在的時間是 05:34 PM

手機版 | APP版