Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 72 112 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 132 172  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
C.Ryo 05:32 PM 07-29-18
冰河登場
次期Cekehe 11:43 PM 07-29-18
老爸真係天生做拉打材料,無論紅音也定係猿渡一海,兩個角色都係型到震~!
iu fu pig 07:49 PM 07-30-18
作者: 次期Cekehe:
老爸真係天生做拉打材料,無論紅音也定係猿渡一海,兩個角色都係型到震~!
下集我都唔忍心睇落去啦⋯⋯
但喺三羽呢段我覺得喺build以黎最差一段

個劇節真喺勉強到爆,雖然三羽喺用boss基因複製出黎,不過突然令老爸苦戰太離譜啦,
呢個boss真係會殺人架,有feel
由手機版發出
赤兵尉SETH 10:18 PM 07-30-18
爸爸送終Form好型, 又要比$ 魂shop

如無意外, 新世界END...同龍波一樣大部份人復活
今集已經預先天台BBQ
ComeLOLoh 12:38 PM 08-01-18
下一個Rider既腰帶,會Show Rider既年份,有興趣!
https://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1135950.html
ComeLOLoh 07:07 PM 08-06-18

滅龍士 09:08 PM 08-07-18

鐵之侍 10:29 PM 08-07-18
今次是拿了rider力量但不適合而變了怪人rider

這樣合乎rider對戰拿力量的劇情但又不用怕得罪fans(對方不是本尊)
不是藍星人 05:15 PM 08-08-18
主角奥野壮公式168cm
仲矮過橙
好似係平成最矮
casio 07:41 PM 08-12-18
開始派便當
最後都聽唔到咪碳叫自己個名嘅海海同跌咗落洗衣機嘅內海
下集鬍鬚佬
fami~yan 09:18 PM 08-12-18
明明今集應該係好燃但又冇咩感覺
赤兵尉SETH 10:26 PM 08-12-18
內海改造人說好夾硬黎...而且唔覺有呢個設定需要...
casio 11:06 PM 08-12-18
作者: 赤兵尉SETH:
下集前情提要--戰兔:我一早話咗內海係機械人嚟架啦
ComeLOLoh 02:07 AM 08-13-18
作者: 赤兵尉SETH:

咁要死都變返生,唯有得呢個設定。
外加條腰帶得佢同Evolto用到。
(但…咁佢其實死n次再復活都得…)

作者: casio:
開始派便當
最後都聽唔到咪碳叫自己個名嘅海海同跌咗落洗衣機嘅內海
下集鬍鬚佬

好唔like派便當黎推高劇情…
原本內海咁樣轉呔,加狂升Level出Evolto意表,變黑馬咪幾燃…

Evolto分身左打樓下Rider,無左怪人Form。遲下合體番應該又變。
但咁個怪人form出唔到幾多集。
赤兵尉SETH 03:55 PM 08-13-18
自古以來墮崖跌落水失蹤 都係公認生存flag, 駛乜改造
不過之前有幕內海幫Evol檢查腰帶, 應該係加料伏線
尼路 10:00 PM 08-13-18
無啦啦改乜造人呢……你改造到昭和咁就話JA……
ComeLOLoh 09:27 AM 08-17-18
數下數下,話咁快,BUILD得番兩集。
下集一個便當既話,最後一集兩個Rider一集內要搞惦,加Zi-O出下彩蛋。
都應該要去得幾快。睇黎應該無乜時間搞復活。
不是藍星人 11:35 PM 08-19-18
戰兔最後之戰做過乜嚟
ComeLOLoh 01:14 AM 08-20-18
作者: 不是藍星人:
戰兔最後之戰做過乜嚟

同咪醬撞埋一齊。

下集要整容後,唔要整容前?
不過,都整左容啦…
赤兵尉SETH 05:39 PM 08-20-18
你呢邊地球有難就去融合其他宇宙, 完全無視另一邊地球意願
下集隻Evol我估係真店長本人, 多數又係仲有殘留遣傳子之類...
Sito 06:10 PM 08-20-18
最講唔通係明明劇場版奸角想做一樣嘅事被佢地阻止左
次期Cekehe 06:38 PM 08-20-18
作者: Sito:
最講唔通係明明劇場版奸角想做一樣嘅事被佢地阻止左
之前果套好似係兩個宇宙撞埋一齊一鑊熟喎......
尼路 08:58 PM 08-20-18
其實賤兔一行人先係BOSS?
ComeLOLoh 04:05 AM 08-23-18
作者: 尼路:
其實賤兔一行人先係BOSS?

有可能,新世界怪人就係用Build力量。
之後新Rider打底,再得到有Build能力既變身Clock,用落新腰帶…
滅龍士 11:41 AM 08-26-18
睇完,零雞蛋一隻,寫build劇本班友唔死都冇用
第一 ... 22 72 112 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 132 172  ... 最後

返回主題版面