Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-10, 01:01 PM   #176
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: joeypong 查看文章
100期都出唔到,勁呀...
已經進步好多.....

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 02:03 PM   #177
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
作者: T.K. 查看文章
溫俠4期後收皮確定\/
4期!?
關七仲未威夠wo

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 02:13 PM   #178
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
請期待關七傳奇b
會很勁的,信我

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 02:15 PM   #179
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
4期!?
關七仲未威夠wo
4期, 就睇下你寫成點

搞到咁, 我真係對九龍城寨冇信心o羅..........

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 02:16 PM   #180
T.K.
很黃很暴力

係由九龍城寨籌備開始,的確質素直線滑落
當年我都講過,如果劍橋開新書,就係同時既時候
衰得佢城寨押後咁衰仔

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-26-10, 02:21 PM   #181
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
請期待關七傳奇b
會很勁的,信我
可惜 易號 表達唔到我要既效果
如果唔係,一定成為經典,信我

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 02:26 PM   #182
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: Bandit-Anji 查看文章
可惜 易號 表達唔到我要既效果
如果唔係,一定成為經典,信我
引用:
請期待關七傳奇b
會很勁的,信我
你地漏左個 "便" 字
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-10, 02:29 PM   #183
T.K.
很黃很暴力

會用[便]講呢句既作者,通常唔勁都睇得下
進化後唔講既就.....

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-08-10, 04:43 PM   #184
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
功夫几好睇

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-10, 05:09 PM   #185
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
功夫几好睇
藍金過份地強.....
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-10, 11:59 PM   #186
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
睇完上期性公仔既感想: 霸刀都好睇過你

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-10, 07:25 AM   #187
yeah yeah
God of Gamer

引用:
作者: POKA 查看文章
藍金過份地強.....
藍金強係正常..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-10, 07:26 AM   #188
yeah yeah

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我點都睇唔到性公子點接返隻手..
同埋點打隻肥野..

NTR.......
舊 11-09-10, 09:21 AM   #189
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
同埋點打隻肥野..
唔係打開左毒帥自己駁返咩
仲可以等自動回復

應該有人會救佢掛

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-10, 09:41 AM   #190
yeah yeah

引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
唔係打開左毒帥自己駁返咩
仲可以等自動回復

應該有人會救佢掛
我都r哂頭
咩叫自動回復?
佢係魔童..
都係等項龍黎多
4大神人都唔得閒..

NTR.......
舊 11-09-10, 09:52 AM   #191
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
話時話霸刀講到邊.
自從堆翻生七重天,揭到費時揭

舊 11-09-10, 10:01 AM   #192
GUSTAV
The One
poor

引用:
話時話霸刀講到邊.
自從堆翻生七重天,揭到費時揭
依家新章講蜀中唐門有個堅到爆既唐元宗

同埋 尊龍又返生sosad

舊 11-09-10, 10:15 AM   #193
T.K.
很黃很暴力

你見尊龍咁似藍染
就明白認為佢死只係鏡花水月既錯覺啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-09-10, 10:17 AM   #194
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
藍金強係正常..
之前又係銅人又係咁,大佬強到屈機
好類同

引用:
同埋點打隻肥野..
魔鬼高達,一回合回血10%
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-10, 10:19 AM   #195
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
依家新章講蜀中唐門有個堅到爆既唐元宗

同埋 尊龍又返生sosad
下... 尊龍又返生sosad
成日玩死者蘇生炒冷飯

唐元宗
唐門唔係滅咗門咩

舊 11-09-10, 10:26 AM   #196
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
我都r哂頭
咩叫自動回復?
佢係魔童..
都係等項龍黎多
4大神人都唔得閒..
我見佢揸住手話回復到六七成(?)嘛

天道語錄:
舊 11-09-10, 12:12 PM   #197
yeah yeah

引用:
作者: 白薔薇騎士 查看文章
我見佢揸住手話回復到六七成(?)嘛
係law
我都係見佢hold住..就接好
玉記真係勁
可以教醫院點做..

NTR.......
舊 11-09-10, 12:43 PM   #198
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
係law
我都係見佢hold住..就接好
玉記真係勁
可以教醫院點做..
又唔好咁講
性公子話俾你聽佢有神脈所以可以駁得返

天道語錄:
舊 11-09-10, 02:28 PM   #199
GUSTAV
The One
poor

引用:
下... 尊龍又返生sosad
成日玩死者蘇生炒冷飯

唐元宗
唐門唔係滅咗門咩
其實尊龍都冇死過

唐門呢家野 係個窿入面又多件堅d又姓唐既就掂啦

舊 11-21-10, 03:10 PM   #200
T.K.
很黃很暴力

究竟東瀛人資質有幾高?
D無敵高手出極都有
而家既玄武君,得過六十五歲
十二歲學武,即是得五十年功力
已經力壓聶風?

日本無敵高手有幾多呢?
隼人天忍
大日宗果
池田靖人
絕心
大當家

舊世代
絕無神
拳道神
天皇

咁都征服唔到中原,中原真係有天保祐

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

論壇跳轉

現在的時間是 08:52 PM

手機版 | APP版