Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
體育版>YAHOO NBA FANTASY討論區
daikoko 11:42 PM 11-12-06
今日Redd 勁!開季最早拿50+分的人。

令我標左上來。
下雪邊界 01:03 AM 11-13-06
作者: Easyman:
Gerald Wallace比PENNY拎左...
好傷心....
作者: POISON:
...我都想要...都係拎唔到
我係waiver pripority排第二果個,我唔夠penny爭,都未嗌傷心住,你地嗌咩野呀~~
Easyman 09:25 PM 11-13-06
Jarrett Jack
終於執到件寶物~
daikoko 11:21 PM 11-13-06
Jarrett Jack
終於執到件寶物~
一日半日貨仔。
chow263 05:43 PM 11-15-06
嘔血 ...今日負8.5分
聽日有咩差池就返得家鄉...
POISON 10:11 PM 11-15-06
作者: chow263:
嘔血 ...今日負8.5分
聽日有咩差池就返得家鄉...
.......我諗你仲未知個計分方法
Easyman 10:14 PM 11-15-06
暫時睇Andre Miller 既數據表現好似上年既chris pual
16.7pts 5.3reb 9.5ast 2.2stl~

再進步就變j kidd~
Greenhead 10:18 PM 11-15-06
暫時睇Andre Miller 既數據表現好似上年既chris pual
16.7pts 5.3reb 9.5ast 2.2stl~

再進步就變j kidd~
A.Miller 係衰在無三分球,否則佢在 Fantasy NBA 既數值就唔只呢個數了。
下雪邊界 10:18 PM 11-15-06
得分榜終於都加番個GP出黎喇~以後睇出場數唔駛再去My Team度睇

作者: daikoko:
一日半日貨仔。
新人初打實會唔穩定ga啦~
我個Morrison咪又係咁
Greenhead 10:19 PM 11-15-06
一日半日貨仔。
Portland 無乜 PG,J.Jack 數字上應該會有表現既 。
POISON 10:22 PM 11-15-06
Nate Robinson 咁耐都無人pick既''''
啤梨王子 11:53 PM 11-15-06
Nate Robinson 咁耐都無人pick既''''
我有考慮過...
不過睇埋佢reb,ast數字....即閃
daikoko 12:42 AM 11-16-06
作者: rienno_ccw:
Portland 無乜 PG,J.Jack 數字上應該會有表現既 。
Juan Dixon ~~上年打得幾好。

今日都表現唔錯…好有可能搶回正選。
POISON 01:04 AM 11-16-06

當年同MJ一齊打過既後衛
雖然個個都各散東西
但而家個個都獨當一面喇
Greenhead 06:46 AM 11-16-06

Dixon 係一定唔會成為正選 PG 的,助攻數字上就可以見到。
daikoko 06:13 PM 11-17-06
作者: rienno_ccw:
Dixon 係一定唔會成為正選 PG 的,助攻數字上就可以見到。
最大問題係Blazers 正選陣容…只得Randolph 一個得分點。
Jarret Jack 個進攻能力,尚在Dixon 之下。
下雪邊界 12:31 AM 11-18-06
A. Biedrins 今日16reb,4blk
希望唔係一時虛火啦
Penny仔 02:34 AM 11-18-06
最大問題係Blazers 正選陣容…只得Randolph 一個得分點。
Jarret Jack 個進攻能力,尚在Dixon 之下。
甚小球隊會用不像控衛的控衛打正選的
Easyman 07:57 PM 11-18-06
可以將 D. HOWARD打center位
減低失去shaq既影響~
無咁傷~
daikoko 03:15 PM 11-19-06
可以將 D. HOWARD打center位
減低失去shaq既影響~
無咁傷~
T Murphy 可以打Centre 但我呢個位都仲係好傷…
最弱的Reb...OMG
Easyman 09:59 PM 11-19-06
公布實際排名....

rank user marks
1 Air Penny 78
2 DaIkOkO 76
3 8/F Plasticians 71.5
4 Giants 68
5 Easy Ho 63
6 stranger 59
7 snow_area 58
8 Rienno 53
9 bluefire 51
10 Pear 46
11 KinKin 41.5
12 POISON 37

其中FG%、PTS我最強
大家都可以用作參考
POISON 10:13 PM 11-19-06
公布實際排名....

rank user marks
1 Air Penny 78
2 DaIkOkO 76
3 8/F Plasticians 71.5
4 Giants 68
5 Easy Ho 63
6 stranger 59
7 snow_area 58
8 Rienno 53
9 bluefire 51
10 Pear 46
11 KinKin 41.5
12 POISON 37

其中FG%、PTS我最強
大家都可以用作參考
點計架aa
Easyman 10:19 PM 11-19-06
點計架aa
自己除返實際場數再計平均數宇囉
下雪邊界 08:21 PM 11-22-06
http://sports.yahoo.com/nba/players/...g4tBxmv0ikvLYF

有冇有經驗既過來人可以話俾我知
究竟脫左智慧齒之後……對打籃球有冇大影響ga?
daikoko 09:22 PM 11-22-06
作者: 下雪邊界:
http://sports.yahoo.com/nba/players/...g4tBxmv0ikvLYF

有冇有經驗既過來人可以話俾我知
究竟脫左智慧齒之後……對打籃球有冇大影響ga?
面部浮腫兼十分痛,走籃時,面部會成為攻擊目標,以致不能入球,命中率下降云云…
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面