Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 05-03-06, 07:18 PM   #1
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
香港邊度有GUCCI專門店?

幫阿媽問的~~~
謝謝解答
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 07:33 PM   #2
Samuel
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
廣東道 同 中環置地廣場
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 07:39 PM   #3
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
sogo都用
唔知點解,我個gucci斜"咩"開頭隻色鮮D
用左3個月都無,就變得深色左
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 07:43 PM   #4
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Terry仔
sogo都用
唔知點解,我個gucci斜"咩"開頭隻色鮮D
用左3個月都無,就變得深色左
正等如Lv d Monongram一樣
愈用愈蜜糖色~

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 07:46 PM   #5
boss

唔該哂咁多位
唔知有咩款比較適合佢呢?
舊 05-03-06, 08:54 PM   #6
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: boss
唔該哂咁多位
gucci...都係得一款monogram....

舊 05-03-06, 08:55 PM   #7
boss

引用:
作者: Norm
gucci...都係得一款monogram....
咁大約幾錢?
舊 05-03-06, 09:40 PM   #8
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
you prepare around $4000-5000 la~

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-06, 09:47 PM   #9
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: boss
唔該哂咁多位
你叫佢過去睇仲好啦
我mummy用嗰d款我都唔會覺靚架喇.

舊 05-19-06, 12:07 AM   #10
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
引用:
作者: Samuel
廣東道 同 中環置地廣場
金鐘Pacific Place

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-06, 04:07 PM   #11
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
今季gucci, monogram 用上baby blue 皮呀~唔錯...沒咁mk 的說
起碼街上未見成班mk 少男少女用啦

舊 05-31-06, 09:06 AM   #12
boss

係我阿媽用的

論壇跳轉

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版