Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-17, 05:13 PM   #1
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
ゲーマーズ [本topic含有劇透內容]

這套竟然冇人開topic? 用搜尋功能及人手搜尋都搵唔到。
是很冷門嗎?如果係咁的話,咁呢套真係今季的黑馬。

http://www.gamers-anime.com/

順便抱怨一下,搜尋功能要隔60秒才可以再用,也太長了吧?
5至10秒就差唔多。

此篇文章於 08-22-17 10:49 AM 被 十一月 編輯。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 06:30 PM   #2
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
個林本身個個search完全係廢的正常用谷神search先search到不過都係冇呢個topic就是

睇左頭幾集根本比個標題呃左...竟然來個好頭痕嘅5角戀
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 06:59 PM   #3
十一月
Game Master

主線唔係講game都冇所謂,因為好笑所以繼續追
今集乾燥わかめ真係 
舊 07-28-17, 07:12 PM   #4
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
剛剛才開第一話看
好多讚助
ArcSYS睇來都幾大力支持又game畫面又有大Poster
不過原來套野講電競

此篇文章於 07-28-17 07:20 PM 被 s2001154 編輯。
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 07:56 PM   #5
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
這套明明是叫貴圈真亂

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-17, 12:47 AM   #6
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-17, 08:18 AM   #7
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我係唔係睇少左一集?明明期待緊一開場就出現修羅場的說.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 11:26 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
#5...原來#4係塞入去....今集先係#3之後......

呢個5角關係好亂

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-17, 08:39 AM   #9
十一月
Game Master

好多誤會
舊 08-11-17, 11:02 AM   #10
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
果隻其實係SCHOOL DAYS?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-17, 10:06 PM   #11
十一月
Game Master

一個二個都黐哂線
今集的title十分惡意
舊 08-17-17, 11:50 PM   #12
Lamsze
Crazy Gamer

係咪有要甘樣先開到END既GAL GAME?
最後果到真係 出標題果下幾「斬鬼」
甘就係一齊左?
原來已經小說5卷?

此篇文章於 08-17-17 11:57 PM 被 Lamsze 編輯。
舊 08-18-17, 01:58 AM   #13
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
今集好正 但係作畫好崩orz

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 09:09 AM   #14
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
D教緊書o既先生做乜春一個二個都發雞盲,睇唔到呢5條友喺度黐孖筋,嘈住哂成班上堂都唔做嘢?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 09:23 AM   #15
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Lamsze 查看文章
係咪有要甘樣先開到END既GAL GAME?
最後果到真係 出標題果下幾「斬鬼」
甘就係一齊左?
原來已經小說5卷?
提出交往是小說2

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 10:47 AM   #16
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
腦補max 由頭錯到尾
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 12:14 PM   #17
Lamsze
Crazy Gamer

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
D教緊書o既先生做乜春一個二個都發雞盲,睇唔到呢5條友喺度黐孖筋,嘈住哂成班上堂都唔做嘢?
係街到遇到傻老都即走啦,仲主動搵佢咩

引用:
作者: pet3 查看文章
提出交往是小說2
但今集個標題係5卷(wiki寫)
舊 08-18-17, 08:46 PM   #18
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
今集真係神演出。

5人全部各懷鬼胎,集體患上妄想被害症,結果變成假戲真做。XD

此篇文章於 08-18-17 08:54 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 08:48 PM   #19
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
D劇情勁搞笑
D畫都過得去啦
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 10:37 PM   #20
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
今集真係超正,
各自腦補但又夾得通,
最後重要錯口講啱野XD
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 11:48 PM   #21
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
今集除左崩之外真係冇得頂
腦補陰謀論笑左

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-17, 11:50 PM   #22
Lamsze
Crazy Gamer

但個尷介既笑容我又接受到
舊 08-19-17, 12:29 AM   #23
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
成班人都痴咗線

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-17, 07:45 PM   #24
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
成班人想得太多搭錯線,BAD END 變GOOD END.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-17, 09:59 PM   #25
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
追哂小說進度
發現呢班人真係腦補到神級

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:45 AM

手機版 | APP版