Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
日本動漫畫討論版>「新テニスの王子様」総合THREAD丨(向世界出發)
Shadow 神 12:46 PM 02-09-07
最新一話的手塚好似學左千歲的無我 ?!
呢場好睇過河村個場 ...
VICT 01:39 PM 02-09-07
作者: Shadow 神:
最新一話的手塚好似學左千歲的無我 ?!
呢場好睇過河村個場 ...
河村個場根本亂黎
根本河村都冇咩可能繼續打落去
咁都可以講到佢贏真係
神龍 04:28 PM 02-09-07
呢套簡直成為我每星期必追
帶比我無限歡樂
從來無睇過垃圾得來又咁好笑既漫畫
Shadow 神 12:42 PM 03-02-07
千歲咁就瓜左 lu ~ 手塚太勁啦 ...
作者連畫都唔駛點畫
Jamie 12:59 PM 03-02-07
雙打變單打... 到底第三局由誰來發球呢?? 已變成一個謎.... XD
hidetoshi981 01:04 AM 03-03-07
哈哈﹐作者真係玩晒﹐不過點都好﹐起碼無拖﹐無得劣勢反擊﹐已經好大進步
不過唔知越前呢球要打幾耐喇﹐哈哈
Jamie 03:13 AM 03-03-07
作者: hidetoshi981:
哈哈﹐作者真係玩晒﹐不過點都好﹐起碼無拖﹐無得劣勢反擊﹐已經好大進步
不過唔知越前呢球要打幾耐喇﹐哈哈
應該要打一期單行本以上 XD
Ricky-S 02:28 PM 03-04-07
之前有分身術,漫畫e+仲出到舞空術

回味下,簡直有番睇龍珠既感覺
http://www.youtube.com/watch?v=QBqBCMpn4ZE
不死身的出木杉 03:07 AM 03-16-07
殺人網球

howwy 05:36 AM 03-16-07
無乜野啦…點睇都hurt唔過飛上觀眾席XD
hidetoshi981 06:38 AM 03-16-07
講真﹐漫畫比起動畫真係寫實左好多架喇
手塚殺恐龍真係痴線。。。
GN00508771 01:08 PM 03-16-07
作者: 不死身的出木杉:
殺人網球

這一幅的後續.....

還是那句....這真的是網球嗎.........(雖然知道已經脫哂軌)
hidetoshi981 01:17 PM 03-16-07
又一次絕地反擊。。。到底作者仲有無其他橋段呢
chunwai0091 01:19 PM 03-16-07
作者: GN00508771:

還是那句....這真的是網球嗎.........(雖然知道已經脫哂軌)
不是
神龍 01:28 PM 03-16-07
走入銀行:
全部人舉高雙手米郁~!
我手上有網球拍同網球~!

JAckJAck 03:24 PM 03-16-07
這一幅的後續.....
隻色..
第1時間諗起狐忍個佐助
IamO 03:40 PM 03-16-07
少林網球
不死身的出木杉 01:36 PM 03-17-07
殺人網球

Jamie 01:40 PM 03-17-07
証明奪得全國後就應該會完...
連國際殺人組織都出現了 XD
光之颱風 01:50 PM 03-17-07
之後應該係再殺部隊出場
Jamie 01:58 PM 03-17-07
原來紅眼症病人反勝.... 真是歡樂無限 XD
Shadow 神 02:01 PM 03-17-07
作者: Jamie:
原來紅眼症病人反勝.... 真是歡樂無限 XD
之後出場的雙打仲睇穿對方的對白,原全係有寫輪眼一樣 !!
elmond 02:50 AM 03-18-07
其實網王算唔算少女漫畫?
話說近年的少女也兇殘了
暗黑流星cal 07:25 AM 03-18-07
我見d圖咁有趣.....去左睇呢一話....

見到赤也用血潑對手..心諗...咁都無犯規??!?

再諗.....條友比人打到上鐵絲網都無停賽啦.....潑血真係少事一椿...
david 08:09 PM 03-19-07
龍珠CT (CRAZY TENNIS)?

http://www.youtube.com/watch?v=gbc66FDED4E&NR
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面