Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-24-14, 12:13 PM   #926
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: CMS 查看文章
原因在這裡

佢無嘗試追求嘅,就唔會搵時雨澤惠一吧
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-14, 12:41 PM   #927
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: leungky1 查看文章
佢無嘗試追求嘅,就唔會搵時雨澤惠一吧
關時雨澤惠一咩事……

舊 07-24-14, 08:38 PM   #928
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-26-14, 02:15 AM   #929
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-27-14, 12:50 AM   #930
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
今集節奏依舊好慢
そのまま大丈夫かな

舊 07-27-14, 01:02 AM   #931
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
睇完成集發覺桐人其實冇做過乜野.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 01:25 AM   #932
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
睇完成集發覺桐人其實冇做過乜野.
攻略下一個中(手段為迴避力表現)

我覺得佢扮女聲總係怪怪
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 01:43 AM   #933
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
"Paied" 乜鬼英文黎架?
每季都有D咁特別既英文...
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 02:21 AM   #934
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
桐子

就連佢自己都唔好意思繼續死撐澄清自己係男人,見到詩乃後索性真係走去扮女人。

把激光劍就連D聲都跟到Star Wars十足十,A1唔怕比LucasArts告嗎?
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 03:53 AM   #935
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
呢個進度還好,始終兩季番唔駛去得咁趕
同樣兩季番地球隊長果種拖我反而仲反感,不過骨頭社d片經常都係咁 a1呢邊算幾好架喇..
淨睇動畫既人路過w

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 06:14 AM   #936
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
桐子同我睇小說時幻想嘅形象有好大出入,
因為小說形容到佢真係外表幾乎完全係女性,
所以我預想桐子造型會比較嬌小、可愛,
起碼都要比詩濃矮,而且要係女聲......

但而家就好似桐人戴假髮扮女仔,有點嘔心的感覺......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 08:00 AM   #937
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
桐子同我睇小說時幻想嘅形象有好大出入,
因為小說形容到佢真係外表幾乎完全係女性,
所以我預想桐子造型會比較嬌小、可愛,
起碼都要比詩濃矮,而且要係女聲......

但而家就好似桐人戴假髮扮女仔,有點嘔心的感覺......
小說有插圖點解要幻想
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 08:20 AM   #938
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
桐子啲反射神經真係好神經
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 11:47 AM   #939
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
小說有插圖點解要幻想
小說那個似女性角色,動畫直接桐人加長髮就算
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 12:00 PM   #940
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我重以為會換配音,點知係扮女聲……超怪……

舊 07-27-14, 01:04 PM   #941
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
桐子

就連佢自己都唔好意思繼續死撐澄清自己係男人,見到詩乃後索性真係走去扮女人。

把激光劍就連D聲都跟到Star Wars十足十,A1唔怕比LucasArts告嗎?
原文就係暗指係STARWAR劍。。。所以冇問題。。。

點解A1又係到改野
人地係俾左卡片桐人。。。E家連卡片都冇俾叫人點聯絡你
桐人原文係冇去扮女人係因為個人物真係太似女人所以詩奶認錯。。。桐人一直都以男性系詞發言
試劍點解會係水平4方斬。。。後面桐人自己也說自己單法技可以重現但連技就不太可以。。。
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 04:16 PM   #942
datauiy
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
好失望,侗子點解五係女聲

舊 07-27-14, 05:06 PM   #943
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: ouki 查看文章
原文就係暗指係STARWAR劍。。。所以冇問題。。。

點解A1又係到改野
人地係俾左卡片桐人。。。E家連卡片都冇俾叫人點聯絡你
桐人原文係冇去扮女人係因為個人物真係太似女人所以詩奶認錯。。。桐人一直都以男性系詞發言
試劍點解會係水平4方斬。。。後面桐人自己也說自己單法技可以重現但連技就不太可以。。。
動畫桐子都係用男性系詞架,講唔夠時間去報名果度桐子係話:俺のせいで
同埋動畫都有透過其他玩家對桐子既反應話比觀眾知所有玩家對桐人個角色第一印象就係女性

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 07:47 PM   #944
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: 尼路 查看文章
關時雨澤惠一咩事……
本作槍指

不過呢兩集好似唔見佢個名

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-14, 07:55 PM   #945
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: Kewellma 查看文章
動畫桐子都係用男性系詞架,講唔夠時間去報名果度桐子係話:俺のせいで
同埋動畫都有透過其他玩家對桐子既反應話比觀眾知所有玩家對桐人個角色第一印象就係女性
我知
只係用禁多時間去做反應直接推進劇情會較好
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 12:30 AM   #946
phil077

註冊日期: Jan 2002
我明桐子玩過SAO這事係唔講得
但唔明點解要隱瞞自己玩過ALO同現實識揸電單車

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 12:55 AM   #947
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: phil077 查看文章
會唔會一講左就被人發現到?
我記得前幾集好像有提過
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 01:15 AM   #948
casio

引用:
作者: phil077 查看文章
其實只係覺得冇必要挑明講,含糊帶過可以唔使解釋咁多

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 01:20 AM   #949
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
我開始懷疑依隻 GGO D 所謂職業玩家係點玩隻Game

預測(提示彈道) 依D唔係應該職業玩家既基本本能黎咩 , 定係班人已經退化到根本按照提示玩隻 Game 就算, 完全唔諗自己或者下一步會出現咩問題? 戰略Game黎架wo wwww

桐子入到 Game 把聲變左已經笑左, 再格硬變聲真係笑左出黎, 突然覺得睇緊BL動www

=================================================

引用:
作者: casio 查看文章
其實只係覺得冇必要挑明講,含糊帶過可以唔使解釋咁多
有玩過ALO 同 現實有揸電單車 我相信唔係D咩大秘密掛 wwww

桐子: 係ALO 裡面收埋左四個老婆啊一定唔可以講

此篇文章於 07-28-14 01:36 AM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-14, 01:43 AM   #950
casio

引用:
作者: Van仔 查看文章
我開始懷疑依隻 GGO D 所謂職業玩家係點玩隻Game

預測(提示彈道) 依D唔係根本係應該職業玩家既基本本能黎咩 , 定係班人已經退化到根本按照提示玩隻 Game 就算, 完全唔諗自己或者下一步會出現咩問題? 戰略Game黎架wo wwww

=================================================

有玩過ALO 同 現實有揸電單車 我相信唔係D咩大秘密掛 wwww

桐子: 係ALO 裡面收埋左四個老婆啊一定唔可以講
嘛,我覺得ALO子安件事始終係件大事,以桐子本身怕麻煩嘅性格(佢擅長惹麻煩係另一件事)懶得解釋可以理解
現實有揸電單車方面,一來會牽涉到現實個人資料(例如年齡),二來本身佢地趕緊時間,含糊其詞不多解釋都可以接受

另彈道預測係正式戰鬥中只對高AGI值有意義,因為快如桐子對上輕機都避唔切

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 07-28-14 01:52 AM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ソードアート・オンライン, 刀劍神域

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 劇場版「ペルソナ3」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 268 02-01-24 05:12 AM
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 梅津泰臣監督「ガリレイドンナ」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 88 06-29-19 02:22 PM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第19話「ルグルー回廊」丨 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1000 11-14-12 09:25 AM
[動畫] 川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第7話「心の温度」丨OP:LiSA ED:戸松遥 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 1001 09-02-12 11:10 AM

現在的時間是 10:08 PM

手機版 | APP版