Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter 3 (tri) G 屠龍攻略篇
雷火武 02:22 PM 12-11-11
作者: CardGameDan:
太耐唔記得左
仲有60蚊夠唔夠?我唔記得帶$

我應該九點左右先走人
作者: jonal:
敢我到時過左嚟金雞先,點聯絡呀?
仲有,係唔係叫ease house cafe 呀?
50蚊夠
Yes,ease house
jonal 02:24 PM 12-11-11
作者: Deviantnip:
50蚊夠
Yes,ease house
Ok thanks!!!
由手機版發出
Kenny Chan 03:28 PM 12-11-11
今晚出團?
ryuka 03:59 PM 12-11-11
剛才打村上位紅彩烏,恐生亂入又冇帶屎彈都算
仲要打死佢時恐生又走到來,果一分鐘倒數比佢踩足兩次
差d連掘都掘唔到
滅龍士 06:15 PM 12-11-11
作者: ryuka:
剛才打村上位紅彩烏,恐生亂入又冇帶屎彈都算
仲要打死佢時恐生又走到來,果一分鐘倒數比佢踩足兩次
差d連掘都掘唔到
殺意恐?
ryuka 06:22 PM 12-11-11
作者: 滅龍士:
殺意恐?
普通版
野良猫 06:27 PM 12-11-11
作者: 滅龍士:
殺意恐?
殺意恐應該G位先見到,相信俾佢咬一口都唔掂

如果CAPCOM狠心啲玩一擊必殺就好睇咯
任何被恐生推倒嘅獵人都會即死
Taiki 07:25 PM 12-11-11
依隻GAME 單機 唔聯機玩係咪都可以打得哂所有怪的 ?
野良猫 07:30 PM 12-11-11
作者: Taiki:
依隻GAME 單機 唔聯機玩係咪都可以打得哂所有怪的 ?
係,但能否打贏就要睇你能耐
Taiki 08:09 PM 12-11-11
作者: 如月刃:
係,但能否打贏就要睇你能耐
that means its impossible to complete some advance mission alone
as i havnt played this game before
fantasy俊仔 08:42 PM 12-11-11
that means its impossible to complete some advance mission alone
as i havnt played this game before
MH系列分村任同街任
村任只可自己打, 有ENDING
街任最大4人組隊, 難度比村任高, 雖然都可以一個人打但較吃力
Taiki 08:57 PM 12-11-11
但係隻GAME係咪主要都係想SELL "街任" 呢? 就好似BF3 淨係玩單機既話就不如唔好玩個種咁.
因為未玩過依個series 既game.. 所以考慮緊入唔入手.

係DEMO打隻兔仔都打第四次先打得贏
更加唔明隻海龍有乜可能打得贏
BlackWing 09:00 PM 12-11-11
想易d既咪清完村任務先去打"街"任務囉
裝備超越之後去打街下位就會易d,就算打到上位都因為你已經有基礎好好多
longsonufo 09:12 PM 12-11-11
村8星d任見到都唔想打
cknjoshua 09:19 PM 12-11-11
但係隻GAME係咪主要都係想SELL "街任" 呢? 就好似BF3 淨係玩單機既話就不如唔好玩個種咁.
因為未玩過依個series 既game.. 所以考慮緊入唔入手.

係DEMO打隻兔仔都打第四次先打得贏
更加唔明隻海龍有乜可能打得贏
我第一次玩mh系列都係乜都打唔嬴
不過就係果種唔憤氣咪會係咁慢慢玩..
問下人點玩...自己學下摸下就上手...
(當然世上一定有人唔適合玩依種game)

神手當然1p都好勁....上網睇下片都見到依d人...

4p就係一種樂趣
我依d唔勁既人咪要link人一齊打嬴某d任囉...
or有時儲下裝想打快d又可以link機幾p...
代官 11:42 PM 12-11-11
10防打海龍果然會杯具...
shooter 11:59 PM 12-11-11
作者: BlackWing:
想易d既咪清完村任務先去打"街"任務囉
裝備超越之後去打街下位就會易d,就算打到上位都因為你已經有基礎好好多
我都係link人沖晒上去,差唔多打晒D街任,做好晒裝先打村長。
kanone 12:07 AM 12-12-11
HR3隻櫻女倒掛打斜轉
改盡上凱玉既雌火裝(28X5)中一下扣大半
雷火武 12:10 AM 12-12-11
感謝哂今日幫手打既版友
有機會下星期日再打
pata1982 12:26 AM 12-12-11
想請問各位大大係咪打連練都覺得FPS大跌?而且個上畫面真係好迫,一班人打簡直係眼爆又混亂到無比,有無大大可以分享下點樣砌自已既下mon改善改善?
tung999 12:41 AM 12-12-11
作者: pata1982:
想請問各位大大係咪打連練都覺得FPS大跌?而且個上畫面真係好迫,一班人打簡直係眼爆又混亂到無比,有無大大可以分享下點樣砌自已既下mon改善改善?
連線drop fps 好怪 只有同伴個人仔drop = ="
自己同d怪係流暢地郁
雷火武 12:47 AM 12-12-11
今日3個人打唔覺有不流暢..
只可以話無一個人咁順,但唔會話有窒既情況
CardGameDan 01:10 AM 12-12-11
暫定出團
日期:12月13日(星期二)下午1400開始
地點:旺角金雞25樓cafe
暫定出席人仕:
1:CardGameDan
2:
3:
等等…

我13號至18號放大假,希望放完假之前開多幾團一齊玩
tung999 01:10 AM 12-12-11
作者: Deviantnip:
今日3個人打唔覺有不流暢..
只可以話無一個人咁順,但唔會話有窒既情況
窒就真係唔覺有 佢好似係為左keep住順係同伴身上偷格
而且要看係咩map 水沒林偷得勁d
有d map就全程順w
jonal 01:27 AM 12-12-11
作者: CardGameDan:
暫定出團
日期:12月13日(星期二)下午1400開始
地點:旺角金雞25樓cafe
暫定出席人仕:
1:CardGameDan
2:jonal
3:
等等…

我13號至18號放大假,希望放完假之前開多幾團一齊玩
Ok 到時見
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面