Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-11-11, 02:22 PM   #101
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
太耐唔記得左
仲有60蚊夠唔夠?我唔記得帶$

我應該九點左右先走人
引用:
作者: jonal 查看文章
敢我到時過左嚟金雞先,點聯絡呀?
仲有,係唔係叫ease house cafe 呀?
50蚊夠
Yes,ease house
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 02:24 PM   #102
jonal
Junior Member
永遠新手

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDjonal
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
50蚊夠
Yes,ease house
Ok thanks!!!
由手機版發出
jonal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 03:28 PM   #103
Kenny Chan

註冊日期: Mar 2011
今晚出團?
Kenny Chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 03:59 PM   #104
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
剛才打村上位紅彩烏,恐生亂入又冇帶屎彈都算
仲要打死佢時恐生又走到來,果一分鐘倒數比佢踩足兩次
差d連掘都掘唔到
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 06:15 PM   #105
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: ryuka 查看文章
剛才打村上位紅彩烏,恐生亂入又冇帶屎彈都算
仲要打死佢時恐生又走到來,果一分鐘倒數比佢踩足兩次
差d連掘都掘唔到
殺意恐?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 06:22 PM   #106
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
殺意恐?
普通版
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 06:27 PM   #107
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
殺意恐?
殺意恐應該G位先見到,相信俾佢咬一口都唔掂

如果CAPCOM狠心啲玩一擊必殺就好睇咯
任何被恐生推倒嘅獵人都會即死
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 07:25 PM   #108
Taiki
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
依隻GAME 單機 唔聯機玩係咪都可以打得哂所有怪的 ?

Mario Kart 7: Enix/2148-8116-9964

ADD左FD CODE PM一下
Taiki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 07:30 PM   #109
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Taiki 查看文章
依隻GAME 單機 唔聯機玩係咪都可以打得哂所有怪的 ?
係,但能否打贏就要睇你能耐
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 08:09 PM   #110
Taiki

引用:
作者: 如月刃 查看文章
係,但能否打贏就要睇你能耐
that means its impossible to complete some advance mission alone
as i havnt played this game before

Mario Kart 7: Enix/2148-8116-9964

舊 12-11-11, 08:42 PM   #111
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
that means its impossible to complete some advance mission alone
as i havnt played this game before
MH系列分村任同街任
村任只可自己打, 有ENDING
街任最大4人組隊, 難度比村任高, 雖然都可以一個人打但較吃力

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 08:57 PM   #112
Taiki

但係隻GAME係咪主要都係想SELL "街任" 呢? 就好似BF3 淨係玩單機既話就不如唔好玩個種咁.
因為未玩過依個series 既game.. 所以考慮緊入唔入手.

係DEMO打隻兔仔都打第四次先打得贏
更加唔明隻海龍有乜可能打得贏

舊 12-11-11, 09:00 PM   #113
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
想易d既咪清完村任務先去打"街"任務囉
裝備超越之後去打街下位就會易d,就算打到上位都因為你已經有基礎好好多
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 09:12 PM   #114
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
村8星d任見到都唔想打

舊 12-11-11, 09:19 PM   #115
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
但係隻GAME係咪主要都係想SELL "街任" 呢? 就好似BF3 淨係玩單機既話就不如唔好玩個種咁.
因為未玩過依個series 既game.. 所以考慮緊入唔入手.

係DEMO打隻兔仔都打第四次先打得贏
更加唔明隻海龍有乜可能打得贏
我第一次玩mh系列都係乜都打唔嬴
不過就係果種唔憤氣咪會係咁慢慢玩..
問下人點玩...自己學下摸下就上手...
(當然世上一定有人唔適合玩依種game)

神手當然1p都好勁....上網睇下片都見到依d人...

4p就係一種樂趣
我依d唔勁既人咪要link人一齊打嬴某d任囉...
or有時儲下裝想打快d又可以link機幾p...
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 11:42 PM   #116
代官
Ultimate Gamer

10防打海龍果然會杯具...

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-11, 11:59 PM   #117
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: BlackWing 查看文章
想易d既咪清完村任務先去打"街"任務囉
裝備超越之後去打街下位就會易d,就算打到上位都因為你已經有基礎好好多
我都係link人沖晒上去,差唔多打晒D街任,做好晒裝先打村長。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 12:07 AM   #118
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
HR3隻櫻女倒掛打斜轉
改盡上凱玉既雌火裝(28X5)中一下扣大半
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 12:10 AM   #119
雷火武
ワールド・エンド

感謝哂今日幫手打既版友
有機會下星期日再打
舊 12-12-11, 12:26 AM   #120
pata1982

註冊日期: Oct 2011
3DS Friend Code4897 6186 1747
想請問各位大大係咪打連練都覺得FPS大跌?而且個上畫面真係好迫,一班人打簡直係眼爆又混亂到無比,有無大大可以分享下點樣砌自已既下mon改善改善?
pata1982 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 12:41 AM   #121
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: pata1982 查看文章
想請問各位大大係咪打連練都覺得FPS大跌?而且個上畫面真係好迫,一班人打簡直係眼爆又混亂到無比,有無大大可以分享下點樣砌自已既下mon改善改善?
連線drop fps 好怪 只有同伴個人仔drop = ="
自己同d怪係流暢地郁
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 12:47 AM   #122
雷火武
ワールド・エンド

今日3個人打唔覺有不流暢..
只可以話無一個人咁順,但唔會話有窒既情況
舊 12-12-11, 01:10 AM   #123
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
暫定出團
日期:12月13日(星期二)下午1400開始
地點:旺角金雞25樓cafe
暫定出席人仕:
1:CardGameDan
2:
3:
等等…

我13號至18號放大假,希望放完假之前開多幾團一齊玩

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 01:10 AM   #124
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
今日3個人打唔覺有不流暢..
只可以話無一個人咁順,但唔會話有窒既情況
窒就真係唔覺有 佢好似係為左keep住順係同伴身上偷格
而且要看係咩map 水沒林偷得勁d
有d map就全程順w
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-11, 01:27 AM   #125
jonal
永遠新手

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDjonal
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
暫定出團
日期:12月13日(星期二)下午1400開始
地點:旺角金雞25樓cafe
暫定出席人仕:
1:CardGameDan
2:jonal
3:
等等…

我13號至18號放大假,希望放完假之前開多幾團一齊玩
Ok 到時見
jonal 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Monster Hunter 4 | 支援 Online Play | 2013年夏發售預定 MO 手提遊戲機討論版 1035 12-12-12 04:09 PM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 05:09 AM

手機版 | APP版