Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-19-02, 09:35 PM   #601
大力
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
Originally posted by 力"卜一 :
係呀,今日走左去標準打左幾鋪,搭左條友用高達我用青bb兩勝兩負咁啦,不過今日撞到標準既人唔係太勁,當然我仲屎啦,我隊友死兩隻高達仲快過我死兩隻青bb,隻高達竟然唔夠人地隻吉姆打,人地隻高達就更加唔洗講啦,死得仲快...
不過有一鋪一口氣同我隊友殺左四隻吉姆,因隻吉姆死親之後都出係我地隔離,so lucky~
哦,原來係咁~~~
做乜打機唔call我?!
大力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-02, 09:43 PM   #602
一赤長

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 力"卜一 :
係呀,今日走左去標準打左幾鋪,搭左條友用高達我用青bb兩勝兩負咁啦,不過今日撞到標準既人唔係太勁,當然我仲屎啦,我隊友死兩隻高達仲快過我死兩隻青bb,隻高達竟然唔夠人地隻吉姆打,人地隻高達就更加唔洗講啦,死得仲快...
不過有一鋪一口氣同我隊友殺左四隻吉姆,因隻吉姆死親之後都出係我地隔離,so lucky~
標準D人算勁ga la!!
有見二,三等兵嗎??
他們係超勁的!!
一赤長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-02, 09:47 PM   #603
一赤長

引用:
Originally posted by 伍等兵dan :
妳好
好似見過妳個名...
唔知邊個網...
好out啊!!!
舊 11-19-02, 10:48 PM   #604
芷霞
Junior Member

註冊日期: Nov 2002
引用:
Originally posted by 史提芬_恒基SHK :
芷霞 <----佢好靚女ga.....
恆基兄
真係去到邊都見到你架喎
仲有唔好亂講野好喎
芷霞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-02, 11:02 PM   #605
一赤長

to 靚女:
去開邊度打機?
舊 11-19-02, 11:08 PM   #606
一赤長

唔so我
舊 11-20-02, 02:49 AM   #607
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

註冊日期: Jan 2002
因為呢樹根本就冇'靚女'呢個人

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 02:54 AM   #608
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by 大埔開心渣古王 :
好out啊!!!
你仲out la~
溝女乜要響forum架?
只係我真係響唔知dm gf km 邊個網見過佢個名姐
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 03:11 AM   #609
力"卜一

引用:
Originally posted by 大埔開心渣古王 :

標準D人算勁ga la!!
有見二,三等兵嗎??
他們係超勁的!!
我今日遇到個o係標準用龜霸既....真係唔係佢果皮,我未識打dx之前已經見佢係咁既級數,佢可以用龜霸唔洗死,仲完全比佢黑死左隻雙面蟹
不過果個人用肥蟹仲勁,冇野講...
力"卜一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 04:59 AM   #610
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
二,三等兵應該係聯合吧....

舊 11-20-02, 08:24 AM   #611
一赤長

引用:
Originally posted by fishs330 :
二,三等兵應該係聯合吧....
有次我見到係標準......
我鬼知標準定聯合咩......
舊 11-20-02, 11:02 AM   #612
楊過

nth

小弟乃DX雜魚一條
請多多指教
楊過 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 12:54 PM   #613

註冊日期: Apr 2002
Re: nth

引用:
Originally posted by 楊過 :
小弟乃DX雜魚一條
請多多指教
你識唔識黯然銷魂掌先
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 01:23 PM   #614
二伍

有g高達打o個時
咁佢咪會識囉
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 03:37 PM   #615
一赤長

Re: nth

引用:
Originally posted by 楊過 :
小弟乃DX雜魚一條
請多多指教
你係mi開心o個個"楊過"啊!!
舊 11-20-02, 03:59 PM   #616
二伍

Re: Re: nth

引用:

你係mi開心o個個"楊過"啊!!
乜開心有人自稱"楊過"O既咩????
舊 11-20-02, 04:43 PM   #617
鋼騎王Thunder
Senior Gamer
自護公國全攻人形兵器

Wink 大家好~~~~~~~有一事想問~~~~!!!!!!

我係新來ga~~~~~~平時最愛玩高達
歡迎和我討論一下街機高達ga野

我想一問大魔閃光彈能否擋激光呢?????????
電腦我見過佢用過.........
不過本人不懂此神技
請問有否高手用過???????

此篇文章於 11-20-02 04:48 PM 被 潮Thunder 編輯。
鋼騎王Thunder 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 04:59 PM   #618
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
哦哦
hello
but...
http://vbb.yuihome.net/showthread.php?s=&threadid=11171

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 05:57 PM   #619
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

註冊日期: Jan 2002
睇黎令胡沖同楊過之戰好快就會展開啦

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-02, 06:38 PM   #620
一赤長

Re: Re: Re: nth

引用:
Originally posted by 二伍 :

乜開心有人自稱"楊過"O既咩????
真係啊......
舊 11-20-02, 10:52 PM   #621
二伍

一o黎就亂開topic
好大膽
舊 11-20-02, 11:19 PM   #622
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
想問一下,乜新黎既人要去自我介紹區???

舊 11-20-02, 11:38 PM   #623
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
Originally posted by 二伍 :
一o黎就亂開topic
好大膽
人地一來到,就要嚇一嚇人先

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 01:35 AM   #624
magnum
シロッコ大尉

註冊日期: Feb 2002
我覺得最大的問題是, 題目改得很差!
題目應該帶有主旨的作用, 令人一看便知道內容大約是什麼

magnum 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-02, 06:13 AM   #625
lunlun6666
Senior Gamer

hihihihi

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 06:36 PM

手機版 | APP版