Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-26-06, 06:29 PM   #1
arslan
Insane Gamer
高級新手

註冊日期: Oct 2005
大家存放音樂CD或動畫CD/DVD?

剛無聊和同事傾談時,講到CD/DVD除非經常擺落部機黎聽/睇,不然存放2、3年就睇唔番,如果真係要收藏最好儲存起HDD度。所以上黎問下大家有沒有特別處理心愛架音樂或電影動畫?
arslan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-06, 06:59 PM   #2
Iro
God of Gamer
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
即使擺在盒內過兩,三年也看/聽不到嗎? 品質有這麼差嗎?
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-06, 07:38 PM   #3
arslan
高級新手

註冊日期: Oct 2005
嗯,太耐冇用就會咁。
arslan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-06, 07:45 PM   #4
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
如果係咁我好多GAME咪報銷....?

唔會呀...o岩o岩先拎返隻龍神黎裝....玩到喎....
=====================================================
不過點都好....我覺得光碟真係好唔可靠

此篇文章於 01-26-06 07:52 PM 被 石主乙個 編輯。
石主乙個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-06, 08:12 PM   #5
翼仔
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
cd-rom等都是這樣的嗎???
我還打算燒碟呢....
翼仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-06, 08:13 PM   #6
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
你自己爆就成日會
正常買返黎就唔多覺有d咁既事

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-06, 08:21 PM   #7
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
咪嚇人啦,
我睇呢個 Topic 之後即刻走去試下我幾隻冇聽成四五年都有o既CD,
咪又一樣播到, D聲都冇變到...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-06, 08:45 PM   #8
Seamty2

註冊日期: Mar 2005
都係睇你點保存
我三年前自己燒既動畫都仲未有事
5年前的遊戲我都仲玩得