Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]新作情報區
Hawk 12:10 PM 10-30-15
作者: 傑斯特:
ワールド エンド エクリプスhttp://m.apkpure.com/store/apps/details?id=com.sega.wee
等開server
開咗啦, 不過節奏慢回體慢, 3d版癒術士式玩法+建築。 冇刷首抽+用咗事前5抽得1張4* 1張3* 3張2*, 我應該捱唔到幾耐就棄...
okabe 12:21 PM 10-30-15
作者: Hawk:
開咗啦, 不過節奏慢回體慢, 3d版癒術士式玩法+建築。 冇刷首抽+用咗事前5抽得1張4* 1張3* 3張2*, 我應該捱唔到幾耐就棄...
+1
刷首抽勁耐又成日要LOAD,而且隻GAME玩法都幾悶下,畫又唔係好J
Rv250 12:10 PM 11-18-15
作者: okabe:
+1
刷首抽勁耐又成日要LOAD,而且隻GAME玩法都幾悶下,畫又唔係好J
畫我覺得可以啦,係太多男
玩咗幾日,一括download完loading時間都係多同長,
是但一個function都可以error code 2,然後要出番標題畫面再load過
真係人都癲
lange_why 03:32 PM 11-20-15
我地係SIDE QUEST製作小團隊,
近日做既另一免體力免課金的消閒小品project於下星期會推出,
有興趣到時玩玩看,或可以到網站作事前登錄,謝謝收看

事前登錄頁
官方Fackebook page

遊戲介紹影片

6078 04:53 PM 11-20-15
支持
已登錄
lunn 05:58 PM 11-20-15
作者: lange_why:
我地係SIDE QUEST製作小團隊,
近日做既另一免體力免課金的消閒小品project於下星期會推出,
有興趣到時玩玩看,或可以到網站作事前登錄,謝謝收看
事前登錄左
lange_why 07:01 PM 11-20-15
作者: rinxlun:
事前登錄左
感謝!
柴崎幸 04:17 PM 12-03-15
請問之前有仁兄講過呢隻?而家有事前登錄,係SEGA x LINE出既。
http://fortisia.sega-net.com/preregist/

返回主題版面