Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-09-09, 12:29 AM   #251
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
所以呢部野我長期放入雪櫃

好不滿點解合體炮唔係特射....

以相近價格來講射擊機SF比佢好
迪迪尼凡用比佢好

當然有愛就冇所謂...
我部B3老虎都試過升百幾攻....

對我來講佢只係算中-中上機
屈機未到佢
不過我覺得屈機既暫時都係認為00係屈機
我3部都有用..
可能因係我部EW係用升番來的..
迪迪尼唔爆氣D攻實在太難睇..
有時爆到之後比人打中真係..

OO已經比我雪左了.
等緊神OP既出現 唔想之後又買過部OO..
不過OO個D係米算實體劍? 打SEED既機會唔會半減?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 12:30 AM   #252
Avelcain
Game Master

引用:
作者: pet3 查看文章
迪花 好勁

NT 100+18
反應 又係好高

比佢用 你好-新機動戰士

好像唔夠敵人咁........
一關都未打夠就咁快完.........
現在的能力 2-3部就殺哂

TA ,神高達,DX HI-NEW ,TX W0, SF ,
OO戰隊(OO-R 3 ,狙擊,肥仔,飛機 EXIA 比粉紅隊員用)

鳳凰GF 力量太強,封印中(原創男主角同佢時有140 攻......)

無限正義和命運 放著不用的 守艦時.....

原創男主角用咩機好?
我都係比佢渣HI-NU
靜係放牛油炮.XD
舊 08-09-09, 12:32 AM   #253
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: funnyfun 查看文章
我3部都有用..
可能因係我部EW係用升番來的..
迪迪尼唔爆氣D攻實在太難睇..
有時爆到之後比人打中真係..

OO已經比我雪左了.
等緊神OP既出現 唔想之後又買過部OO..
不過OO個D係米算實體劍? 打SEED既機會唔會半減?
係拉哂00屈機
原本果部00算吧啦...

迪迪尼我比哈姆用,超強氣冇難度

舊 08-09-09, 12:38 AM   #254
waven
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
戰場之女神睇唔明個效果
有冇人可以解下x.x?

舊 08-09-09, 12:38 AM   #255
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
極唔中意 這種關

一個超長的地圖(我方在最下)
要電腦Z 高達打倒某敵人(最上)

烏龜速行到去發生故事

地圖最下又有敵人

好多回合係在等佢行.........

但Z高達的故事好多係咁

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 12:40 AM   #256
Sar8
The One

引用:
迪花 好勁

NT 100+18
反應 又係好高

比佢用 你好-新機動戰士

好像唔夠敵人咁........
一關都未打夠就咁快完.........
現在的能力 2-3部就殺哂

TA ,神高達,DX HI-NEW ,TX W0, SF ,
OO戰隊(OO-R 3 ,狙擊,肥仔,飛機 EXIA 比粉紅隊員用)

鳳凰GF 力量太強,封印中(原創男主角同佢時有140 攻......)

無限正義和命運 放著不用的 守艦時.....

原創男主角用咩機好?
我已經冇用原創男主角...
建議想玩得難少少比d 1lv既機比班駕駛員用
我冇升過seed果班大魔神
果d機都未升過

就直接派佢地上場打

另外god/master有冇合體技
杜門用master一樣會出darkness Finger

舊 08-09-09, 12:42 AM   #257
Sar8
The One

引用:
極唔中意 這種關

一個超長的地圖(我方在最下)
要電腦Z 高達打倒某敵人(最上)

烏龜速行到去發生故事

地圖最下又有敵人

好多回合係在等佢行.........

但Z高達的故事好多係咁
而家我玩
有我方非原創隊伍就一齊行埋
有時WB2係後邊比人打爆就

舊 08-09-09, 12:44 AM   #258
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
雖然多數都係問來多餘...不過係咪冇得用真駒治?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 12:49 AM   #259
pet3
The One

想問 點刪走會員相簿的圖

就無位

另外點有OO 肥仔脫衣版
我唔想開發左舊果部......
有無設計?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 08-09-09, 12:58 AM   #260
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
e 隻game 係咪叫MF 無雙....
我放一艦MF 出來....其他人跟本唔使打.....

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 12:59 AM   #261
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:

就無位

有無設計?
刪圖先點自己想刪既圖,之後右上角應該有個圖像工具
之後揀編輯圖像,應該會見到四方格點,再禁刪除

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 01:01 AM   #262
waven

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
e 隻game 係咪叫MF 無雙....
我放一艦MF 出來....其他人跟本唔使打.....
G-GEN系列最大特色
一開始第一個故事係最難打,之後係食生菜
有愛,所有機都可以係神高達

舊 08-09-09, 01:13 AM   #263
Avelcain
Game Master

引用:

就無位

有無設計?
用美少女高達設計..
好似重有其他..
イージス好似得..

此篇文章於 08-09-09 01:16 AM 被 Avelcain 編輯。
舊 08-09-09, 01:28 AM   #264
pet3
The One

引用:
作者: funnyfun 查看文章
用美少女高達設計..
好似重有其他..
イージス好似得..
阿利比???

+什麼東西

我合唔到既

FGO 目標預算
舊 08-09-09, 01:35 AM   #265
choihiu
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
我想問點樣換主角?同埋換左的話,咁換走左果個主角的機係未都仲可以[正]出來用?thx
choihiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 01:35 AM   #266
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
咁 final boss 果部 點攞ga
我地可以生產 30萬戈部 已經算係了

除左冇左招 大型gn beam gun

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 01:43 AM   #267
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
原來呢集故事角色都有得由冇醒覺升到有
莉莉娜係25 lv+左30
真係oo地咀
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 01:44 AM   #268
Avelcain
Game Master

引用:
阿利比???

+什麼東西

我合唔到既
yes..
+ O GUN
舊 08-09-09, 01:47 AM   #269
waven

有冇人知黑好個能力,戰埸之女神入面指ge特定機係咩?

舊 08-09-09, 02:02 AM   #270
pet3
The One

引用:
作者: waven 查看文章
有冇人知黑好個能力,戰埸之女神入面指ge特定機係咩?
男主角是鳳凰
咁女仔都用鳳凰看看

FGO 目標預算
舊 08-09-09, 02:26 AM   #271
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
有無人知今集原創人物的覺醒條件係乜?現在得個放左係戰艦唔想用的大叔係100……
另,大家講的男主角係邊個?

舊 08-09-09, 02:28 AM   #272
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
有無人知今集原創人物的覺醒條件係乜?現在得個放左係戰艦唔想用的大叔係100……
另,大家講的男主角係邊個?
一般人會覺得小馬哥係男主角

LV到一定程度會開始有覺醒

舊 08-09-09, 02:40 AM   #273
tat0gd
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
大家想上極速up lv?

up lv 無難度!

另附高達控後宮團....
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-09, 02:54 AM   #274
pet3
The One

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
一般人會覺得小馬哥係男主角

LV到一定程度會開始有覺醒
因為由第1集到現在都是立即有佢.........

引用:
作者: tat0gd 查看文章

up lv 無難度!

你想表達什麼?

FGO 目標預算
舊 08-09-09, 02:58 AM   #275
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: tat0gd 查看文章

up lv 無難度!

]
你的方法很LAG...而且還LAG到不行...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] SD Gundam G Generation Wars [Wii, PS2] VOL.2 (PS2行版終於發售) GN00508771 電視遊戲討論版 937 09-16-09 09:19 AM
人偶討論區vol.2 : 妹妹囡囡 Designer 收藏品討論版 1016 08-28-09 08:38 AM
[多機種] [Wii, PS2] SD Gundam G Generation Wars 攻略+心得交流區 Vol.1 草薙さん 攻略及心得交流區 1023 08-12-09 10:47 AM

現在的時間是 11:38 PM

手機版 | APP版