Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-19-03, 03:17 PM   #1
誘肉毛球
Ultimate Gamer
哈雷小子...

註冊日期: Dec 2001
Eternal Fighter ZERO - Bad Moon Edition 的問題....

由 blue sky edition ====> 變成 bad moon edition 後...

隻game 的氣氛變得很詭異之餘...

而且還常出現錯誤彈出window...( 只是我的問題 還是 人人都有的問題?)

請問應怎解決呢?

日版 wii fc: 6473-9009-5631-9494 [KKK]
誘肉毛球 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-03, 03:38 PM   #2
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
Re: Eternal Fighter ZERO - Bad Moon Edition 的問題....

引用:
Originally posted by 誘肉毛球 :
由 blue sky edition ====> 變成 bad moon edition 後...

隻game 的氣氛變得很詭異之餘...

而且還常出現錯誤彈出window...( 只是我的問題 還是 人人都有的問題?)

請問應怎解決呢?

氣氛的確有點詭異

你用keyboard玩嗎?

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-03, 03:45 PM   #3
誘肉毛球
哈雷小子...

Re: Re: Eternal Fighter ZERO - Bad Moon Edition 的問題....

引用:
Originally posted by 蘿莉藍戰士 :

氣氛的確有點詭異

你用keyboard玩嗎?
是的...

你的有error 嗎?
彈出去...:@_@":

日版 wii fc: 6473-9009-5631-9494 [KKK]

此篇文章於 08-19-03 04:07 PM 被 誘肉毛球 編輯。
舊 08-19-03, 03:59 PM   #4
白薔薇騎士
まきちゃん

上集已經有的問題!!
唯一解決方法用手制啦!!

天道語錄:
舊 08-19-03, 04:45 PM   #5
誘肉毛球
哈雷小子...

原來我未更新3.01b....

anyway..
thx

舊 08-19-03, 05:18 PM   #6
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
嗚~BAD MOON MAI的召喚技變晒~......

舊 08-20-03, 11:25 AM   #7
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
原來我未更新3.01b....

anyway..
thx
唔好意思!!
我再細心睇番你個問題!!
我唔會左!!已為另一個彈出問題!!
咁情況應該係你隻game問題!!
如果更新後仲有問題可以再出post或pm俾我!!

天道語錄:
舊 08-20-03, 02:43 PM   #8
誘肉毛球
哈雷小子...

引用:
Originally posted by 蘿莉藍戰士 :

唔好意思!!
我再細心睇番你個問題!!
我唔會左!!已為另一個彈出問題!!
咁情況應該係你隻game問題!!
如果更新後仲有問題可以再出post或pm俾我!!
已解決...

但這次ai 好似勁左...

小舞舞的招數又型左

舊 08-20-03, 02:48 PM   #9
白薔薇騎士
まきちゃん

係朋友度玩!!淨係用過新七瀨!!黃金龍捲風!!正!!
同ayu多左招秋魚攻擊!!

天道語錄:
舊 08-20-03, 03:19 PM   #10
Kaede楓

註冊日期: Jun 2002
我由最舊版玩到依家bad moon版
都係用鍵盤的.....絕冇問題~

另外...揀人時d音樂有點....寒

都係鐘意blue sky版多d
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-03, 03:26 PM   #11
誘肉毛球
哈雷小子...

引用:
Originally posted by Kaede楓 :
我由最舊版玩到依家bad moon版
都係用鍵盤的.....絕冇問題~

另外...揀人時d音樂有點....寒

都係鐘意blue sky版多d
藍天白雲加蘿莉當然好吃一點...

舊 08-20-03, 03:37 PM   #12
白薔薇騎士
まきちゃん

當然啦!!藍天白雲是最好的!!
但有無刀七瀨都算幾好玩!!

天道語錄:
舊 08-20-03, 04:36 PM   #13
Kaede楓

新人好似唔錯....
但舊人都有好多改動.....ayu改到唔識飛
瑞佳有必殺可以引爆音符....但實戰好似好難用??

改左好多野....成隻新game咁
舊 08-20-03, 04:42 PM   #14
誘肉毛球
哈雷小子...

剛被四級神奈凌辱中....

同佢打左咁多舖都唔出鳥詠(詩)....

此篇文章於 08-20-03 04:44 PM 被 誘肉毛球 編輯。
舊 08-20-03, 04:50 PM   #15
張飛後代
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
八卦一問:邊度有得買?幾銀?
(上集--也就是BSE--只係係某FTP下載"無音樂版"黎玩都玩得好過癮)

舊 08-20-03, 04:51 PM   #16
白薔薇騎士
まきちゃん

講開!!大家用開邊幾個多!!
我用七瀨,MISAKI同佳乃多!!

天道語錄:
舊 08-20-03, 05:36 PM   #17
Kaede楓

我較常用的有遠野..瑞佳...真琴..同川名
舊 08-20-03, 06:54 PM   #18
誘肉毛球
哈雷小子...

引用:
Originally posted by 張飛後代 :
八卦一問:邊度有得買?幾銀?
(上集--也就是BSE--只係係某FTP下載"無音樂版"黎玩都玩得好過癮)
唔知...
我都是朋友send給我的..:@_@":

( 我用月宫、有劍七瀨、舞....)
( 而家試緊新人.... 好像拳皇某角色的招...)

舊 08-21-03, 03:23 PM   #19
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
我用舞同霧島~~~~

此篇文章於 08-21-03 03:26 PM 被 P.Hope 編輯。
P.Hope 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-03, 06:11 PM   #20
lavaboy
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
bad moon 係咪要買架?
lavaboy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-03, 09:43 AM   #21
張飛後代
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
入手啦!

初頭見到個戰鬥畫面鬼咁多黑色部份仲以為系統出錯......

舊 09-05-03, 10:05 AM   #22
白薔薇騎士
まきちゃん

最近試緊2個新人!!都幾好用!!但唔可以空戰!!跳得低!!

天道語錄:
舊 09-05-03, 05:06 PM   #23
誘肉毛球
哈雷小子...

出左新PATCH 3.03b, 有冇人dl 左?

黃昏的網有點問題...

舊 09-05-03, 05:42 PM   #24
白薔薇騎士
まきちゃん

今晚試下先再答你!!

天道語錄:
舊 09-05-03, 08:51 PM   #25
Kaede楓

引用:
出左新PATCH 3.03b, 有冇人dl 左?

黃昏的網有點問題...
依家入唔到....:@_@":

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
EFZ Bad Moon Edition出左3.05B啦! 張飛後代 PC電腦遊戲討論版 0 12-27-03 02:16 AM
Eternal Fighter Zero (Blue sky edition) Kaede楓 H-GAMEの部屋 3 08-07-02 12:43 PM

現在的時間是 11:01 PM

手機版 | APP版