Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-10, 12:19 PM   #101
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
隻新淫獸走遲D就見到個正印Sunshine啦

第3位Precure登場.. ..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-10, 09:25 PM   #102
CSY
女神親衛隊

好有穿了禮服的聖鬥士FEEL.. かっこいい..

另ALLSTARS DX2的出租版DVDISO竟以流了出來..

舊 07-11-10, 11:14 AM   #103
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
婚紗小天使?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-10, 11:36 AM   #104
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
#22標題詐欺
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-10, 09:04 AM   #105
CSY
女神親衛隊

會長變身Cure Sunshine 過程時不錯..

HCPC劇場版的發生背景會在花都巴黎..
看來在10月尾前月影以復活呢..
另ALLSTARS DX2 以有生肉了..

舊 07-13-10, 06:10 PM   #106
CSY
女神親衛隊

睇左咁多個真人跳ED舞.. 那個跳得最合拍搞笑..

此篇文章於 07-28-10 09:41 AM 被 CSY 編輯。
舊 07-18-10, 02:08 PM   #107
廢人
The One

DX2好睇過dx好多(其實係dx太唔好睇)
睇完再一次覺得heartcatch兩個真係好弱
不過已經明顯唔夠時間分配如果仲有機會有dx3點算..........

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86

此篇文章於 07-18-10 02:16 PM 被 廢人 編輯。
舊 07-18-10, 02:41 PM   #108
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
變都變得型過前兩件

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-10, 06:37 PM   #109
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
其實會長係男定女來?
如果佢係男,點解可以變身﹗

舊 07-18-10, 08:27 PM   #110
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
引用:
作者: jaycom 查看文章
其實會長係男定女來?
如果佢係男,點解可以變身﹗
請你睇番第7話啦

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-10, 08:30 PM   #111
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
請你睇番第7話啦
其實我以為係會長阿哥變身precure

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-10, 08:36 PM   #112
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: wyhone 查看文章
其實我以為係會長阿哥變身precure
你無野呀

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 07-19-10, 08:33 PM   #113
CSY
女神親衛隊

Sunshine能力真係屈機..
虛空瞬步
水上飄移
空中足場跳躍
攻防兼用護盾
希望唔係強一兩集就弱化回就好了..

舊 07-19-10, 08:38 PM   #114
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: CSY 查看文章
希望唔係強一兩集就弱化回就好了..
算吧啦,呢個係九成九動漫o既常規
舊 07-20-10, 08:08 AM   #115
廢人
The One

[妄想中]會長絃時先會變長髮?[/妄想中]

舊 07-27-10, 07:36 PM   #116
CSY
女神親衛隊

CureSub字幕組的網頁內出了DX2外掛字幕啦..

此篇文章於 07-28-10 07:47 AM 被 CSY 編輯。
舊 07-28-10, 10:45 PM   #117
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
已睇DX2, 今集水果組最多戲份啦
無印,山寨,5人連變身scene都無
我都係比較鐘意睇5人做主角

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-10, 01:08 AM   #118
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: kiburedo 查看文章
已睇DX2, 今集水果組最多戲份啦
無印,山寨,5人連變身scene都無
我都係比較鐘意睇5人做主角
人多咗唔再可能一組一個變身
我睇到第一次變身個到
都係到想﹗會唔會一組一次變身?
咁會無咗1x分鐘

最後果言剛咗d 人﹗
不過…最好笑都係HCP見到人地變身個吓個樣

舊 07-30-10, 02:04 AM   #119
廢人
The One

dx2好贂過dx好多啦
dx佢真係變足身出足必殺技食你十幾分鐘真係難項佐d

不過今集唔夠時間
居然對面hyper化後打唔唔打就話比你聽我地無時間打8件咁多合體做 件1你打啦

舊 08-01-10, 11:50 PM   #120
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

此篇文章於 08-01-10 11:59 PM 被 mikemike 編輯。
舊 08-02-10, 07:03 AM   #121
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

冇貼錯

舊 08-07-10, 02:23 AM   #122
廢人
The One

睇多次bd版
有段真人跳ed舞
要著住公仔衫黎跳真係辛苦晒班dancer

舊 08-08-10, 08:52 PM   #123
滅龍士
MHWs↓

今集真係趕客到冇朋友#落到水唔著泳衣不特止,D衫掂水居然可以唔濕唔透,東映真係有病
舊 08-08-10, 09:22 PM   #124
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

上一輯百香果變完身又米唔濕身

舊 08-08-10, 09:23 PM   #125
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
今集真係趕客到冇朋友#落到水唔著泳衣不特止,D衫掂水居然可以唔濕唔透,東映真係有病
對子供向動畫有要求嘅我地怎麼樣?
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 11:00 PM

手機版 | APP版