Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
日本動漫畫討論版>岸本斉史「NARUTO -ナルト- 」総合THREAD丨岸本斉史:「続編は無理です…もう休ませてください…」 Vol.16丨
DevilElvis 11:44 PM 12-27-12
作者: 小嘉:
一定有個老野換佢條命番黎
日向日足
埃及使者 12:03 AM 12-28-12
今話根本係確定做正印
Shadow 神 02:27 AM 12-28-12
作者: DevilElvis:
日向日足
我反而覺得係成班死哂後帶土覺悟用輪迴天生大團圓 ...
pet3 10:21 AM 12-28-12
作者: simonwongdx:
個兩隻白眼唔用得

分家ga人一死, 連帶白眼祕密都會消失, 因為額頭上的封印
太2打6的設定
我忘了

應該死之前就拔掉嘛
凍檸茶 11:58 AM 12-28-12
雛田上呀
mrk 02:01 PM 12-28-12
啱啱睇完劇場版,
自己睇個咁多集火影劇場版之中,
呢套最好睇。

P.S.:係Fans千其唔好錯過呀!
pet3 03:20 PM 12-28-12
作者: mrk:
啱啱睇完劇場版,
自己睇個咁多集火影劇場版之中,
呢套最好睇。

P.S.:係Fans千其唔好錯過呀!

打算星期6/日 去睇

還好天水圍有和是播日文咋

希望唔好咁多小朋友和大陸人大叫吧

星期6要60元
但星期日最早場35
好難選
mrk 04:01 PM 12-28-12
作者: pet3:

打算星期6/日 去睇

還好天水圍有和是播日文咋

希望唔好咁多小朋友和大陸人大叫吧

星期6要60元
但星期日最早場35
好難選
呢集好多笑位,連我自己都笑出聲,
加上今集鳴人自己冇之前幾套咁無雙,
同埋火影四代目,九品,成班曉嘅出場令呢套劇場版咁加好睇。
選早場好o的,人少o的,冇咁嘈呀!
pet3 03:13 PM 12-29-12
呢集好多笑位,連我自己都笑出聲,
加上今集鳴人自己冇之前幾套咁無雙,
同埋火影四代目,九品,成班曉嘅出場令呢套劇場版咁加好睇。
選早場好o的,人少o的,冇咁嘈呀!
剛睇完
很感人

筍干TAT
不過櫻還是一樣是女人救世劍

不過同時也明白這樣少地方有也是正常
算上我都無十人

一個小朋友+媽媽
一個我
一個中學
5個16-18的很吵組口(但一關燈就好合作沒說話)
所以上得幾日是理所當然啦

櫻是被作者討厭吧(這劇本是作者寫)

以下開始反白(關於櫻這賤貨)

櫻媽提櫻要不要把東西到處放
櫻和家人吵架說她好煩,不要管她
鳴人剛好路過對她說 媽媽只是這是為你好啦

櫻反而鬧嗚人
你這種沒父母的人怎可能明白我的心情
如果是佐助的話一定明白的
為什麼是你路過而不是他

到進入無限月讀後
一開始這世界她很喜歡,因為大家都對她很好
但鳴人在這世界一樣很可憐,她有點不願意離開這世界
到後期筍干才剛和父母相認,她覺得這世界沒想像中好後就,就立即說 要回去了

這種賤貨怎樣配得上嗚人和佐助....

mrk 06:30 PM 12-29-12
作者: pet3:
剛睇完
很感人

筍干TAT
不過櫻還是一樣是女人救世劍

不過同時也明白這樣少地方有也是正常
算上我都無十人

一個小朋友+媽媽
一個我
一個中學
5個16-18的很吵組口(但一關燈就好合作沒說話)
所以上得幾日是理所當然啦

櫻是被作者討厭吧(這劇本是作者寫)

以下開始反白(關於櫻這賤貨)

櫻媽提櫻要不要把東西到處放
櫻和家人吵架說她好煩,不要管她
鳴人剛好路過對她說 媽媽只是這是為你好啦

櫻反而鬧嗚人
你這種沒父母的人怎可能明白我的心情
如果是佐助的話一定明白的
為什麼是你路過而不是他

到進入無限月讀後
一開始這世界她很喜歡,因為大家都對她很好
但鳴人在這世界一樣很可憐,她有點不願意離開這世界
到後期筍干才剛和父母相認,她覺得這世界沒想像中好後就,就立即說 要回去了

這種賤貨怎樣配得上嗚人和佐助....
我住港島區,得康怡有得睇,星期五中午場好多人睇喎!!!
小櫻係個女呢!!!女人不嬲都係咁麻煩㗎啦!
pet3 03:38 PM 12-31-12
我住港島區,得康怡有得睇,星期五中午場好多人睇喎!!!
小櫻係個女呢!!!女人不嬲都係咁麻煩㗎啦!
畫面太快
其實最後果下 "重現"
是鳴人終於學到果招 ?
money 07:25 PM 01-16-13

GN00508771 11:09 PM 01-16-13
九尾果然好方便
bomber 11:33 PM 01-16-13
作者: GN00508771:
九尾果然好方便
USB 隨插即用
Matamata 11:49 PM 01-16-13
第左兩個星期,竟然係口遁...
NEAR 12:34 AM 01-17-13
作者: Matamata:
第左兩個星期,竟然係口遁...

尾獸玉都唔夠口炮勁...
埃及使者 10:23 AM 01-17-13
等左2個星期
先係中二病搵大蛇丸買求婚介子
之後主角變身肉便器即插即用
細路翔 06:14 AM 01-19-13
補得buff得打得又坦得

唔怪得中二帶土要搞到老豆封印九尾
money 05:20 PM 01-23-13

Shadow 神 05:28 PM 01-23-13
呢幾話都係唔多好睇,唯一看點只係佐助終於去到內輪家族個神社 ... 希望快 d 講有乜啦 ...
打 10 尾個面完全唔好睇 ...
埃及使者 07:58 PM 01-23-13
瞬間接骨

終於輪到中二病
square-enix 02:16 AM 01-24-13
上一話只有水月入村有著黑袍, 今話就成隊著晒, 咩原因突然要著制服入去見人
vov430 06:11 PM 01-24-13
說真的,縲旋死e幾話感到我\
朔望~ 10:57 PM 01-24-13
愈黎愈唔知睇緊d咩
Montague 08:42 AM 01-25-13
作者: 朔望~:
愈黎愈唔知睇緊d咩
等隻完全體一腳踩死咁D人就會清楚D架喇個故事....

而家真係太多人,但過左幾話都係零進展.............
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面