Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-27-12, 11:44 PM   #551
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 小嘉 查看文章
一定有個老野換佢條命番黎
日向日足

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-12, 12:03 AM   #552
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
今話根本係確定做正印

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-12, 02:27 AM   #553
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
日向日足
我反而覺得係成班死哂後帶土覺悟用輪迴天生大團圓 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-12, 10:21 AM   #554
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: simonwongdx 查看文章
個兩隻白眼唔用得

分家ga人一死, 連帶白眼祕密都會消失, 因為額頭上的封印
太2打6的設定
我忘了

應該死之前就拔掉嘛

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-12, 11:58 AM   #555
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
雛田上呀

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-12, 02:01 PM   #556
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
啱啱睇完劇場版,
自己睇個咁多集火影劇場版之中,
呢套最好睇。

P.S.:係Fans千其唔好錯過呀!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-12, 03:20 PM   #557
pet3
The One

引用:
作者: mrk 查看文章
啱啱睇完劇場版,
自己睇個咁多集火影劇場版之中,
呢套最好睇。

P.S.:係Fans千其唔好錯過呀!

打算星期6/日 去睇

還好天水圍有和是播日文咋

希望唔好咁多小朋友和大陸人大叫吧

星期6要60元
但星期日最早場35
好難選

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 12-28-12 03:25 PM 被 pet3 編輯。
舊 12-28-12, 04:01 PM   #558
mrk

Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
引用:
作者: pet3 查看文章

打算星期6/日 去睇

還好天水圍有和是播日文咋

希望唔好咁多小朋友和大陸人大叫吧

星期6要60元
但星期日最早場35
好難選
呢集好多笑位,連我自己都笑出聲,
加上今集鳴人自己冇之前幾套咁無雙,
同埋火影四代目,九品,成班曉嘅出場令呢套劇場版咁加好睇。
選早場好o的,人少o的,冇咁嘈呀!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 12-28-12 04:06 PM 被 mrk 編輯。
舊 12-29-12, 03:13 PM   #559
pet3
The One

引用:
呢集好多笑位,連我自己都笑出聲,
加上今集鳴人自己冇之前幾套咁無雙,
同埋火影四代目,九品,成班曉嘅出場令呢套劇場版咁加好睇。
選早場好o的,人少o的,冇咁嘈呀!
剛睇完
很感人

筍干TAT
不過櫻還是一樣是女人救世劍

不過同時也明白這樣少地方有也是正常
算上我都無十人

一個小朋友+媽媽
一個我
一個中學
5個16-18的很吵組口(但一關燈就好合作沒說話)
所以上得幾日是理所當然啦

櫻是被作者討厭吧(這劇本是作者寫)

以下開始反白(關於櫻這賤貨)

櫻媽提櫻要不要把東西到處放
櫻和家人吵架說她好煩,不要管她
鳴人剛好路過對她說 媽媽只是這是為你好啦

櫻反而鬧嗚人
你這種沒父母的人怎可能明白我的心情
如果是佐助的話一定明白的
為什麼是你路過而不是他

到進入無限月讀後
一開始這世界她很喜歡,因為大家都對她很好
但鳴人在這世界一樣很可憐,她有點不願意離開這世界
到後期筍干才剛和父母相認,她覺得這世界沒想像中好後就,就立即說 要回去了

這種賤貨怎樣配得上嗚人和佐助....

FGO 目標預算

此篇文章於 12-29-12 04:28 PM 被 pet3 編輯。
舊 12-29-12, 06:30 PM   #560
mrk

引用:
作者: pet3 查看文章
剛睇完
很感人

筍干TAT
不過櫻還是一樣是女人救世劍

不過同時也明白這樣少地方有也是正常
算上我都無十人

一個小朋友+媽媽
一個我
一個中學
5個16-18的很吵組口(但一關燈就好合作沒說話)
所以上得幾日是理所當然啦

櫻是被作者討厭吧(這劇本是作者寫)

以下開始反白(關於櫻這賤貨)

櫻媽提櫻要不要把東西到處放
櫻和家人吵架說她好煩,不要管她
鳴人剛好路過對她說 媽媽只是這是為你好啦

櫻反而鬧嗚人
你這種沒父母的人怎可能明白我的心情
如果是佐助的話一定明白的
為什麼是你路過而不是他

到進入無限月讀後
一開始這世界她很喜歡,因為大家都對她很好
但鳴人在這世界一樣很可憐,她有點不願意離開這世界
到後期筍干才剛和父母相認,她覺得這世界沒想像中好後就,就立即說 要回去了

這種賤貨怎樣配得上嗚人和佐助....
我住港島區,得康怡有得睇,星期五中午場好多人睇喎!!!
小櫻係個女呢!!!女人不嬲都係咁麻煩㗎啦!

舊 12-31-12, 03:38 PM   #561
pet3
The One

引用:
我住港島區,得康怡有得睇,星期五中午場好多人睇喎!!!
小櫻係個女呢!!!女人不嬲都係咁麻煩㗎啦!
畫面太快
其實最後果下 "重現"
是鳴人終於學到果招 ?

FGO 目標預算
舊 01-16-13, 07:25 PM   #562
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 01-16-13, 11:09 PM   #563
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
九尾果然好方便

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 11:33 PM   #564
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
九尾果然好方便
USB 隨插即用

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 11:49 PM   #565
Matamata
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
第左兩個星期,竟然係口遁...
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 12:34 AM   #566
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: Matamata 查看文章
第左兩個星期,竟然係口遁...

尾獸玉都唔夠口炮勁...

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 10:23 AM   #567
埃及使者
玻璃般的存在

等左2個星期
先係中二病搵大蛇丸買求婚介子
之後主角變身肉便器即插即用

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 01-19-13, 06:14 AM   #568
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
補得buff得打得又坦得

唔怪得中二帶土要搞到老豆封印九尾

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-13, 05:20 PM   #569
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 01-23-13, 05:28 PM   #570
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
呢幾話都係唔多好睇,唯一看點只係佐助終於去到內輪家族個神社 ... 希望快 d 講有乜啦 ...
打 10 尾個面完全唔好睇 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-13, 07:58 PM   #571
埃及使者
玻璃般的存在

瞬間接骨

終於輪到中二病

GGF - 棄坑

舊 01-24-13, 02:16 AM   #572
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
上一話只有水月入村有著黑袍, 今話就成隊著晒, 咩原因突然要著制服入去見人
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 06:11 PM   #573
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
說真的,縲旋死e幾話感到我\

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-13, 10:57 PM   #574
朔望~
Game Master
妹控

愈黎愈唔知睇緊d咩
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-13, 08:42 AM   #575
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
愈黎愈唔知睇緊d咩
等隻完全體一腳踩死咁D人就會清楚D架喇個故事....

而家真係太多人,但過左幾話都係零進展.............

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NARUTO ナルト 疾風伝 ナルティメットストーム3 武藤遊戲 電視遊戲討論版 165 10-22-13 02:39 PM
[漫畫] 岸本斉史 新作月刊ジャンプSQ号掲載丨一回完 money 日本動漫畫討論版 10 04-27-13 11:09 AM
NARUTO-ナルト-疾風伝 ナルティメットストームGENERATION [日版已售] 草薙さん 電視遊戲討論版 173 10-02-12 12:22 PM
[漫畫] 岸本斉史「NARUTO -ナルト-」Vol.15丨サスケがついにあの男と邂逅!!果たして…!? DevilElvis 日本動漫畫討論版 1010 03-16-12 02:55 PM
NARUTO Ψ★HYSKOA★Ψ 收藏品討論版 2 06-04-03 02:05 AM

現在的時間是 06:42 AM

手機版 | APP版