Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-24-11, 10:32 PM   #326
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
鐘嘉欣好慘
睇到心都酸埋

舊 05-24-11, 10:32 PM   #327
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
好一句"一d感情都無"...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:32 PM   #328
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
呢套楊怡好弱wor 點做主角
但 唱K 直情係路人.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:32 PM   #329
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
乖乖女、Wet妹、傻o靚模、Cool Miss......
其實鍾嘉欣都真係演得好廣泛喎又做得ok個下好

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:33 PM   #330
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
Miss Koo D反差好大,
睇見都

視后

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:33 PM   #331
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: Joe 查看文章
呢半個鐘真係正...

8點半果套真係聽到D人講野都覺得煩X_X
呢套點解阿sir「真係唔簡單喎!」
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:34 PM   #332
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
咁都有得投訴,香港真係乜人都有!

另外睇友林後發現,原來現在還有很多人唔知或唔肯定羅Sir係警察......
引用:
作者: Marco 查看文章
雖然戲中陳豪真係幾衰,不過做得臥底,再賤D先有啦,始終都要完成任務
我覺得應該有唔少人將戲裡戲外既野都混淆哂
不過編劇又係衰D野,如果冇楊怡加入既話,單純話陳豪要完成任務黎呃鍾嘉欣感情,我覺得咁樣觀眾應該受落D
唔係咁多人邊會攪到d劇十套著八套都係爛ED丫......

引用:
作者: Joe 查看文章
隻手都幾ANTI-CORROSIVE
引用:
作者: Fio 查看文章
果支硫酸係咪大陸做?"呀"完一聲就好似冇咩反應...
梗係唔係啦...大陸製的話一早爆炸左啦......

--------------------------------

仲有成三日死拖爛拖埋佢?......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:34 PM   #333
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
今集真係好正
學校場戲已經收貨~ 起碼製造到緊湊氣氛~
鍾嘉欣都演得好好啊~
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:35 PM   #334
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
呢套楊怡好弱wor 點做主角
無線野o係尼方面好難估
不過楊怡o係套野入面係幾空氣
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:37 PM   #335
simonwongdx
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
Miss Koo真係好傷

舊 05-24-11, 10:38 PM   #336
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
唔係咁多人邊會攪到d劇十套著八套都係爛ED丫......
同意,成日因為要順意民意改返佢地想要既結局,搞到爛哂

舊 05-24-11, 10:39 PM   #337
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
今集真係好正
學校場戲已經收貨~ 起碼製造到緊湊氣氛~
鍾嘉欣都演得好好啊~
要扮到個人完全崩潰真係一件好難既事黎…
所以,今次真係要俾鍾嘉欣一個

舊 05-24-11, 10:40 PM   #338
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
個預告Miss koo最後果句"你由我啦..", 好型....

真心覺得呢集+半小時包埋頭先預告既內容就出ending的話, 套劇真係上得神枱

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:40 PM   #339
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
希望會黑化

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:40 PM   #340
NEAR
Majora's!?

一套外表賣輕鬆校園的劇
都可以整到咁催淚

其實我睇到trailer已經

引用:
希望會黑化
又school day?

舊 05-24-11, 10:41 PM   #341
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
頭先一 句"你係阿SIR,你教我點樣堅強AR! 唔係,你唔係教書阿SIR,﹛你係警察,你教我唔到"
真係好正!

PS:如果最後BOSS係黑化MISS KOO,&仲有進興,佢接手後第一件事係殺陳豪同楊怡?

舊 05-24-11, 10:43 PM   #342
dust11

引用:
作者: W!LL 查看文章
個預告Miss koo最後果句"你由我啦..", 好型....

真心覺得呢集+半小時包埋頭先預告既內容就出ending的話, 套劇真係上得神枱
可惜無線唔會俾你咁做
無d四角(?)戀部份會更好
舊 05-24-11, 10:43 PM   #343
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: NEAR 查看文章
一套外表賣輕鬆校園的劇
都可以整到咁催淚

其實我睇到trailer已經
仲要有關埋禁毒訊息,真係咪話唔佩服TVB d 編劇

舊 05-24-11, 10:44 PM   #344
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: dust11 查看文章
可惜無線唔會俾你咁做
無d四角(?)戀部份會更好
三角姐,唔唱K已經一早唔計在內

舊 05-24-11, 10:44 PM   #345
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: 御緣 查看文章
頭先一 句"你係阿SIR,你教我點樣堅強AR! 唔係,你唔係教書阿SIR,﹛你係警察,你教我唔到"
真係好正!

PS:如果最後BOSS係黑化MISS KOO,&仲有進興,佢接手後第一件事係殺陳豪同楊怡?
唔會既,
miss koo本身都係疾惡如愁
尾三集應該都係正路講點感化反佢
希望唔好咁悶

華哥應該唔做差人繼續教書,點解呀sir係呀sir

舊 05-24-11, 10:45 PM   #346
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: W!LL 查看文章

重回Cool獨世界...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:48 PM   #347
dust11

引用:
三角姐,唔唱K已經一早唔計在內
睇完今集攪到我覺得連班學生都係多餘
今集真係好睇

其實我唔想家姐姐夫俾人拉
舊 05-24-11, 10:50 PM   #348
martinnitram
地獄黑仔王

引用:
真實既話,鍾嘉欣真係會崩潰....
睇埋下集少少預告, 真係潰已崩
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-11, 10:51 PM   #349
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: dust11 查看文章
睇完今集攪到我覺得連班學生都係多餘
今集真係好睇

其實我唔想家姐姐夫俾人拉
咁發生係校園,又唔會話多餘既
冇左班學生係度扔USB手指,大家可能都未必睇得咁開心
At least 唔係學生既話應該都唔會咁玩

舊 05-24-11, 10:54 PM   #350
martinnitram
地獄黑仔王

引用:
作者: 御緣 查看文章
真係好正!

但楊怡只係比唱 k 係無o甘路人甲, 同佢好似無咩關係 (除o左無爆響口)
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] "洪武三十二" 04/04/2010 20:30~21:30 首播 主演:馬德鐘、謝天華、徐子珊、陳鍵鋒、江若琳、陳山聰 Busconcamp Neo Entertainment TREND 69 05-14-11 05:39 AM
[TVB] "魚躍在花見" 07/02/11起 逢一至五 21:30~22:30 主演:張智霖,謝天華,楊怡,胡囧囧 Busconcamp Neo Entertainment TREND 84 03-04-11 10:32 PM
[TVB] "仁心解碼" 10/01/11起 逢一至五 21:30~22:30 主演:方中信,徐子珊,黃浩然 Busconcamp Neo Entertainment TREND 88 02-06-11 09:33 PM
[TVB] "誘情轉駁" 13/12/10起 逢一至五 21:30~22:30 主演:馬浚偉,陳法拉,蒙嘉慧,黃德斌,李思捷,洪天明 Busconcamp Neo Entertainment TREND 54 01-10-11 10:48 PM
[TVB] "讀心神探" 04/10/10起 逢一至五 21:30~22:30 主演:林保怡,田蕊妮,黃宗澤,陳茵媺 Busconcamp Neo Entertainment TREND 37 10-17-10 03:45 PM

現在的時間是 09:31 PM

手機版 | APP版