Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-18-16, 01:54 PM   #701
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
嘉芙今個星期係咪一齊出擊?
得我地兩個人就去邊都得
你快d whatsapp或line我呀

舊 08-18-16, 02:56 PM   #702
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: yorkyork 查看文章
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=11410&tnum=3

巴哈仔已經玩厭左,
退費文出現
文章是指被ban acc 的人退款吧?

舊 08-18-16, 03:08 PM   #703
yorkyork

註冊日期: May 2010
睇巴哈咁耐,
巴哈仔藉口好多,
吹水話題講乜都最好唔好盡信
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-16, 12:57 PM   #704
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
呢到有冇師兄比人BAN左?

我尋晚仲係屋企有捉緊
今朝起身就入唔到

我本來以為自己因為有用pokeiv之類
比人ban都無法啦

但愈晏我身邊愈多朋友都有比人ban
連同個d 先6lv呀 或者勁hea休閒玩
唔識用iv唔識用地圖個d女仔都比人ban左

但我自己其他line group又唔多人比人ban..
好奇怪

舊 08-20-16, 05:30 PM   #705
yorkyork

依家巴哈仔有個講法,
係佔道館後比人睇到個名,
如果有幾個人唔順你去投訴就會鎖,
利申,冇用iv冇比人鎖過
舊 08-20-16, 11:21 PM   #706
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
嘉芙今個星期係咪一齊出擊?
得我地兩個人就去邊都得
你快d whatsapp或line我呀
岩岩先見到, 已回
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 03:38 PM   #707
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
無耐前開一開game見附近有奇異草花走去捉啦 出哂提子同黑波都捉唔到走左/_\....
但見個map都有 唯一一次覺得個map準...
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 04:26 PM   #708
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

我尋晚仲係屋企有捉緊
今朝起身就入唔到

比人ban都無法啦

好奇怪
你d fd係咪曾經叫身處第二度既朋友幫佢login捉野?

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 04:30 PM   #709
yorkyork

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...=12122&tnum=36

有個巴哈仔開左篇文做實驗,
公開自己個名任人檢舉,
佢話會正常玩,
乜iv外掛都唔會用,
可能過多一個禮拜度就知亂檢舉會唔會ban
舊 08-21-16, 04:34 PM   #710
Eking

註冊日期: Feb 2006
人地有log 架,邊有可能有人檢舉就ban, 你當人第一日做game

舊 08-21-16, 04:44 PM   #711
yorkyork

巴哈仔講嫁,
上個禮拜佢地嘈左好耐
舊 08-21-16, 08:38 PM   #712
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
豐收
MK-II神幾時再帶我搵食
舊 08-21-16, 10:36 PM   #713
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
發生咩事突然多左好多s寵 又奇異花又水伊貝又卡比 仲有隻拳佬同大岩蛇
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 11:07 PM   #714
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
豐收
MK-II神幾時再帶我搵食
等d蚊難消晒先

舊 08-22-16, 09:16 AM   #715
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
等d蚊難消晒先
下次帶支蚊怕水啦
尋日話完你, 夜晚我自己都執左3隻2km蛋
舊 08-22-16, 09:21 AM   #716
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
下次帶支蚊怕水啦
尋日話完你, 夜晚我自己都執左3隻2km蛋
今日放工即買啦

你太早出太多10km蛋
之後要「還」極度正常

舊 08-22-16, 09:27 AM   #717
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
今日放工即買啦

你太早出太多10km蛋
之後要「還」極度正常

下次10km蛋行到咁上下, 一定搵你陪我開蛋
舊 08-22-16, 09:52 AM   #718
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
10km咪又係出伊貝
由手機版發出
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 10:08 AM   #719
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
10km咪又係出伊貝
由手機版發出
尋日見到條XX係我面前10km蛋開左條cp14xx嘅貝貝龍出黎

舊 08-22-16, 10:10 AM   #720
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
我玩咁耐一次10KM蛋都未見過
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 10:12 AM   #721
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
尋日見到條XX係我面前10km蛋開左條cp14xx嘅貝貝龍出黎
"呢隻咩黎架?"
舊 08-22-16, 10:51 AM   #722
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
"呢隻咩黎架?"
Ban

舊 08-22-16, 11:26 AM   #723
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

我尋晚仲係屋企有捉緊
今朝起身就入唔到

比人ban都無法啦

好奇怪
有冇share過wifi用? 或者登入同一個公共wifi/公司wifi之類?
係真係出個message box同send email講已被ban?定係單純login唔到?

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 11:29 AM   #724
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
有冇share過wifi用? 或者登入同一個公共wifi/公司wifi之類?
係真係出個message box同send email講已被ban?定係單純login唔到?
有呀..屋企有三部機玩(我自己得手機一部)
但另外屋企人個兩部都無人中招
公司亦有用公司wifi登入過
但暫時又唔多聽到同事比人ban

依家都係估每日番工放工要過兩程隧道出事..
每日最少飛人4次

覺得同check iv應該唔算好有直接關係

我個情況係登入畫面(鯉魚龍個到)
會出現紫色既Retry
話連唔到去server拎帳戶資料

據我上巴哈等地了解
呢個畫面係暫時ban左
如果佢查到係真係有問題會變另一個ban畫面
但好似唔多見有人可以由紫色retry之後拎番個account...

舊 08-22-16, 11:33 AM   #725
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
其實長期霸佔道館有無好處?

如果無, 其實大家打完道館後放隻弱既怪比人打來拎金幣, 不是比較互助互利嗎...

自問自答: 原來佔領大量道館先去SHOP拎金幣, 金幣量會相應增加, 但不太現實吧. 館主更換率這麼高

此篇文章於 08-22-16 11:39 AM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 08:41 PM

手機版 | APP版