Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-17-02, 11:36 AM   #51
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by 風魔小次郎 :
唔得..
收到,THX
咁我就繼續玩番特大號1了,冇理由玩左十幾年無啦啦買隻2來玩

引用:
Originally posted by itcwai :

得呀check過....隻應援曲edit file...

舊 11-17-02, 01:07 PM   #52
ET仔
Insane Gamer
小小cd-rom

比個好網你地睇~~~~~
http://saka2002.no-ip.com/

p.s 我有pc版既iso要既add我啦.......uin係22015210
ET仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 04:09 PM   #53
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
龍格堡~
十幾年之麻..個時由二去特大號我五十幾年都係咁啦..
每次出親一集,就算明知佢進化唔大都會死去買~
我鐘意呢隻野O既程度就好似星人鐘意玩PSO咁..

ET仔~
CWIN玩到無呀~?

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-02, 04:24 PM   #54
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
龍格堡~
十幾年之麻..個時由二去特大號我五十幾年都係咁啦..
每次出親一集,就算明知佢進化唔大都會死去買~
我鐘意呢隻野O既程度就好似星人鐘意玩PSO咁..

ET仔~
CWIN玩到無呀~?
PC版我之前有個save玩到九十幾年, 而家新玩果個都有四十幾@@"

中文win玩到

舊 11-17-02, 06:57 PM   #55
ET仔
小小cd-rom

電腦版有得用外掛check住能力值黎玩........訓練效率高好多
舊 11-17-02, 10:51 PM   #56
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002
思量再三,edit左日向小次郎...

因為arm arm睇完Road to 2002佢果段

原來要人工架 成2億

剛打贏個Cup of Asia,拎左5億

不過J1班人好堅,好多實名選手,心都寒埋...
NOW: 8戰 3WIN 5LOSE

想問,點解有時球迷會會少左人??
同埋有條四眼西人不時上門兜售古怪產品,我試過4次,得1次sport drink係正面效果... 究竟另外d產品(波鞋/WEIGHT TRAIN)有乜用??

有乜計請倒勁球探呀

舊 11-17-02, 11:51 PM   #57
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

日向都好勁, 勁在超早熟, 一開即食.(但要小心, 23歲左右開始冇得成長, 25歲就跌能力)
不過日本人黎講, FP GP既FW都同佢差不多, FP仲要勁過佢....所以唔建議用佢.
都係高杉好, OMF黎講, 真係得立浪重則同佢有得比(兩個都係攻守強橫)

舊 11-18-02, 12:23 AM   #58
itcwai
潛艇基地九十九號

25歲就跌能力<<

即是要練要留學就要呢几年搞晒?

又有問題:
能力bar(攻,守)其實代表乜? 是否冇代表到戰術/陣式熟習/pass/持久力/瞬發力等能力??
我有個中場叫大城太陽,我一直谷佢做game maker,主操dribble/pass,過左3年佢條攻守bar都仲好短.

舊 11-18-02, 12:33 AM   #59
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by itcwai :
25歲就跌能力<<

即是要練要留學就要呢几年搞晒?

又有問題:
能力bar(攻,守)其實代表乜? 是否冇代表到戰術/陣式熟習/pass/持久力/瞬發力等能力??
我有個中場叫大城太陽,我一直谷佢做game maker,主操dribble/pass,過左3年佢條攻守bar都仲好短.
主要影響攻守bar其實係攻擊意識同防守意識. 不過你練其他個人技會升到呢兩樣野

日向既成長速度好快, 練得好18歲留學既話, 20歲差不多練到佢盡. 日向既好處係好易練.

舊 11-18-02, 01:57 PM   #60
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
其真名選手都唔係個個都堅架姐~
但有幾個真係勁..
前鋒:
中山雅史(SUPER SUB)
小倉龍史(SUPER SUB)
福田正博
(SUPER SUB姐係係每場比賽如果完場前三十分鐘(法定時間)仲係和波的話..換佢地出場就可以發揮百份之二百O既實力)
後防:
森岡隆三(CDF)<--個人極愛
名良橋晃(SDF)
秋田豐(CDF)
井原正紀(CDF)<--個人極愛,但我多數比佢打SDF,我都唔知點解..
相馬直樹(SDF)
(後防呢幾件真係個人強烈推介~!真係好勁好勁~!!又其係森岡同秋田,佢地打CDF真係太監騎馬)
中場:
我真係諗唔到邊個特別勁..因為勁個D我諗你都識晒囉~
好似中村呀,名波呀,酒井咁..個名英D都係好勁架啦~
(唔知係咪我玩時D中場多數係GFP同EDIT..所以好少用真名球員..)
龍門:
用黎用去真係得個楢崎正岡..其他..

以上均經本人親身驗明正身,貨真價實~

球迷會少人可能係因為你球會成績唔好,達唔到球迷要求(比喻開精品店)或者不境氣都會杜致架..

引用:
同埋有條四眼西人不時上門兜售古怪產品,我試過4次,得1次sport drink係正面效果... 究竟另外d產品(波鞋/WEIGHT TRAIN)有乜用??
係架..係睇你彩數架~
球探呢家野可遇不可求呀~

01。03。11
舊 11-18-02, 05:27 PM   #61
darkangel
Account Locked

註冊日期: Feb 2002
大城太陽 > 廢中稱王 ~ 能力F/E人一個 ~
基本上一開game跟你的朋友也是廢人

洗廁強不太強, 而且比較浪費, 因為好的 F, M較多 ~ 而 D, GK 比較稀有動物
不要浪費EDIT PLAYER在F上 ~
三杉淳好, 可打D, 可打M

個人的建議 (好使好用)
野呂一門十一兄弟 (3 F, 3 OMF, 2 DMC, 1 SDF, 1 CDF , 1 GK)
ティク(F, from LIb Africa)
ロクレイン (OMF, Ire)
カジャゼイラ (OMF, Bra)
ハブテ (DMC, Nig Africa)
チャンダ (SDF, Cam Africa)
薪水大約 3000 - 4000 only 比較好的球探便能找到 ~

此篇文章於 11-18-02 05:47 PM 被 darkangel 編輯。
darkangel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-02, 05:47 PM   #62
15202ST

咁易比你搵整野呂十一兄弟就好囉..
轉SCOUT都轉到你傻呀~

01。03。11
舊 11-18-02, 08:04 PM   #63
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
其真名選手都唔係個個都堅架姐~
但有幾個真係勁..
前鋒:
中山雅史(SUPER SUB)
小倉龍史(SUPER SUB)
福田正博
(SUPER SUB姐係係每場比賽如果完場前三十分鐘(法定時間)仲係和波的話..換佢地出場就可以發揮百份之二百O既實力)
後防:
森岡隆三(CDF)<--個人極愛
名良橋晃(SDF)
秋田豐(CDF)
井原正紀(CDF)<--個人極愛,但我多數比佢打SDF,我都唔知點解..
相馬直樹(SDF)
(後防呢幾件真係個人強烈推介~!真係好勁好勁~!!又其係森岡同秋田,佢地打CDF真係太監騎馬)
中場:
我真係諗唔到邊個特別勁..因為勁個D我諗你都識晒囉~
好似中村呀,名波呀,酒井咁..個名英D都係好勁架啦~
(唔知係咪我玩時D中場多數係GFP同EDIT..所以好少用真名球員..)
龍門:
用黎用去真係得個楢崎正岡..其他..

以上均經本人親身驗明正身,貨真價實~

球迷會少人可能係因為你球會成績唔好,達唔到球迷要求(比喻開精品店)或者不境氣都會杜致架..

係架..係睇你彩數架~
球探呢家野可遇不可求呀~
森岡隆三的確有GP既實力, 一流之選!!!楢崎正岡救球出迎有SS同S, 三神呢個FP都係得S同S咋!!!

舊 11-18-02, 10:58 PM   #64
令胡沖
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
想問請朗拿度要邊個球探
令胡沖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-02, 11:03 PM   #65
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by 令胡沖 :
想問請朗拿度要邊個球探
佢唔多抵用, 咁既人工, 搵比利好過. 比利勁好多架, 盤射頂樣樣攻擊既野都係SS....朗拿度雖然都係FP, 但用比利差一大段距離.

舊 11-18-02, 11:06 PM   #66
令胡沖
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
甘比利要邊個球探
令胡沖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-02, 11:22 PM   #67
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

比利 - 
郎拿度 - 
個人唔建議你為左外援換外國球探, 一來個球探貴, 二來搵日本人用番日本人係好d(外援只可註五出三, 搵唔到幾多個)

舊 11-18-02, 11:32 PM   #68
15202ST

你係咪問特大號二~?
如果特大號二,比利(エレ )要用ブラーヴァ
(但佢ブラーヴァ本身係球員,要等佢引退轉做球探先得~)

我自己就鐘意雲巴士頓(バステン )多D~
プラト可以搵到佢..
(我鐘意佢因唔只因為佢勁,仲有就佢個名夠煞~! )

01。03。11
舊 11-18-02, 11:38 PM   #69
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
你係咪問特大號二~?
如果特大號二,比利(エレ )要用ブラーヴァ
(但佢ブラーヴァ本身係球員,要等佢引退轉做球探先得~)

我自己就鐘意雲巴士頓(バステン )多D~
プラト可以搵到佢..
(我鐘意佢因唔只因為佢勁,仲有就佢個名夠煞~! )
除左比利, 我最鐘意既係巴治奧, 因為佢踢波好蕭洒~~~型到爆~~~(永遠心目中意大利金童)
巴治奧用黎打OMF都有幾好既表現

舊 11-19-02, 12:22 AM   #70
ET仔
小小cd-rom

我覺得三浦知良係全game日本最勁真人fw....shoot ss喎
中山同野田清智差唔多..........
舊 11-19-02, 02:19 AM   #71
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
Originally posted by ET仔 :
我覺得三浦知良係全game日本最勁真人fw....shoot ss喎
中山同野田清智差唔多..........
真人既話, 我鐘意中山雅市多d

舊 11-19-02, 10:40 AM   #72
15202ST

老實..我未用過三浦~!

真人FW我只用過福田正博,中山雅史,岡野雅行,高原直泰,柳X敦..

記憶最深係玩1時..個時唔知頭唔知路咁請左鄧加同史度高域~
兩個一加入時即時橫掃整個J-LEAGUE~!
最後史度高域仲做埋我球會第一個典堂級人馬~
真係好懷念呀~

所以我到依家都好鐘意鄧加同史度高域~
可惜史度高域係特大號時好似無左囉..

01。03。11
舊 11-19-02, 11:46 AM   #73
itcwai
潛艇基地九十九號

咁我要及早西走小次郎至得(某版主勿對號埋位 ),換入三杉或者豐臣三郎...(我唔識高杉和也,再勁也無feel...)

赤字增幅中,我有冇辦法減人人工架?
表現平平果d人,我想炒/降人工...

Dark angel兄:
我見大城太陽3年來"人脈"都大幅拋離其他人嘛...
不過佢limit咁水皮,我知點做勒

中山雅史同城彰二我都見識過勒
Hat trick咯(比佢).

我個久保射入過楢崎正剛

舊 11-19-02, 11:58 AM   #74
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
老實..我未用過三浦~!

真人FW我只用過福田正博,中山雅史,岡野雅行,高原直泰,柳X敦..

記憶最深係玩1時..個時唔知頭唔知路咁請左鄧加同史度高域~
兩個一加入時即時橫掃整個J-LEAGUE~!
最後史度高域仲做埋我球會第一個典堂級人馬~
真係好懷念呀~

所以我到依家都好鐘意鄧加同史度高域~
可惜史度高域係特大號時好似無左囉..
我都好鐘意呢兩個球員, 史度高域應該仲有, 不過要查一查先知

舊 11-19-02, 12:32 PM   #75
darkangel
Account Locked

註冊日期: Feb 2002
ズドラフコヴィチ > 史度高域
darkangel 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:55 AM

手機版 | APP版