Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-14, 01:35 PM   #851
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: クラウド 查看文章
fb無去過銀牌場?
大機:w0, 獨角,李老子, ooq
2000:d+, 自護, 青椒, 拉比
唔洗銀牌
就咁開個無話s rank禁既都係呢8架

唔洗錢都得8架機揀
你要錢仲同你玩s以外機體????
well其實成個系列一路都係咁,都係呻下0者

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 01:37 PM   #852
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: kimtch 查看文章
GVG既時代 : MK:我細細個就鐘意免費大魔架啦
NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦
MAX既時代: MK:我細細個就鐘意新安J架啦

特別係8蚊,
你為左贏可以去到幾盡?

ps3 exvsfb 都可以連住5場見ooq之類既上位機啦 更何況要8蚊鋪?
Nu?!?!?!?!?!?!?!

你當吞A同W0鬼隱左?!

再者,NEXT MK用o個架叫初代
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 01:40 PM   #853
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
日本果邊都打到咁何況香港w
所以鬥廚先係世界既真理

不過今集真係差啲...
上集都話就算打s機, 落架a rank都可以打到下
今集真係打毛毛

2000 cost機體好似得返青椒咁:0)
setting果班有冇用腦架喂w

舊 03-25-14, 01:43 PM   #854
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
呢集邊有20機
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 01:45 PM   #855
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
廚機哩D野日本咩一Q樣

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 01:45 PM   #856
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: kimtch 查看文章
GVG既時代 : MK:我細細個就鐘意免費大魔架啦
NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦
MAX既時代: MK:我細細個就鐘意新安J架啦

特別係8蚊,
你為左贏可以去到幾盡?

ps3 exvsfb 都可以連住5場見ooq之類既上位機啦 更何況要8蚊鋪?

NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦 - X

NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意元祖高達 / RX-78架啦 O
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 01:54 PM   #857
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦 - X

NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意元祖高達 / RX-78架啦 O
For me
GVG - master
GVGN - master
EXVS - master
EXVSFB - master
EXVSMB - master

舊 03-25-14, 01:55 PM   #858
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Paptimus 查看文章
For me
新香港代表

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:04 PM   #859
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
DRIVE 速報

試唔到D咩 係短左好多

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:06 PM   #860
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
DRIVE 速報

試唔到D咩 係短左好多
F/S Drive都短晒?
舊 03-25-14, 02:07 PM   #861
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
For me
你呢D真係不嬲都用開Master就冇乜好講啦

正如Dave EXVS開始已經用開新安洲一樣
舊 03-25-14, 02:08 PM   #862
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
F/S Drive都短晒?
YES 明顯FEEL得出既短

舊 03-25-14, 02:10 PM   #863
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
For me
MAXI都不缺master,
staff都表明team內最愛係god同master,由細至愛master既朋友真係無得輸
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:13 PM   #864
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
For me
Master至少間唔中都係勁,我依D玩足6集Strike既先慘

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502

此篇文章於 03-25-14 02:18 PM 被 mario0606 編輯。
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:50 PM   #865
GUSTAV
The One
poor

好似話F DRIVE DOWN 值有改 我冇機會試到

舊 03-25-14, 02:52 PM   #866
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
但係如果有新手問我用咩大機我都會叫佢新安州先wo
無特殊操作全部用既係game既基本技術,但係當中基本性能又高
時限強化唔識合新手用, 特殊操作唔識合新手用, 太弱既機你叫新手送死咩

我覺得唔係一見部機就話對面唔輸得先囉
依個係由gvg開始就出現既問題
一見部機就話你廚
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 02:56 PM   #867
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 廢人 查看文章
但係如果有新手問我用咩大機我都會叫佢新安州先wo
無特殊操作全部用既係game既基本技術,但係當中基本性能又高
時限強化唔識合新手用, 特殊操作唔識合新手用, 太弱既機你叫新手送死咩

我覺得唔係一見部機就話對面唔輸得先囉
依個係由gvg開始就出現既問題
一見部機就話你廚
由手機版發出
認真ga 見到唔識用我都當佢廚ga 啦 鬼叫佢用新安洲咩

但係新手問應該用咩 我次次都答新安洲ga

舊 03-25-14, 02:59 PM   #868
廢人
The One

新安州 攻得 走得 格得 射得
真係用黎摸熟基本system既一流機體wo
由手機版發出
舊 03-25-14, 03:00 PM   #869
GUSTAV
The One
poor

引用:
新安州 攻得 走得 格得 射得
真係用黎摸熟基本system既一流機體wo
由手機版發出
之後就淨識得用新安洲

舊 03-25-14, 03:02 PM   #870
廢人
The One

咁係摸完system,走位,etc.
之後唔去摸其他機姐
由手機版發出
舊 03-25-14, 03:08 PM   #871
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
之後唔去摸其他機姐
由手機版發出
係番唔到轉頭
SEED-D 叫你用完FREEDOM你都唔會用JJ啦
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 03:11 PM   #872
廢人
The One

seed d堆560我用得最廢就係freedom
由手機版發出
舊 03-25-14, 03:13 PM   #873
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: mario0606 查看文章
Master至少間唔中都係勁,我依D玩足6集Strike既先慘
master除左FB唔勁之外, 集集都勁

舊 03-25-14, 03:18 PM   #874
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
master除左FB唔勁之外, 集集都勁
調轉講

fb用master fing上銀牌

mb就成為神

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 03:23 PM   #875
GUSTAV
The One
poor

引用:
之後唔去摸其他機姐
由手機版發出
用第2部機之後感想咪: 傻的嗎我都係返去玩新安洲 反正我細細個已經好鐘意新安洲

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:00 AM

手機版 | APP版