Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-21-15, 07:52 PM   #5151
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: gingq7 查看文章
入唔到game 絕對好過我 抽卡lag到hang之後入唔倒, 石就扣左但我唔知抽倒乜
剛剛有4石就是禁..........

舊 10-21-15, 07:53 PM   #5152
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
all in 晒D卷
得B狐無C狐
算數
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 07:59 PM   #5153
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
入到game未呀!!
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:11 PM   #5154
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
哇我終於有得dl data, 好滾動

舊 10-21-15, 08:13 PM   #5155
小嘉
The One

抽左一次,保底1張4星天之晚餐
連一張3星ev禮裝都無
死糞game
堅決唔入錢

此篇文章於 10-21-15 08:16 PM 被 小嘉 編輯。
舊 10-21-15, 08:15 PM   #5156
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
打一場要load好耐....-_-

舊 10-21-15, 08:16 PM   #5157
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
勉強抽倒十次左右 (在不同acc),
中過 鐵處女, 紅A, 三星限定禮裝, 四星限定禮裝

勉強試左一次張"貞德救星(偽)", 似係強制第一回合發動, 實用性很微妙...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:18 PM   #5158
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
抽左一次,保底1張4星天之晚餐

死糞game

堅決唔入錢
我發覺我單抽10下內都中到4/5星禮裝+3星人, 咁我做乜仲要留到一嘢10抽為保底......

舊 10-21-15, 08:21 PM   #5159
小嘉
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
我發覺我單抽10下內都中到4/5星禮裝+3星人, 咁我做乜仲要留到一嘢10抽為保底......
中保底真心覺得低b
已經連英靈都無
仲要中埋張垃圾禮裝
10連真係唔知抽黎做乜
舊 10-21-15, 08:21 PM   #5160
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
大號4x10,終於有臉剩無比人打哂

C狐Get~ 頭兩轉x10 非洲到嚇死人......
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:22 PM   #5161
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

無限connecting

舊 10-21-15, 08:22 PM   #5162
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
個server到而家都死死地,個活動應該都會延長勢
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:30 PM   #5163
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

入到game唔見有活動map, 唔見有活動抽
但係我已經更新左a

舊 10-21-15, 08:46 PM   #5164
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
點解係青吾

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:47 PM   #5165
小嘉
The One

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
點解係青吾
有得你中仲想點
舊 10-21-15, 08:47 PM   #5166
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
入到game唔見有活動map, 唔見有活動抽
但係我已經更新左a
我試過, 再login就ok,
不過入倒map都只係無限connecting
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:48 PM   #5167
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

打到,結算唔到咋

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:49 PM   #5168
T.K.
很黃很暴力

引用:
有得你中仲想點
佢所有賬都係劍職

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-21-15, 08:50 PM   #5169
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
睇黎今晚都係正常PLAY不能

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:51 PM   #5170
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
有得你中仲想點
引用:
作者: T.K. 查看文章
佢所有賬都係劍職

見弓糸冇教主隻三公就好大獲

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1

此篇文章於 10-21-15 08:55 PM 被 Led Mirage 編輯。
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 08:58 PM   #5171
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

抽到藍色方塊果下笑左出黎

10抽一張學妹禮裝

舊 10-21-15, 08:58 PM   #5172
T.K.
很黃很暴力

自室裝修左

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-21-15, 09:02 PM   #5173
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

淨返30石
用黎抽不如用黎爆石突滿我心愛既龍娘

舊 10-21-15, 09:02 PM   #5174
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
散抽出5星禮裝, 10抽出孔明. 良妻狐呢
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 09:06 PM   #5175
T.K.
很黃很暴力

大慘事(笑)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:02 PM

手機版 | APP版