Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
日本動漫畫討論版>「アルドノア・ゼロ」総合THREAD丨A-1 Pictures+TROYCA制作 Vol.2
尼路 11:32 PM 01-25-15
白毛個預測,直覺話我知一定會扯上量子力學……
anyone 11:36 PM 01-25-15
我仲以為係扮中不過避開要害再撤退添
money 12:04 AM 01-26-15

fmptsrhk 12:25 AM 01-26-15
計中計中計, 我睇緊火鳳?
白毛連淡定破壞護罩都算埋喎, 此人不下淡定啊
柚原このみ 12:27 AM 01-26-15
此人不下淡定<<<
毒毒妒忌心激發智商潛能
怪盜小G 12:36 AM 01-26-15
唔係預唔到淡定彈道

應該係特登中彈換愛子心切既雞扒上去死
CMS 12:42 AM 01-26-15
作者: 尼路:
白毛個預測,直覺話我知一定會扯上量子力學……
或者我咁講會比較接受

白毛機體發動"預測未來",在發動時預看見實況的未來 (未來是因唔同因數不停改變),但現實時間還在流動的

只要白毛發動"預測未來"後再向佢射擊第二發,白毛是預測唔到,直至再發動預測

二次預測中間就有時間,被打中可能 (弱點)
神龍 01:04 AM 01-26-15
作者: 怪盜小G:
白毛果D應該唔係實彈
諗住殺淡丁都重唔係實彈?
尼路 08:19 AM 01-26-15
作者: 神龍:
諗住殺淡丁都重唔係實彈?
我估佢個唔係實彈意思係指光學系武器而唔係實彈系啦……
真!DC 08:30 AM 01-26-15
只係預測冇其他防禦技能
密集炮火已經ko啦
由手機版發出
細路翔 08:55 AM 01-26-15
除非部機識clock up,唔係話知你點預知法,求其巴爾幹半島上面d遊擊隊搵幾支地對空飛彈都應該炸到佢上天堂

依家d劇情發展根本係台灣鄉土劇一樣,火星人仲智障過上一季

依套野暫時基本上無敵既火星機就係得一開始菇頭果部,其他根本係出黎搞笑既

日本動畫就是有這麼個毛病,格局拉太大,
但是描寫起來又很小氣
你看,一開始威風凜凜的火星人攻佔地球,每個大城市一個核爆
火星人就這樣佔領大半個地球想想也是可以理解的,地球人是劣勢
結果鏡頭一轉,個個找男主回合制單挑
然後莫名其妙的,突然說地球人已經上太空打了
地球戰況沒詳細交代,還在一味地說地球方還是劣勢
結果,火星人又來找男主打架了
一隊接一隊地送人頭
到了這集更是,火星人死了幾個小隊,地球人卻沒有傷亡
你還在說地球是劣勢。。。 <<

完全講出我既心聲,所以依套野實際係機動武鬥傳,第一季打完地球選拔賽依家上宇宙打總決賽
歌絲˙暮斯 02:02 PM 01-26-15
五個字: 真.火星無雙
真!DC 02:04 PM 01-26-15
珍惜生命,不要再派火星騎士送死了
由手機版發出
鐵之侍 02:22 PM 01-26-15
作者: 真!DC:
珍惜生命,不要再派火星騎士送死了
由手機版發出
請各位向那班為使劇情能發展下去而注定要犠牲的火星騎士們敬禮
神龍 03:09 PM 01-26-15
作者: 尼路:
我估佢個唔係實彈意思係指光學系武器而唔係實彈系啦……
甚麼光學武器轉地球一圈要5小時這麼廚
尼路 04:11 PM 01-26-15
作者: 神龍:
甚麼光學武器轉地球一圈要5小時這麼廚
要問返當事人又唔係我講,亦唔知係咪咁意思。個人只覺得係黑科技子彈(宇宙發光、引力可選對抗/自帶動能?)
細路翔 04:42 PM 01-26-15
依套野由頭到尾只係想表達i phone永遠都打唔贏3310
神龍 07:47 PM 01-26-15
作者: 細路翔:
依套野由頭到尾只係想表達i phone永遠都打唔贏3310
等陣先
呢個係事實嚟喎
怪盜小G 10:36 PM 01-26-15
白毛部機好似開豆無彈殻出架喎應該算光豆掛
Dyhalt Rushifar 09:54 AM 01-27-15
作者: 細路翔:
除非部機識clock up,唔係話知你點預知法,求其巴爾幹半島上面d遊擊隊搵幾支地對空飛彈都應該炸到佢上天堂

依家d劇情發展根本係台灣鄉土劇一樣,火星人仲智障過上一季

依套野暫時基本上無敵既火星機就係得一開始菇頭果部,其他根本係出黎搞笑既

日本動畫就是有這麼個毛病,格局拉太大,
但是描寫起來又很小氣
你看,一開始威風凜凜的火星人攻佔地球,每個大城市一個核爆
火星人就這樣佔領大半個地球想想也是可以理解的,地球人是劣勢
結果鏡頭一轉,個個找男主回合制單挑
然後莫名其妙的,突然說地球人已經上太空打了
地球戰況沒詳細交代,還在一味地說地球方還是劣勢
結果,火星人又來找男主打架了
一隊接一隊地送人頭
到了這集更是,火星人死了幾個小隊,地球人卻沒有傷亡
你還在說地球是劣勢。。。 <<

完全講出我既心聲,所以依套野實際係機動武鬥傳,第一季打完地球選拔賽依家上宇宙打總決賽
又唔駛咁既,你當佢係魔彈王既SF版,觀感就會FIT晒。
pet3 10:24 AM 01-27-15
作者: Dyhalt Rushifar:
又唔駛咁既,你當佢係魔彈王既SF版,觀感就會FIT曬。

------------------------------------------------
送人頭?
這是貴族的之間的鬥爭
A被地球人殺了
B如果殺到的話 A的地區就能接收了,而且B覺得自己比A強

B被地球人殺了
C就.........

第1季一開始就講為什麼這麼多坐會爭地

其他沒有打算衝業績的人有好好守著

說沒有說明其他地區?
外傳表示....

第2季 都基地相會大戰了
火星王牌和 地球方的特殊部隊對打有什麼問題 ?(主角附屬在火星科技的戰艦部隊)

再看看 抱怨的回文者名字

我好像理解了(笑
Dyhalt Rushifar 10:53 AM 01-27-15
作者: pet3:
------------------------------------------------
送人頭?
這是貴族的之間的鬥爭
A被地球人殺了
B如果殺到的話 A的地區就能接收了,而且B覺得自己比A強

B被地球人殺了
C就.........

第1季一開始就講為什麼這麼多坐會爭地

其他沒有打算衝業績的人有好好守著

說沒有說明其他地區?
外傳表示....

第2季 都基地相會大戰了
火星王牌和 地球方的特殊部隊對打有什麼問題 ?(主角附屬在火星科技的戰艦部隊)

再看看 抱怨的回文者名字

我好像理解了(笑
嗱,你地有私怨就唔好燒埋在下果疊

基本上,在下覺得去到第2季班火星傻佬仲係明知自己部機得一件武器咁都仍堅持單挑/無雙真係好神秘…
明明單係無敵罩+一堆支援炮火射其他人已經好惡。
跟手明明D二線都唔慣宇宙戰,不過一收主角射弱點ORDER就準到呢。
GUSTAV 11:04 AM 01-27-15
其實AZ 咁樣接落去都好多吐糟位啦 立體映像咁既呃到人呢個又SHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCK
hitachi 11:26 AM 01-27-15
作者: 怪盜小G:
白毛部機好似開豆無彈殻出架喎應該算光豆掛
既然有辦法可以將物質唔知送左去邊, 咁應該有辦法唔知邊度嘔D唔知乜野出黎 (誤
pet3 11:28 AM 01-27-15
作者: Dyhalt Rushifar:
嗱,你地有私怨就唔好燒埋在下果疊

基本上,在下覺得去到第2季班火星傻佬仲係明知自己部機得一件武器咁都仍堅持單挑/無雙真係好神秘…
明明單係無敵罩+一堆支援炮火射其他人已經好惡。
跟手明明D二線都唔慣宇宙戰,不過一收主角射弱點ORDER就準到呢。
火星比自護 更少資源做小兵

腳臭 射要容果下是因為距離好近 (射索都扣到的距離)

之前不斷說射不到是因為遠射/ 對上未來視-海喵
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面