Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-18-15, 10:06 AM   #626
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
留係度變種馬吧

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 10:33 AM   #627
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
留係度變種馬吧
龍公主︰「想番去都得,搞掂哂我國啲囡囡未放你走囉,到時仲未變人乾的話」
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 10:44 AM   #628
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
這作早些出就可入Z了,不過他日有她份的機戰又可合法玩平行世界

由衣真是一個高貴的公主啊,由敵人來說包容的話還真有意思

剎那基拉,你很好享受吧

最後放孔明燈那幕很不錯,但是沒可能會真正共存吧,不然那有戲做?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 10:51 AM   #629
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
這作早些出就可入Z了,不過他日有她份的機戰又可合法玩平行世界

由衣真是一個高貴的公主啊,由敵人來說包容的話還真有意思

剎那基拉,你很好享受吧

最後放孔明燈那幕很不錯,但是沒可能會真正共存吧,不然那有戲做?
共存到吧
有微微安一大個實例,要說得班無魔已經冇問題(加上司令一早知龍就係人),反正共同敵人只係關生

奪回始祖俾龍公主,痛公主就重新建做一個無瑪拿嘅世界
基神嘛…一定係唔識諗同痛公主一齊架啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 11:33 AM   #630
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
已經好似估計到之後會點,不過反而想知之後會不會有人死啫,仲有op最尾哥幕部田村部新機,我諗都係路人來,關生你咁偷人野法,我睇你最後點死
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 01:03 PM   #631
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
不愧係兩夫妻..不可抗力摔倒既位置都一樣
基神每次被遭質都叫得咁high,M男無誤
估計之後痛姬同龍姬會聯手(加上兵工廠舊部)對抗大關

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 01:13 PM   #632
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 東條希 查看文章
不愧係兩夫妻..不可抗力摔倒既位置都一樣
基神每次被遭質都叫得咁high,M男無誤
估計之後痛姬同龍姬會聯手(加上兵工廠舊部)對抗大關
正義同自由不嬲都係一齊聯手嫁啦,睇今集OP就知
今集實在太歡樂,呢套真係會變成神作
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 01:44 PM   #633
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
當水樹世界個世界班友無晒龍石就無晒魔法力
到時個個都唔識魔法睇下會唔會接納番班本來既無魔者

喜多村真係睇愈睇愈覺得會叛變加入敵方
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 02:27 PM   #634
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
好變態基拉俾人鎖住玩

一個聞西一個食蕉真係夾到絕.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 02:52 PM   #635
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 小嘉 查看文章
當水樹世界個世界班友無晒龍石就無晒魔法力
到時個個都唔識魔法睇下會唔會接納番班本來既無魔者

喜多村真係睇愈睇愈覺得會叛變加入敵方
喜多村我直頭覺得死十次都未夠,路人甲乙丙就專心做路人喇,做咩望上做主角,仲要搞人地部機整到個駕駛倉污糟曬,想發夢就滾返去你個更衣室喇
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 03:17 PM   #636
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
今集算唔算係叫

痛姬之反擊

知妳等咗好耐啦
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 04:07 PM   #637
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
公主同基神講,你都得我下面多,今次仲唔輪到我返你!

估唔到龍族可以完全做到我哋尐高官所謂的「包容」
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-15, 11:08 PM   #638
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
一直都話佢多出本情節,今次呢個真係想唔到……角色逆轉……

舊 01-19-15, 02:02 AM   #639
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
呢話崩得好緊要......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-15, 02:33 AM   #640
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
今集終於比公主反擊返次,仲試埋味添
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-15, 02:42 AM   #641
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
今集公主玩女王sm??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-15, 10:36 AM   #642
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
偽gay拉俾無魔島囡囡同龍人娘榨乾榨淨,呢劑頭痕囉!
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-15, 12:59 PM   #643
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007

呢個BUG太明顯

另外, 王女含完之後, BB安講嗰句係咩?

此篇文章於 01-19-15 01:05 PM 被 harakuma 編輯。
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-15, 02:36 PM   #644
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
OP總銷量
ED2初週銷量

*2 43413 水樹(エデン)
59401 水樹(禁断)

舊 01-20-15, 04:05 PM   #645
money
◆.西野司命.◆

2014年秋アニメ1巻ランキング

*10,373 結城友奈は勇者である
*8,207 クロスアンジュ 天使と竜の輪舞
*7,923 SHIROBAKO

此篇文章於 01-21-15 06:54 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-15, 11:49 PM   #646
money
◆.西野司命.◆

TV

BD

舊 01-25-15, 12:41 AM   #647
money
◆.西野司命.◆

舊 01-25-15, 12:50 AM   #648
money
◆.西野司命.◆

舊 01-25-15, 12:55 AM   #649
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
個招名,咁有創聖個D FEEL
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 12:58 AM   #650
money
◆.西野司命.◆

富野gundam wwww

ザク、ゲルググ、ドム、ジオング www

此篇文章於 01-25-15 01:08 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 荒木飛呂彦「ジョジョの奇妙な冒険 スターダストクルセイダース」 丨実写映画8月4日 公開丨 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 942 04-02-24 06:51 AM
クロスアンジュ 天使と竜の輪舞 tr. 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 44 05-29-15 05:17 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 助野嘉昭「貧乏神が!」Round 13!「それ もう答え出てるだろ」(終)丨サンライズ制作 money 日本動漫畫討論版 206 05-31-13 02:00 PM

現在的時間是 04:39 AM

手機版 | APP版