Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 01-20-08, 05:59 PM   #376
waitwait
God of Gamer
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
忍著淚說goodbye,what's that?

舊 01-20-08, 11:45 PM   #377
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: waitwait 查看文章
忍著淚說goodbye,what's that?
小虎隊超舊歌一首,我估唔到情婆竟然會識呢首歌
引用:
作者: 情婆`` 查看文章
仲有...如果我黎到既話
我點各男士唱「忍著淚說goodbye」丫
要加埋呢d動作
http://www.youtube.com/watch?v=5FfWW...eature=related
仲有呢個
http://www.youtube.com/watch?v=MZHp3eyhq2s
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-08, 10:51 AM   #378
jimmyogata
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
係喎~jimmyogata 病好未呀?1月得唔得閒出黎呢~
我果日要上大陸工作耶
不過估計/相信2月開始ge星期六,日都會好得閒了..
你地新年會唔會搞k聚呢?

舊 01-22-08, 10:36 PM   #379
下雪邊界

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
我果日要上大陸工作耶
不過估計/相信2月開始ge星期六,日都會好得閒了..
你地新年會唔會搞k聚呢?
理論上,如果夠人的話,會搞ga
舊 01-24-08, 01:57 PM   #380
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
都係去唔到

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-08, 11:37 AM   #381
下雪邊界

由於有團員有事唔黎得而導致人數不足,我正式宣佈26/1既k聚取消,不便之處,敬請原諒

既然1月份搞唔成,我地繼續爭取2017 2月份k聚啦
有興趣既就報日子啦

GAF音樂版2月份K聚
1) 下雪 (暫時2,3,5同14號 唔得)
舊 01-25-08, 04:14 PM   #382
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
引用:
由於有團員有事唔黎得而導致人數不足,我正式宣佈26/1既k聚取消,不便之處,敬請原諒
下次要繼續忍著淚說goodbye !!!

既然1月份搞唔成,我地繼續爭取2017 2月份k聚啦
有興趣既就報日子啦

GAF音樂版2月份K聚
2) 情婆 (暫時2,5,6,7,8,9,10唔得)

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-08, 12:55 AM   #383
Kaiser
ドウケシ

GAF音樂版2月份K聚
3) Kaiser (只係新年後的星期五或星期日得閒)

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
舊 02-05-08, 07:32 PM   #384
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
GAF音樂版2月份K聚
4) WaitWait(8/2 and after)

舊 02-06-08, 01:56 AM   #385
下雪邊界

引用:
作者: waitwait 查看文章
GAF音樂版2月份K聚
全靠Kaiser既條件限定,所以我都唔駛點諗邊一日
e+得番15,17,22,24,29呢5日
有冇人指定要星期五或星期日ga?

另,我搞埋呢次K聚之後要暫時退下火線
因為暫定3月頭要脫智慧牙,仲係要開刀果隻
舊 02-06-08, 12:07 PM   #386
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
[QUOTE=下雪邊界;6575148]全靠Kaiser既條件限定,所以我都唔駛點諗邊一日

24號..唔該

舊 02-07-08, 12:07 AM   #387
下雪邊界

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
引用:
全靠Kaiser既條件限定,所以我都唔駛點諗邊一日
24號..唔該
大家24/2有冇問題?如果無的話,咁就定果日啦

另,如果可以的話,我想聽情婆同jimmyogata唱 原點

仲有,綠盒已經有得唱Tanya既空白格、達爾文、當你離開的時候、如果你愛我,情婆記得煲熟d呀
舊 02-07-08, 01:44 AM   #388
Kaiser
ドウケシ

24 ok b

請叫我「小丑」。

舊 02-12-08, 03:22 PM   #389
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
24搞得成的話,我到。\

GAF音樂版2月份K聚
5) 月牙火介

舊 02-14-08, 02:04 AM   #390
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

24OK呀

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 02-17-08, 02:33 PM   #391
下雪邊界

尋日去左綠盒
見到小肥多左4~5首新歌,不過我只係識一首寵物咁大把
另,古巨基多左一首 勁歌金曲2-情歌王,呢次串燒既係一大堆國語歌,我個人強烈推介大家響未聽過呢首歌既情況之下落K房唱一次,因為雖然大部份既歌大家應該都會識(我自己就有5首左右未聽過),但係有d駁位第一次唱果陣真係R晒頭ga

GAF音樂版2月份K聚
日期:24/2(星期日)
時間:下午2時
地點:呢次諗住去大角咀綠盒果間K歌站
1) 下雪
2) 情婆
3) Kaiser
4) WaitWait
5) 月牙火介
6) jimmyogata
舊 02-17-08, 03:24 PM   #392
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
GAF音樂版2月份K聚
1) 下雪
2) 情婆
3) Kaiser
4) WaitWait
5) 月牙火介
7) DA

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-08, 02:04 PM   #393
rabbits

註冊日期: Oct 2005
GAF音樂版2月份K聚
1) 下雪
2) 情婆
3) Kaiser
4) WaitWait
5) 月牙火介
7) DA
8) rabbits

參一腳可以嗎? 我去聽歌

舊 02-19-08, 12:19 AM   #394
下雪邊界

引用:
作者: rabbits 查看文章
GAF音樂版2月份K聚
1) 下雪
2) 情婆
3) Kaiser
4) WaitWait
5) 月牙火介
7) DA
8) rabbits

參一腳可以嗎? 我去聽歌
絕對唔可以,因為報得名既,點都要唱番首歌先得

如無意外,聽日會打電話book房
舊 02-19-08, 12:52 AM   #395
Kaiser
ドウケシ

大角咀果間K歌站...? 係邊架 ?
另外果日大概7點會走

請叫我「小丑」。

舊 02-19-08, 01:03 AM   #396
rabbits

引用:
絕對唔可以,因為報得名既,點都要唱番首歌先得

如無意外,聽日會打電話book房
你唔怕變雪條我就唱

舊 02-19-08, 01:49 AM   #397
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

唔識去呀...係邊樹ga

百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

舊 02-20-08, 12:23 AM   #398
下雪邊界

引用:
你唔怕變雪條我就唱
點會怕丫
我以前讀中學果陣,都好擅長製雪ga
雖然e+都仲係無變過
引用:
作者: Kaiser 查看文章
大角咀果間K歌站...? 係邊架 ?
另外果日大概7點會走
引用:
作者: 情婆`` 查看文章
唔識去呀...係邊樹ga
大約位置響奧運站附近

另,呢次K聚既集合詳情、時間、地點,已經PM左俾大家,有咩問題可以再問

另,我決定委任jimmyogata做呢次K聚既副搞手
有冇參加者介意我將你地既聯絡電話俾左佢?
因為我聽日就開刀剝智慧牙,我驚我果日唔想出聲
舊 02-20-08, 07:33 AM   #399
rabbits

引用:
點會怕丫
我以前讀中學果陣,都好擅長製雪ga
雖然e+都仲係無變過

大約位置響奧運站附近

另,呢次K聚既集合詳情、時間、地點,已經PM左俾大家,有咩問題可以再問

另,我決定委任jimmyogata做呢次K聚既副搞手
有冇參加者介意我將你地既聯絡電話俾左佢?
因為我聽日就開刀剝智慧牙,我驚我果日唔想出聲
卜左8個人 但如果臨時加人得唔得?

舊 02-20-08, 10:50 AM   #400
下雪邊界

引用:
卜左8個人 但如果臨時加人得唔得?
到時扲房果陣,reception會再confirm多一次人數,而所有人頭費以到時報既人頭為準

你想+1?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:39 AM

手機版 | APP版