Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-10-17, 12:47 PM   #26
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: DQGUNDAM 查看文章
我覺得如果時間太趕,遲一兩個星期出,執好本攻略先出重好

而家咁樣真係令支持者失望
十分認同

請反映意見

另外在 GAME WEEKLY 補完 就更好了 !!!

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-17, 06:06 PM   #27
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
本身都想買本支持下
但見佢咁大本(A4 size?)即刻打消念頭
再睇埋你地咁講,GW今次真係好離譜
迫我繼續網上睇攻略算,以前嘅toe、mgs攻略個種質素應該唔會再有了

舊 05-10-17, 10:55 PM   #28
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
不過我想問一下wuxu,我最近都有睇開Gaeweekly所以知道桐王係最近先至加入GW大家庭,荒野之息呢個大作係咪適合交畀呢個新手編輯去寫呢?

舊 05-11-17, 11:45 AM   #29
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
好耐冇買過GZ,好多人好多專欄

舊 05-11-17, 03:42 PM   #30
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
GZ竟然摺書!

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 03:49 PM   #31
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
4期後摺書咩玩法
開過本新???

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 04:08 PM   #32
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
早排先好似話搵游雲做免費顧問,家陣又摺書

舊 05-11-17, 04:10 PM   #33
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
早排先好似話搵游雲做免費顧問,家陣又摺書
可能顧問意見就係做多4期摺書...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 04:21 PM   #34
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
咁搞笑

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 04:35 PM   #35
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
做得摺書既決定應該都唔會係呢一兩星期既事

不過遊雲話而家佢個班底本身係比自己做great game用

舊 05-11-17, 04:42 PM   #36
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
遊雲自己棟支旗出書??
佢之前都有講過G-ZONE 一日存在,佢都唔會出書打對台

舊 05-11-17, 05:53 PM   #37
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
老闆斬纜…咁急做到決定係得呢個原因

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 05:54 PM   #38
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: fami~yan 查看文章
可能顧問意見就係做多4期摺書...
用同樣班底開新書?

舊 05-11-17, 08:49 PM   #39
mingstone
Junior Member

註冊日期: Apr 2012
PSN  IDmingstone
http://www.passiontimes.hk/prog/86/40

到底係邊個講大話呢?
mingstone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 09:16 PM   #40
Sar8
The One

引用:
作者: 信長 查看文章
遊雲自己棟支旗出書??
佢之前都有講過G-ZONE 一日存在,佢都唔會出書打對台
佢做網媒姐
係出過一兩本攻略咁大把

舊 05-11-17, 09:29 PM   #41
信長
The Flash

引用:
作者: mingstone 查看文章
http://www.passiontimes.hk/prog/86/40

到底係邊個講大話呢?
未睇,
不過chrono 尼條友信唔過..

舊 05-11-17, 09:41 PM   #42
mingstone

引用:
未睇,
不過chrono 尼條友信唔過..
咁要睇下係咪有人賣咗幾年假花生啦
舊 05-11-17, 09:59 PM   #43
Sar8
The One

有人賣假花生同chrono廢唔廢冇直接關系
唔通chrono係才子D人會老屈佢廢物咩

舊 05-11-17, 10:01 PM   #44
信長
The Flash

尼期講道義... 咩都唔理.叫D 細自己頂, 尼種道義真係識條鐵
本書玩多4 期玩完. 就快快手 開節目講,尼種道義真係識條鐵

遊雲都係chrono正式走人時先開名講番件事

此篇文章於 05-11-17 10:08 PM 被 信長 編輯。
舊 05-11-17, 10:45 PM   #45
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
條廢人即日就自己節目狂抽真係好肉酸,仲要推哂責任
呢邊遊雲即反擊
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 10:56 PM   #46
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
摺左之後慢慢爆比你地知

此篇文章於 05-12-17 02:15 AM 被 豆腐多 編輯。
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 11:03 PM   #47
mingstone

引用:
作者: HakiK 查看文章
條廢人即日就自己節目狂抽真係好肉酸,仲要推哂責任
呢邊遊雲即反擊
由手機版發出
由阿里斯炒花生谷書開始我睇唔出摺書只係一個人嘅責任

抽水嘅野大家都有做 不過玩針對就一面倒
舊 05-11-17, 11:27 PM   #48
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
最開心係 gameweekly
接近獨市
所以話做生意唔係怕對手有幾好
係最怕內部d 屎忽鬼

點睇條timeline 都係C 君 番去後跌書跌到仆喺度
老闆急要斬攬
C君仲要自稱同老闆娘whatsapp 中
如果係就仲恐怖
即是走左都仲唔放過人

最慘就係做改革號呢四期d 人
乜都受晒

此篇文章於 05-11-17 11:33 PM 被 Hello MiMi 編輯。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 11:35 PM   #49
信長
The Flash

阿里斯死霸FB ,我尼D 花生友都係聽過,好似係老細比佢"分手費",死症. Chrono 返到做前,應該一早知,解決唔到,係邊個廢??
chrono 走時有兩三萬書??? 真唔真??
除左宅文,所有人都係拖後腿?
chrono 個職位係顧問唔係總編,無實權?
chrono 反問唔寫app game 可以寫咩. 咁你問weekly 啦,
二三月大把game到需要攻略, GZONE 仲寫緊app game..
宅文做書做得好辛苦?? 幾多頁稿?? Chrono番左幾多日公司??

此篇文章於 05-11-17 11:50 PM 被 信長 編輯。
舊 05-11-17, 11:39 PM   #50
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
chrono 走時有兩三萬書??? 真唔真??
除左宅文,所有人都係拖後腿?
chrono 個職位係顧問唔係總編,無實權?
chrono 反問唔寫app game 可以寫咩. 咁你問weekly 啦,
二三月大把game到需要攻略, GZONE 仲寫緊app game..

二三萬?
龍虎門都未必有
Gzone 多讀者過龍虎門?
搵鬼信

印二三萬咋?
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] 本地GAME書討論區 Vol 9 (近期副題:司令短暫回歸畫烈傳) mario0606 電視遊戲討論版 1037 05-09-17 02:13 PM
AC Milan 球迷會Vol.9﹝~ 請各位到Vol.10 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-05-09 03:34 PM
車路士球迷會Vol.10 ﹝~ 麻煩各位到 Vol.11 繼續討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1006 09-30-07 05:09 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請繼續到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-01-07 11:58 PM

現在的時間是 12:57 PM

手機版 | APP版