Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
赤兵尉SETH 12:08 PM 01-25-18
典藏版入手, 有環保袋同毛巾
DevilElvis 12:16 PM 01-25-18
作者: 赤兵尉SETH:
幾錢入手?謝
rubyyu 12:24 PM 01-25-18
作者: DevilElvis:
幾錢入手?謝
我都想知,我第一日訂,佢跟本無寫價錢比我,嗰時話未出價錢,唔想做完水魚都唔知,可否告知價錢是多少?PM也可以,感謝
shooter 12:36 PM 01-25-18
連登 有報價區
Kain 12:39 PM 01-25-18
成街都係貨
由手機版發出
T_KitA 12:39 PM 01-25-18
頂 我買得毛巾既 個袋係點
赤兵尉SETH 12:43 PM 01-25-18
作者: DevilElvis:
幾錢入手?謝
作者: rubyyu:
我都想知,我第一日訂,佢跟本無寫價錢比我,嗰時話未出價錢,唔想做完水魚都唔知,可否告知價錢是多少?PM也可以,感謝
我訂個陣都無定價

T_KitA 12:48 PM 01-25-18
我訂個陣都無定價

真係少左個袋
我訂典藏版998
ayane123 12:52 PM 01-25-18
作者: charcsc2000:
當初我怕實體版都會炒...所以買左DL 豪華版....

其實我都唔明有DL既年代,實體點解會炒得到

炒起未買DL,重洗睇個啲人面色

Sent from my iPhone using Gaforum
lkw2005 12:56 PM 01-25-18
作者: T_KitA:
真係少左個袋
我訂典藏版998
我冇訂walkin都有袋,都係1080
毛巾我估真係要訂先有
charcsc2000 01:01 PM 01-25-18
作者: ayane123:

Sent from my iPhone using Gaforum
香港乜Q都可以炒....
而加有D後悔...ANYWAYS, 都已訂左DL版...
遲D汪達一定買返實體算...
LR猫 01:08 PM 01-25-18
唔想換碟唔想搵唔想格價唔想睇人面色,放工返去買到都係早四個鐘左右玩,所以都係買DL算
terryskw 01:10 PM 01-25-18
我無毛巾....
T_KitA 01:17 PM 01-25-18
作者: lkw2005:
我冇訂walkin都有袋,都係1080
毛巾我估真係要訂先有
可能個袋80蚊
KA版柯柏文 01:20 PM 01-25-18
作者: charcsc2000:
香港乜Q都可以炒....
而加有D後悔...ANYWAYS, 都已訂左DL版...
遲D汪達一定買返實體算...
好在今日夜收玩唔到,否則典來典去成隻草食龍個臨死樣,永不預購DL版x2
由手機版發出
真十人€ 01:21 PM 01-25-18
而加個價上算正常,放工時間應該係另一個世界。
Kain 01:30 PM 01-25-18
作者: 真十人€:
而加個價上算正常,放工時間應該係另一個世界。
多貨到水浸
由手機版發出
lkw2005 01:33 PM 01-25-18
作者: T_KitA:
可能個袋80蚊
唔會係咁掛
不過係都冇計,之前又唔得閒訂,到有時間訂又截左訂
david 01:35 PM 01-25-18
作者: ayane123:

我呢邊不論大細GAME鋪實體GAME係唔會賣貴過RRP,不論貨源多少,開賣第一日就劈價反而見過,所以我O係我呢邊買慣實體GAME,對香港呢種連代理都玩埋一份O既行銷手法實在係...
大覺屋師真 01:44 PM 01-25-18
我訂個陣都無定價

典藏隻figure掂吾掂?
無訂仲諗緊
不過放工時間價位可能又另一個世界.....
fortel 02:08 PM 01-25-18
作者: 大覺屋師真:
典藏隻figure掂吾掂?
無訂仲諗緊
不過放工時間價位可能又另一個世界.....
唔係咁天真諗住現貨買限定仲係呢個價麻?
charcsc2000 02:19 PM 01-25-18
作者: KA版柯柏文:
好在今日夜收玩唔到,否則典來典去成隻草食龍個臨死樣,永不預購DL版x2
由手機版發出
其實早一日真係算係咁...
反正SERVER應該要正日先開放...怕咩...大家都係單機者...
下次我都唔好咁笨7咁早訂...睇下實體有沒炒先去買DL版....
charcsc2000 02:21 PM 01-25-18
作者: david:
我呢邊不論大細GAME鋪實體GAME係唔會賣貴過RRP,不論貨源多少,開賣第一日就劈價反而見過,所以我O係我呢邊買慣實體GAME,對香港呢種連代理都玩埋一份O既行銷手法實在係...
代理有貨HOLD住先痴線....上次高達已經係咁...
我真係唔想隻隻大作都要被人炒一輪...又要走黎走去先買到...
人大左沒咁好心力...
ayane123 02:38 PM 01-25-18
作者: david:

我自從幾年前玩CAS開始,已經對實體野再無執着

加上DL有時啲價,街鋪都無可能做到
再者無咁多位擺game同搵隻game係邊,所以近年80%都係買DL,實體只會買好鍾意同好有紀念性

darkvolver 02:39 PM 01-25-18
今晚花生價,普通版1k

標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116  ... 最後

返回主題版面