Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-18, 02:56 PM   #3701
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
好似唔知3個月定半年會renew,輝源會轉下1水合作石抽

佢5星真係set得太低,5星咁難抽先1隻5百,5隻3星就等於1隻5星,同埋5星真係最少都要第5隻先會拎去換,問題係本身件野係垃圾都唔會晒trust換啦,就好似我已經有6隻rinoa但都唔打算換咁,除非佢唔駛100%trust都換得姐

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 12:58 AM   #3702
kcwoo
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDKC_HK
如果要從シタン同マリア之間揀一隻上7星
邊隻好?
kcwoo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-18, 03:01 PM   #3703
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: kcwoo 查看文章
如果要從シタン同マリア之間揀一隻上7星
邊隻好?
認真 - 老師......
マリア係強在無屬特魔...如果你有聖天使可以唔使用佢

舊 06-05-18, 03:34 PM   #3704
ShinDou

4眼愈睇愈屈,可以開4turn連殺,d招仲要超大力,不過要chain應該淨係可以用水果招,可以同暗勁full chain要其他屬要裝屬性武先得,淨係唔打得唔驚水既大佬,不過1隻都唔中,佢出得咁密真係儲唔切,6月尾係咪又話出xenogears第3彈?

舊 06-05-18, 07:12 PM   #3705
ShinDou

而家先明點解識玩道具之後反而未試過齊人去到第4TURN,原來請食道具當魔,佢會反偽性劍,應該都係魔招所以物盾唔會擋得到,即係1定要有最高BUFF同減傷食左佢啦﹖

仲要有3招擋冇效 @@

此篇文章於 06-05-18 07:15 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-05-18, 10:48 PM   #3706
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
佢TURN3會消負面打人
一定要開傷減盾....

舊 06-05-18, 10:51 PM   #3707
ShinDou

原來第2TURN請佢食ITEM佢第3TURN就唔會解BUFF同開DEBUFF耐性

不過都係等射咩左中到軍師太母果D先搞了,暫時真係冇人岩用刀
舊 06-06-18, 09:14 PM   #3708
ShinDou

試到個陣有機會殺到了,頭先ELLY T風,飛暗3下,4眼水3下,1野打到佢淨52%,個FD2千4攻,我仲有個FD2千5攻用佢應該得了,再谷ELLY血等佢第3TURN食到箭唔死保得住佢出到V風應該得,同埋我用左王之盾又冇裝屬性武,用番判官裝屬性武幫CHAIN可能仲易,聽日再試下先
舊 06-07-18, 10:23 PM   #3709
ShinDou

終於拎到村正可以去刷武具了 XD

第4TURN打到佢49%,之後試左好耐先可以第5TURN1野秒到,要用到ELLY T中水,飛3暗,4眼FD3水,判官等佢地開始連左1陣先開技幫手連,因為打唔到3下1開波出招會甩

不過其實我真係冇勁人拎刀,電光劍唔得,飛唔得 @@ JECHT得1隻不過就算7星左都係拎唔到刀,而家打到3下拎刀既好似真係得4眼 @@ 拎左把野番黎其實用唔著,冇勁人拎刀應該都幫唔到谷上2650攻

此篇文章於 06-07-18 10:27 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-08-18, 09:59 AM   #3710
ShinDou

拎把村正去行竟然又命攻又攻10%,試下俾細皇帝睇下最盡幾多攻先,兩手人我得佢拎刀

舊 06-08-18, 10:03 AM   #3711
ShinDou

最盡得1993,連2千都冇,始終冇刀passuve爭好遠,有刀passive既雷神裝佐助仲勁因為送2刀慳番個位

舊 06-08-18, 10:33 AM   #3712
ShinDou

5星飛第3隻tidus,大毒池成日出垃圾5星

舊 06-08-18, 07:02 PM   #3713
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
用刀勁好似已家得auron, 錫哥都要揸返自己把野。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-18, 07:05 PM   #3714
ShinDou

錫生連W招都冇已經唔駛考慮,TIDUS要開技先有1TURN 2連3連都係廢 XD

之前唔中AURON得1隻JECHT

唔急用既,話唔定今個月真係第3彈XENOGEARS,今次全力留飛留石睇下中唔中到2隻4眼,新主線未執石暫時4620石
舊 06-09-18, 10:03 AM   #3715
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

今個月冇Raid Boss,月尾出Orders鬪星角......

シド大量自由落技……又係雙手持……

雙手持魔力up技能終於係新課金角 - 赤魔女既TM出現...

STM更係成隻game最高攻同魔既帽

舊 06-09-18, 10:12 AM   #3716
ShinDou

即係冇XENOGEARS第3彈﹖咁唔駛特別留飛留石了,有勁野就射先

冇兩手持而家已經冇落場機會啦,爭成幾百攻,佢唔出兩手持人反而冇人射

此篇文章於 06-09-18 10:15 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-09-18, 11:33 AM   #3717
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: ShinDou 查看文章
即係冇XENOGEARS第3彈﹖咁唔駛特別留飛留石了,有勁野就射先

冇兩手持而家已經冇落場機會啦,爭成幾百攻,佢唔出兩手持人反而冇人射
兩手持魔力up又會成為另一個將魔攻角推至極限既時代……

但必須係自己有兩手持魔力up既角色先睇到會幾咁變態

舊 06-09-18, 11:52 AM   #3718
ShinDou

咪同兩手物理差唔多,不過暫時冇咩勁既兩手魔勁人,有既話咪即係4眼魔版,2千8魔囉﹖不過魔而家有D招大力過物理好多,可能好勁,問題係隻野要課先有
舊 06-11-18, 04:12 PM   #3719
GP03D

人都癲,啱啱tm左隻王盾諗住變珠比隻6星上7星,點知手快快張隻6星都變埋珠。。。已家1隻7星盾都冇,即係叫我唔洗打降臨。。。

舊 06-11-18, 04:23 PM   #3720
ShinDou

你唔上鎖?我會鎖晒,6星lv100我唔會解鎖,淨係解5星變輝源果隻,其實唔駛急要食左trust先變輝源,你未拎trust佢會照出,係7星食既話就唔會嘔番個trust俾你,我都蝕左個cloud trust

即係你有2粒王之盾輝源?再等抽第3隻唔知等到幾時,急既換隻返黎囉

不過睇altema有人用光豬都過到真gilgamesh,其實盾7星唔係最緊要,最緊要識幫人食招同挑,尤其你百閃既話,就算冇百閃你盡谷血防,開晒buff同罩,上埋自動復活唔爭好遠

舊 06-11-18, 10:20 PM   #3721
ShinDou

又可以留石留飛,7星天風玩JUMP注定唔會勁得去邊,除非佢大改JUMP唔駛等1TURN即跳,又或者跳等1TURN既DAM會勁過人地兩TURN既CHAIN再3連,如果唔係都冇乜用
舊 06-11-18, 11:39 PM   #3722
GP03D

係呀,已家2粒王盾輝源。。。

咩叫做未拎trust會照出?

舊 06-11-18, 11:44 PM   #3723
ShinDou

打漏左

未拎TRUST會照出碎片,碎片可以食莫古上100%拎番個TRUST,不過冇得陸行鳥升
舊 06-12-18, 01:59 PM   #3724
GP03D

哦係呀,我知,不過唔急就行陸行鳥升姐....同埋碎片升爆左都會哂左個位....

舊 06-12-18, 02:07 PM   #3725
ShinDou

而家千5位用唔晒啦,之前unit開左3百幾而家d莫古唔計得番百幾,大把位

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 06:51 PM

手機版 | APP版