Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-19-08, 11:30 AM   #26
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
引用:
作者: 真!DC 查看文章
換v2果集...比人睇曬
之後會有三角褲森之妖精部隊?
即係剝光豬0既小蘿莉俾露比大叔捉左去沖涼...
「你咁想要bb就自己做老豆啦!」

>>・アニメ作品というところに篭らず、ガンダムを利用して外へ出て行く。
真人版高達

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 11:35 AM   #27
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: sugihara 查看文章
即係剝光豬0既小蘿莉俾露比大叔捉左去沖涼...
「你咁想要bb就自己做老豆啦!」

>>・アニメ作品というところに篭らず、ガンダムを利用して外へ出て行く。
真人版高達
Game定G-Saviour先

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 12:52 PM   #28
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
我想叉骨個故事動畫化,咁就可以加落GvG

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 12:53 PM   #29
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: mario0606 查看文章
我想叉骨個故事動畫化,咁就可以加落GvG
我希望叉骨+獨角獸

舊 12-19-08, 12:55 PM   #30
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: Oruma 查看文章
如果係真的話...TV化馬反+1

要接續Z電影版﹐怒skip ZZ \/
寶爺+奶油 VS 馬沙+哈曼 bbb
咩呀...星星眼跟馬沙ga...

o者係寶少要1揪3...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 12:56 PM   #31
MPDK
Senior Gamer
逆流士

註冊日期: Mar 2007
Thumbs up

我覺得比你地估得到就唔會係富野啦

好期待驚喜

MPDK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 01:07 PM   #32
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
blue density都唔錯呀/
Nozomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 01:29 PM   #33
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章

如果係劇場版加美尤既話,應該係跟李亞羅
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
我希望叉骨+獨角獸
引用:
作者: Nozomu 查看文章
blue density都唔錯呀/
非富野作品
就算富野肯拍都唔見得係好事

此篇文章於 12-19-08 01:32 PM 被 HM 編輯。
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 01:31 PM   #34
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章

Z最尾馬沙行方不明點跟?
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:08 PM   #35
Waverider

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDwavehk
引用:
作者: zzzdx 查看文章
Z最尾馬沙行方不明點跟?
其實佢係地球開緊蘿利後宮(舊zz時段)
對唔住我知錯 \ \~==
Waverider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:36 PM   #36
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
似乎大家都無忘記f91啊....
其實作品真係唔錯,機設個人覺得好好tim,但因movie時間所限,有好多野都不能充分表達....
我想佢應該嘗試ova,因為不太受時間所限,而演出表現可以有高水準!movie....唔時間啦!!!

舊 12-19-08, 02:37 PM   #37
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

富野應該要開個新高達系列, 將高達超級系化,
故事就係咁既, 統領住新宇宙地獄軍團既梟博士駕駛住火焰戰士要侵略地球,
而保衛地球既就係已經有30歲既少年李亞羅與及佢駕駛既新機動戰士.
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:38 PM   #38
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: kircheis 查看文章
似乎大家都無忘記f91啊....
其實作品真係唔錯,機設個人覺得好好tim,但因movie時間所限,有好多野都不能充分表達....
我想佢應該嘗試ova,因為不太受時間所限,而演出表現可以有高水準!movie....唔時間啦!!!
多得GvG!好多被人遺忘或當年唔太受歡迎既作品
得以被人重新留意
(係機戰Z+GvG影響下,近排先睇左Turn A)

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 12-19-08, 02:41 PM   #39
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
Game定G-Saviour先
我意思係特攝片果隻真人扮高達

舊 12-19-08, 02:43 PM   #40
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
GvG果d都係大路作品, 應該冇GVG出都冇咁易比人遺忘...
CROSSBONE冇動畫化好可惜, 不過相信都冇乜可能動畫化,
冇動畫化GE經濟價值

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:44 PM   #41
Waverider

引用:
我又諗起呢排hacchi實況果隻神0079 ps game
未睇過既人請自行nico search hacchi
舊 12-19-08, 02:45 PM   #42
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
作者: 真!DC 查看文章
GvG果d都係大路作品, 應該冇GVG出都冇咁易比人遺忘...
CROSSBONE冇動畫化好可惜, 不過相信都冇乜可能動畫化,
冇動畫化GE經濟價值
本身富野同個漫畫家已經唔妥,就算可以出我都覺得三大nt大戰吉姆神吸引好多

舊 12-19-08, 02:48 PM   #43
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
富野戰隊

高達連者

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 02:50 PM   #44
真!DC
Banned User
奉行我道

少女ge審美觀nt論意見不合

舊 12-19-08, 03:00 PM   #45
bbmanonline
Crazy Gamer
Key社之吉詳物

註冊日期: May 2006
有鋼彈前哨戰同閃光之敗家仔就好了

bbmanonline 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 03:05 PM   #46
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
其實我唔介意馬反+敗家仔咁整一套TV版架

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-08, 03:10 PM   #47
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

引用:
作者: Waverider 查看文章
我又諗起呢排hacchi實況果隻神0079 ps game
未睇過既人請自行nico search hacchi
段片我睇左幾次都唔明,最後果下仲乜會Game Over

歡迎曼聯迷進入討論

舊 12-19-08, 03:11 PM   #48
Waverider

唔係話撥冷水,但係鈴置さん已經過左身既情況下()
馬反無乜可能(除非用舊voice)
敗家更無可能
舊 12-19-08, 03:15 PM   #49
Waverider

引用:
作者: mario0606 查看文章
段片我睇左幾次都唔明,最後果下仲乜會Game Over
係迷whitebase入面果段?
佢問你"你肯唔肯掙高達打zeon?"
你"......"
佢"咁好喇,到左luna2你可以落船"
舊 12-19-08, 03:17 PM   #50
真!DC
Banned User
奉行我道

reen之翼都係改編自己舊作,
敗家仔又未必冇可能,
入面d機好似未出模型

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
[3DS] ガンダム トライエイジ SP l AC 2021年5月31日に稼働終了 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 79 05-28-20 04:46 PM
徵[3DS] SD ガンダム GGENERATION 3D $120 BRA武藏 買賣專區 2 02-03-14 08:11 PM
吹水專區 vol.2054 《ガンダム!買うよ!》 題外: 今日MG X日本發賣日 Thaws 吹水專區 1031 02-01-14 06:43 PM

現在的時間是 05:15 PM

手機版 | APP版