Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
日本動漫畫討論版>拳願阿修羅
鈴蘭 02:30 PM 07-25-15
鐵甲威龍講到條女好似係限制器咁
神風@AMD 09:26 PM 07-25-15
雖然應該都係滅堂之牙WIN硬
但大久保一話中就滿滿的FLAG

理論是沒錯啦
但他不是杰頓,是哥斯拉
qhxu 09:49 PM 07-25-15
雖然初代積頓咁樣死法,而且反派命最後只會被打爆(唔似哥斯拉係主角命
但設定上哥斯拉並冇比積頓強...當然張飛打岳飛呢D冇咩好講
神風@AMD 09:59 PM 07-25-15
用哥斯拉做例子
同杰頓做例子一樣

超強既怪獸,但命運同定位不一樣
~Sau~ 12:15 AM 07-27-15
滅堂の牙 別名: 天然呆の牙
細路翔 09:03 AM 07-27-15
其實係大久保真係勁先打到幾話

之後男主角(笑)走去嘴炮比last boss一腳就伸到七個一皮w
鈴蘭 10:01 AM 07-28-15
大久保雖然覺得好似比刀斬咁痛
但佢都頂左幾下,打左幾話先輸到有心理陰影
你睇下王馬哥去嘴炮係比人一腳就收皮就知王馬哥真係廢到不能形容,16強最弱睇怕都係非王馬哥莫屬:o)
Chitose1987 10:32 AM 07-28-15
學藝未精既二虎流 + 半桶水既預借

都唔明佢點解咁有自信

不過佢以前痛打過剎那肯定係伏筆
由手機版發出
嘿哈兒 11:43 AM 07-28-15
作者: Chitose1987:
學藝未精既二虎流 + 半桶水既預借

都唔明佢點解咁有自信

不過佢以前痛打過剎那肯定係伏筆
由手機版發出
我初期睇以為都係修羅之門,勁爆一擊那類型式乍,有D忠奸分明既人,主角又有一堆戰友..
然後主角每次出場雖然比人打到就死,但下一場又好生猛咁再打過

但點睇王馬小朋友都未夠班稱王吧..
反去打多幾年拳願或者有機既..
而且其他姓氏都未出晒..

最重要只得二丁友打交無左其他戰術輔助,如果場外有得support都或者有得打下,你睇下帶王馬個職員仔直感幾勁...可惜無咩戲份發揮.
ahleung 11:49 AM 07-28-15
作者: 嘿哈兒:
然後主角每次出場雖然比人打到就死,但下一場又好生猛咁再打過
其實佢地受果D傷好多都應該終生傷殘 (例如手指扭曲變晒形), 但佢地總係好似無乜所謂咁, 過一陣又唔知點解完全康復
Rance 12:05 PM 07-28-15
呢D野本本格鬥漫畫都係架啦
鈴蘭 12:41 PM 07-28-15
未康復既
不過我諗可能場外亂鬥篇真係會見到神父呢頭比人打到就死果頭已經可以企係度救個妹
嘿哈兒 04:55 PM 07-28-15
作者: Rance:
呢D野本本格鬥漫畫都係架啦
金田打個世界仔時,都話比人打斷幾條骨啦.....
但第二日對住泰王 hp max出返來....
Rance 05:01 PM 07-28-15
佢話食哂止痛藥嘛

咁樣睇漫畫會開心D O既....
yeah yeah 09:42 PM 07-28-15
作者: 嘿哈兒:
金田打個世界仔時,都話比人打斷幾條骨啦.....
但第二日對住泰王 hp max出返來....
天王巨星超人..
T.K. 10:26 PM 07-28-15
呢本野個個評論員都係燈神
chitkan 02:07 AM 07-31-15
點誇都唔夠心臟變左扭麻花都唔死得個入肉男掛?
聽講,個條頸轉左幾個圈果個肌肉老師都無死
剎那,你個活人拳
神風@AMD 02:39 AM 07-31-15
剎那:你地班俗物無資格沾染我對手,對玉手要留番比小王馬
雙日 11:35 PM 07-31-15
作者: chitkan:
點誇都唔夠心臟變左扭麻花都唔死得個入肉男掛?
聽講,個條頸轉左幾個圈果個肌肉老師都無死
剎那,你個活人拳
邊到出返果個英文老師?
Rance 03:35 PM 08-01-15
單行本D外傳
sgouki 06:19 PM 08-01-15
睇落勁過 若槻 果兩個, 德國佬&ROBOCOP?
鈴蘭 06:29 PM 08-01-15
作者: sgouki:
睇落勁過 若槻 果兩個, 德國佬&ROBOCOP?
左block限
所以應該係Robocop同吳
由手機版發出
sgouki 07:56 PM 08-01-15
東電果個喎, CHECK 返都係左邊, 吳氐一黎就露底牌同以佢狂妄o既性格, 照計應該會輸比ROBO
嘿哈兒 08:29 PM 08-01-15
估唔到牙咁勁....
我以為主角先食進化姐....原來boss級都會一路打一路LV up......
王馬小朋友今次唔開掛怕且win到下場,都win唔到第三輪......
kev00269270 09:32 PM 08-01-15
最近主角出場都要加框介紹了
話說回來阿修羅個稱號邊個幫佢改架?

你唔係主角的話這FLAG已經立好了
除非之前一直隱藏實力
唔係應該好快會輸....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面