Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-30-18, 08:49 PM   #376
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: ahleung 查看文章
手指斷晒, 不過相信去到決賽又會話佢若無其事用魔槍.........
好明顯係班外人好執著佢用唔用魔槍

實際上對黑木黎講只係普攻,
你睇龜王就係因為唔記得對面係空手道封頂達人剩係掛住防魔槍就比人算計到盡

先被魔槍打傷左手+吸引注意,後半段對面換突然換其他招就打到佢七個一皮
最後想用大絕龍彈(笑),但因為左手已報廢一半,對面一早估到佢大絕一定要用右手出就連右手都gg埋

然後...就沒有然後了

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-18, 11:08 PM   #377
Daffy
Junior Member

註冊日期: May 2006
龜大王進級決賽肯定換王森鷹山,以現時王馬咁款打場似樣d既決賽真心所以魔槍嬴一定程度算劇情殺
王馬想發揮除左自身封印解除,仲可以對面係有死戰理由既斗技者,
比如豪鬼二虎
Daffy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-18, 11:19 PM   #378
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
果句怪腕流斷不是只有魔槍的流派真係型到盡 亦係武術既精髓
真正既達人就係連基本功都練成絕技
三戰雖然係空手道既通用架式 但亦已經比黑木練到成為鐵壁

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 01:04 PM   #379
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
◆『ケンガンアシュラ』2019年Netflix独占配信決定!

https://twitter.com/NetflixJP_Anime/...46398423601155
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 08:22 PM   #380
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
ケンガンアシュラ
http://kengan.net/
監督:岸誠二
シリーズ構成:上江洲誠
キャラクターデザイン:森田和明
音楽:高梨康治(Team-MAX)
アニメーション制作:LARX ENTERTAINMENT

CAST
十鬼蛇王馬:鈴木達央
山下一夫:チョー
乃木英樹:中田譲治
秋山楓:内山夕実

引用:

supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-18, 03:08 AM   #381
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
有無搞錯,重有兩話完?
你個垃圾APP D垃圾漫唔CUT完哂D好睇O既,執O左佢啦

舊 07-18-18, 11:17 AM   #382
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
引用:
作者: Rance 查看文章
有無搞錯,重有兩話完?
你個垃圾APP D垃圾漫唔CUT完哂D好睇O既,執O左佢啦
應該係出第二部講虎之器果d?
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 11:46 AM   #383
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: chitkan 查看文章
應該係出第二部講虎之器果d?
似係, 仲有一堆謎未解. 應該係打完呢次拳願大會就完左呢一部.

舊 07-19-18, 12:55 AM   #384
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

大叔個仔應該係下次主角啦

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 07-19-18, 09:41 AM   #385
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我就支持理人立志傳
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-18, 09:50 AM   #386
wing
格鬥低手

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我總覺得佢個細仔都唔會咁簡單.

舊 07-19-18, 11:02 AM   #387
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
我就支持理人立志傳
由手機版發出
一於阿仔加理人
由手機版發出
舊 07-19-18, 07:49 PM   #388
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
引用:
作者: wing 查看文章
我總覺得佢個細仔都唔會咁簡單.
比吳一傳拆城堡果度已經比人嚇到尿都標埋啦喎
露哂底牌

反而大仔可能係潛力股
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 06:40 PM   #389
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
個結局....
可能無第二部了....

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 07:20 PM   #390
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
第二部可能係桐生剎那去"中" 解二虎流謎圑?

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-18, 07:25 PM   #391
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
唔想睇個基佬

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 08-04-18, 07:55 PM   #392
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實都幾堅 而家乃木做會長
但乃木家既選手就係得舊浮雲
王馬又死左
乃木呢個會長位可以坐幾耐

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-04-18, 11:49 PM   #393
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
主角緊係隻手終於好返O既冰室啦

舊 08-05-18, 11:17 AM   #394
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
咁樣急速收尾似腰斬多, 應該唔會有第2部吧
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-18, 10:20 PM   #395
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
斬都唔斬呢套啦,再點講都台柱級,而且仲有動畫未播
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 02:15 PM   #396
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
一夫當關篇呢

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-18, 03:16 PM   #397
wing
格鬥低手

引用:
作者: ahleung 查看文章
咁樣急速收尾似腰斬多, 應該唔會有第2部吧
基本上都打哂咁多場, 而且最後幾場雖然篇幅唔長但都唔覺佢好求其...都唔算腰斬喇.

主角同牙都俾人收皮, 之前真係估佢唔到. good job!

舊 08-07-18, 12:38 AM   #398
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
小宇宙對刑警個場好緊張

舊 08-07-18, 05:47 PM   #399
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
鎖血狗都好睇

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 08-07-18, 08:42 PM   #400
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
王馬重生左之後都冇鎖血

鐵龜就真係鎖血

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:36 PM