Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 05-22-02, 09:01 PM   #1
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
同級生3......

講左有五年以上,都重未出....
重有無人對此game有期待?
同級生2時我好鍾意架,掠奪左我唔少銀兩。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 09:20 PM   #2
|0|
God of Gamer
太陽神

註冊日期: May 2002
一鼓作氣
再而衰
三而歇

此篇文章於 05-22-02 09:27 PM 被 |0| 編輯。
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 09:25 PM   #3
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
任務完了

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段

此篇文章於 05-22-02 10:06 PM 被 Viper II 編輯。
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 09:28 PM   #4
|0|
太陽神

又打錯字添...
舊 05-22-02, 09:31 PM   #5
貓貓II
Game Master

註冊日期: Dec 2001
五年??十年都來緊啦。

講果時連WIN95都未出呀。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 09:35 PM   #6
|0|
太陽神

首次發表是96年
舊 05-22-02, 10:15 PM   #7
T.K.
很黃很暴力

咁就一定無十年,玩2時我都係考緊會考。
舊 05-22-02, 10:19 PM   #8
T.K.
很黃很暴力

因咩解究唔出哩?
之前竹井都有係elf做愛姊妹原畫,無理由話劇本問題架﹗
唔通又係個條乜鬼保護少年法所害?
舊 05-22-02, 10:22 PM   #9
貓貓II
Game Master

引用:
Originally posted by T.K. :
因咩解究唔出哩?
依家D H,勁過同級生一百倍。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 10:30 PM   #10
T.K.
很黃很暴力

講係上黎,各位想邊隻h game出續集?
我就想comic party出勒。
舊 05-22-02, 11:04 PM   #11
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
Originally posted by T.K. :
因咩解究唔出哩?
基本上原畫已經畫完(by電擊姬elf special),只等elf方面...(可能是因為"蛭田下台"事件...)
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-02, 11:06 PM   #12
T.K.
很黃很暴力

有d咁既辦公室政治因素,都幾難望佢出到囉....
舊 05-22-02, 11:56 PM   #13
彩子
Moderator
めんどくさいな。

PSN  IDForceAngel
引用:
Originally posted by 陸奧 貴志 :
基本上原畫已經畫完(by電擊姬elf special),只等elf方面...(可能是因為"蛭田下台"事件...)
好似唔止o甘少喎.....
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-02, 07:25 AM   #14
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by 片桐彩子 :

好似唔止o甘少喎.....
什麼咁少?
舊 05-23-02, 10:26 AM   #15
彩子
Moderator
めんどくさいな。

引用:
什麼咁少?
我指因素...
sorry,打漏字唔好意思......
舊 05-23-02, 09:20 PM   #16
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

引用:

我指因素...
sorry,打漏字唔好意思......
仲有的乜野因素?

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-02, 09:24 PM   #17
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
出唔到,有d失望

舊 05-23-02, 10:32 PM   #18
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

我想"大粒墨"下田篤可能是怕劇本跟時代脫節...(都已經是9X年的事了,這恐怕不出奇...)
舊 05-25-02, 07:30 AM   #19
Kamihara
Account Locked

絕望出續集應該幾受歡迎:glee:
Kamihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-02, 12:08 PM   #20
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

引用:
Originally posted by Kamihara :
絕望出續集應該幾受歡迎:glee:
那公司連隻slow...不是..是snow都未搞掂.....
舊 05-26-02, 01:09 PM   #21
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Thumbs up

引用:

那公司連隻slow...不是..是snow都未搞掂.....
Snow... 夏天會出到嗎...

舊 05-26-02, 04:47 PM   #22
彩子
Moderator
めんどくさいな。

Red face

引用:
Originally posted by 森原里美 :
Snow... 夏天會出到嗎...
話明係Snow當然係冬天出啦~~!!
舊 05-28-02, 09:10 PM   #23
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

Thumbs up

引用:

話明係Snow當然係冬天出啦~~!!
... 咁就無話可說了...

舊 05-28-02, 09:26 PM   #24
T.K.
很黃很暴力

唔駛氣餒,呢個世界有六月飛霜架!
舊 05-30-02, 09:52 PM   #25
HEI
Crazy Gamer

無啦
HEI 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:49 PM

手機版 | APP版