Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
電視遊戲討論版>No Man's Sky=>ABYSS 無人的天空 | 新增可見隊友 MP Mode, TPS | XB1X 支援4K&HDR:2018
龍寶寶 01:38 PM 08-09-16
實體版見街未?
Amuro0093 01:58 PM 08-09-16
※This title supports the PlayStation®Camera

wang2009hk 02:19 PM 08-09-16
熱狗fb說中文版跑了

這隻只能用第一身視點...?
HIM 06:05 PM 08-09-16
攻略指南

https://blog.asia.playstation.com/hk...eleases-today/
yorkyork 08:17 PM 08-09-16
出左了?幾錢?
holsety 08:29 PM 08-09-16
Psn ver$398,算
身上道具欄太少位
離太船太遠,唔夠補給,衝吾切去洞穴,凍死了幾獲w.
( ゚ω゚)? 08:31 PM 08-09-16
Dog Flight

大氣圈Dog Flight

pureman 10:57 PM 08-09-16
點睇到幾時save左?
有得按制save 嗰d 應該係重生點?

同意道具欄太小,唔知幾時先upgrade 得
19909696 04:30 AM 08-10-16
12點玩到4點半唔想停. 可能本身對太空題材有興趣
淨係一個星系都玩左3 HRS, 已經遇到3,4個NPC
3點度先飛去光年跳躍去左個PURPLE PLANET搵反物質整作. 鐘意探索既人買得過
19909696 04:31 AM 08-10-16
作者: pureman:
點睇到幾時save左?
有得按制save 嗰d 應該係重生點?

同意道具欄太小,唔知幾時先upgrade 得
入SHIP出SHIP 或 搵地標襟"口" 就會SAVE JOR
pureman 06:43 AM 08-10-16
作者: 19909696:
入SHIP出SHIP 或 搵地標襟"口" 就會SAVE JOR
Thanks

好多人話隻game 行黎行去唔知做咩
但有一類人會鐘意行黎行去咁玩
星球好大,如果有強迫症要行晒真係死得
holsety 08:09 AM 08-10-16
我覺得找某些元素時,路程太遠^^!
pureman 08:36 AM 08-10-16
作者: holsety:
我覺得找某些元素時,路程太遠^^!
番飛船飛過去, 如果行仲要番轉頭, 又可能袋滿晒
holsety 09:14 AM 08-10-16
找完燃料,一來一回,行到我。。∞
pureman 10:46 AM 08-10-16
外國FORUM有人 咁岩出現係已有人改名既星球, 然後CONTACT改名既人約GAME入面見面,
結果大家同一時間出現在同一地點, 都見唔到對方. 試晒所有方法都唔得, 全程STREAM住, 結論係SEAN MURRAY講大話, 根本見唔到其他玩家

雖然見其他玩家唔係呢隻GAME既重點
david 11:06 AM 08-10-16
外國FORUM有人 咁岩出現係已有人改名既星球, 然後CONTACT改名既人約GAME入面見面,
結果大家同一時間出現在同一地點, 都見唔到對方. 試晒所有方法都唔得, 全程STREAM住, 結論係SEAN MURRAY講大話, 根本見唔到其他玩家

雖然見其他玩家唔係呢隻GAME既重點
No Man's Sky

GAME名已經話你知係咁O架啦...
holsety 11:32 AM 08-10-16
server其實開左未?
昨天長期顯示未連network(界面左下提示),我psn正常。
龍寶寶 11:38 AM 08-10-16
作者: holsety:
server其實開左未?
昨天長期顯示未連network(界面左下提示),我psn正常。
應該開左,我連到又上傳到
19909696 12:10 PM 08-10-16
Thanks

好多人話隻game 行黎行去唔知做咩
但有一類人會鐘意行黎行去咁玩
星球好大,如果有強迫症要行晒真係死得
如果有得整架探索車仔代步搵資源應該更加過癮。睇下遲d update會唔會有
雙日 12:23 PM 08-10-16
其實點樣可以同星球改名?

地圖上其他星系就係其他玩家既宇宙?
Amuro0093 12:44 PM 08-10-16
作者: 雙日:
其實點樣可以同星球改名?

地圖上其他星系就係其他玩家既宇宙?
Options Upload discoveries 可改名
thomthomchan 01:02 PM 08-10-16
尋晚忍唔住入左ps4版, 去唔同星球改名幾過癮, 今晚去多D唔同星球先 :P

BTW, 有無得跑? 行得好慢
19909696 04:13 PM 08-10-16
作者: thomthomchan:
尋晚忍唔住入左ps4版, 去唔同星球改名幾過癮, 今晚去多D唔同星球先 :P

BTW, 有無得跑? 行得好慢
襟右磨菇就跑,option有control layout睇…
thomthomchan 04:33 PM 08-10-16
作者: 19909696:
襟右磨菇就跑,option有control layout睇…
謝謝, 返去望望control先
19909696 04:37 PM 08-10-16
放棄左既槍/多用迷工具可唔可以搵得番?
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面