Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-14, 06:22 PM   #426
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
加奈子係咪唱左段國語 有成段唔知唱緊咩
唔知係咪錯覺。好似聽到影山唱左幾句飲茶w

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律

此篇文章於 03-16-14 07:58 PM 被 Kewellma 編輯。
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 07:55 PM   #427
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
影山話下年會有hk既anisong event
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 07:59 PM   #428
izumo
God of Gamer

PSN  IDizumo000
引用:
作者: 小嘉 查看文章
Mc 算啦,無得要求
大家既acg 知識比佢豐富太多
好難會有期望
加上咁多人識日文
佢一翻錯小小我諗比人插到開巷

曼特曼真係好好睇
LL 全部> 明星學生妹
完場仲要利申所有翻譯係笨大俾出來官方譯名
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 08:12 PM   #429
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
期待2015
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 08:13 PM   #430
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
睇到消息
暫時係Lantis自己搞個2015 Event

此篇文章於 03-16-14 08:16 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 08:15 PM   #431
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Kewellma 查看文章
加奈子係咪唱左段國語 有成段唔知唱緊咩
唔知係咪錯覺。好似聽到影山唱左幾句飲茶w
孤高真係唱國語XD
成首歌是三語
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 08:26 PM   #432
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
如果15年個活動係ASL 就正啦

舊 03-16-14, 08:53 PM   #433
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
影山有Get the world

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 08:59 PM   #434
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
有GET THE WORLD我好滿足

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 09:29 PM   #435
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
其實角川冇咩真係好吸引GE野
但好多人入去根本冇想過自己要咩。。。內部限制人數如果有限時買野就會快好多。。。根本不知D人睇咩Q=。=
我排左成3個鐘。。。實際入去加埋都冇半個鐘就買好野走得(目標差日本電際本書冇貨)=。=
MC大家對他仲有期望?其實直接交個節目俾對方控制都得。。。由其影山那D高手基本自己就可以CONTROL到個場。。MC已可有可冇。。。
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 09:51 PM   #436
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
之前的C3都冇去過,今日可以聽到奧井唱輪舞revolution,birth,shuffle
好滾動
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 10:03 PM   #437
Kewellma
Game Master

引用:
作者: ouki 查看文章
其實角川冇咩真係好吸引GE野
但好多人入去根本冇想過自己要咩。。。內部限制人數如果有限時買野就會快好多。。。根本不知D人睇咩Q=。=
我排左成3個鐘。。。實際入去加埋都冇半個鐘就買好野走得(目標差日本電際本書冇貨)=。=
MC大家對他仲有期望?其實直接交個節目俾對方控制都得。。。由其影山那D高手基本自己就可以CONTROL到個場。。MC已可有可冇。。。
ANIMATE同角川其實都係唔太需要刻意入場排隊買野的,尤其是ANIMATE,太子總店,其他三聯分部都有產品陳列,位置比起場內攤位能夠擺到既野更加多
排餐夢既入到去買平時分店睇都冇人睇既野做乜-_-
角川都仲叫有D精品,舊書折扣

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 10:07 PM   #438
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
ANIMATE同角川其實都係唔太需要刻意入場排隊買野的,尤其是ANIMATE,太子總店,其他三聯分部都有產品陳列,位置比起場內攤位能夠擺到既野更加多
角川入去買左兩個四葉妹妹文件夾就出番來
其他精品唔係太吸引

Animate外面睇已經唔吸引
直頭冇入去

此篇文章於 03-16-14 10:11 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 10:21 PM   #439
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
Animate D野貴到死
你都唔會買...

角川我入去買舊書咋
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 10:28 PM   #440
ouki
戸松控

我角川最後只買左
SAO掛布(日版那張)
AW鐘
2本小說=。=
講真。。。洗不洗禁多人。。。由其Animate個價真係睇到眼都飛出來
舊 03-16-14, 10:36 PM   #441
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
精品平時有少有得買

年年漫畫節,C3都成埋人去買
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 10:38 PM   #442
ouki
戸松控

引用:
作者: 小嘉 查看文章
精品平時有少有得買

年年漫畫節,C3都成埋人去買
漫畫節冇去5﹣6年。。。。
舊 03-16-14, 10:43 PM   #443
haha3156
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
今日聽到奧井大姐唱歌已經很滿足\/
最後全部人一齊對住她唱生日歌~~好正~~~

舊 03-16-14, 11:24 PM   #444
tongmak
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
點解第一首輪舞
出唔切去
Mc果陣先出到>_<
tongmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 11:38 PM   #445
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: jaycom 查看文章
如果15年個活動係ASL 就正啦
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=235866

舊 03-16-14, 11:55 PM   #446
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: anyone 查看文章
影山有Get the world
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
有GET THE WORLD我好滿足
感動!

如果早知佢會唱這首,一定在家摷返架暴風超音在現場高舉!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-14, 11:57 PM   #447
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
我得架99%自已上色勝利麥林

不過官網介紹果度代表作又無
好難估得中

此篇文章於 03-17-14 12:07 AM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-14, 12:16 AM   #448
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
我記得佢上次同遠藤黎無唱哩首成為一個遺憾

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-14, 01:17 AM   #449
knight-philip
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
animate最重要是第一日的時候有2014雪miku精品~
當日一入場不用排隊就買到
之後開始有人排隊的時候好似白兔毛公仔就已經被搶完了~

舊 03-17-14, 02:54 AM   #450
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
我記得佢上次同遠藤黎無唱哩首成為一個遺憾
雨男兄弟果次有Get the world

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「C3 in HongKong 2014」開催決定 | 声優アイドル來港決定 Vol.4 brunhild 日本動漫畫討論版 1105 05-05-14 07:22 PM
朋友買後不要 現出售出售全新 HK C3 2014 Good Smile 商品 zxvt0101 買賣專區 1 03-18-14 01:36 AM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定丨花澤香菜來港決定! Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1054 03-12-12 01:51 PM
3/9~11 「C3 in HongKong 2012」開催決定|花澤香菜來港決定! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1000 03-06-12 09:17 PM
「C3 in HongKong 2011」開催決定 brunhild 日本動漫畫討論版 1000 02-28-11 12:32 AM

現在的時間是 02:22 AM

手機版 | APP版