Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-15-17, 04:57 PM   #11051
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
佢唔咁寫,寫普攻2下既話可以理解成打完A一下,另一下可以拎黎打B嘛
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 05:56 PM   #11052
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
黎緊進擊剎那竟然係獎品唔係石抽? 反而石抽lockoff?得1隻大器? 咁3隻落黑人係再下次活動仔先出?
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 06:26 PM   #11053
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
OO4子, 大器來, 都幾屈仲要係XXXXX同XXXXXX TYPE....又係抽齊可以PVP屌打9成人

其實佢期期都出新機屌打一切, 到底仲有沒人同佢癲...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 06:57 PM   #11054
ShinDou

黎緊4大器咁堅﹖坐GN甲﹖

暫時見到堆課長仲係期期全凸爆最新屈機大器
舊 12-15-17, 06:59 PM   #11055
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
要用得下至少突兩下,真係有人同佢顛??

之前d飛機隻都冇幾多個突好突滿啦...
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 07:09 PM   #11056
ShinDou

千7樓上果D真係多數全凸爆 @@
舊 12-15-17, 08:28 PM   #11057
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: ryvius123 查看文章
OO4子, 大器來, 都幾屈仲要係XXXXX同XXXXXX TYPE....又係抽齊可以PVP屌打9成人

其實佢期期都出新機屌打一切, 到底仲有沒人同佢癲...
呢樣野我以前講出黎,
結果換黎本區金句
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 08:53 PM   #11058
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
到依家都係唔明我意思,意思係佢要賺錢唔係問題嚟,問題係點樣賺錢,呢兩樣樣野相差好遠。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 09:35 PM   #11059
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
聽日pinpoint飛係arc紅蓮, 上次送個50飛抵唔抵換?
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 09:39 PM   #11060
ShinDou

唔係大器黎﹖好似PIN POINT見佢會放D舊大器,我仲未射,想等安琪果D

不過PIN POINT有冇限期﹖其實佢會唔會提你就到期架﹖XD
舊 12-15-17, 09:45 PM   #11061
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ShinDou 查看文章
不過PIN POINT有冇限期﹖其實佢會唔會提你就到期架﹖XD
所持一覽長按入去可以見仲有幾耐,而最後一個禮拜你每次登入都會彈出黎話你知就到期...
舊 12-15-17, 09:47 PM   #11062
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
到依家都係唔明我意思,意思係佢要賺錢唔係問題嚟,問題係點樣賺錢,呢兩樣樣野相差好遠。
由一個月一隻強角,之後就兩隻互buff...到而家4隻buff....前後都唔夠半年......
舊 12-15-17, 09:47 PM   #11063
ShinDou

咁正,咁唔駛理啦,等佢彈先射了 XD

今次應該測試緊班課長既底線,如果今次班課長照舊4隻全凸爆既話,都好難阻止佢咁樣出啦,如果課少好多既話咁應該都知驚會收臉D

此篇文章於 12-15-17 09:51 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-15-17, 09:51 PM   #11064
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
由一個月一隻強角,之後就兩隻互buff...到而家4隻buff....前後都唔夠半年......
我冇話佢依家食相好喎
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 09:55 PM   #11065
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
以前佢出機D手法都仲忍到
但大積加既手法真係太下流,OG上次賺咁多,所以而家就咁囂張?
直情後悔之前抽OG,一個仙都唔應該俾佢賺
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 10:03 PM   #11066
J+1
望過黎呀!!!!!!

冇啦,呢round攪到乾塘直接pass唔理咩機...
舊 12-15-17, 10:06 PM   #11067
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
唉,越來越難生存

D機抽左一兩星期就淘汰,點玩啊...
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 10:06 PM   #11068
ShinDou

而家D神機真係出得太密,佢真係當人開老金無限金錢,定係真人開幸運 XD

以前可能1個月先1隻神機,再密可能都2星期,而家差唔多個個星期打面,打到人面都腫 XD
舊 12-15-17, 10:19 PM   #11069
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
所以我抽新野只係為滿足自己

PVP用來解每日任就算 根本冇得不斷追

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 10:25 PM   #11070
J+1
望過黎呀!!!!!!

而家轉去鬥滅仲開心...
舊 12-15-17, 10:32 PM   #11071
Crazy Gamer

玩擊退先係最爽呀~~~~
舊 12-16-17, 10:15 AM   #11072
ShinDou

LV11真係明顯高防左好多,打少左差唔多1半都有,而家1次得62萬
舊 12-16-17, 12:08 PM   #11073
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
你第一次打lvl 11 ? lvl 11開始先係測試你o個區既底力有幾高...... 尤其而家仲見到同伴打出o既傷害.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 12:34 PM   #11074
ShinDou

好似真係第1次我間房去到LV11,之前間間都係LV9度 XD
舊 12-16-17, 03:07 PM   #11075
ShinDou

終於出紫白大器,爬左次山趺死左

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:58 PM

手機版 | APP版