Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 524 924 974 1014 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1034 1074 1124 1524  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
大破人間 04:59 PM 11-15-16
作者: 小嘉:
找數條數咁大
用左杯連肥都食唔
食到上限變92但唔會升到lv
機會黎啦飛雲

復刻聖誕爆八箱有6000萬QP同320張金火,

連埋活動交換50張金火, 至少上限到94, LV去到93應該無咩難度
psidef 05:00 PM 11-15-16
找數條數咁大
用左杯連肥都食唔
食到上限變92但唔會升到lv
我地會幫你集氣升快啲, 之後先中下一隻5星.
雷帝.嘉芙 06:37 PM 11-15-16
作者: digiharuka:
Wave 1 3隻狂職用任何職的光砲(寶2以上) 都可掃, 萬聖龍娘也夠

入到惡魔才儲餘下NP; 大腿光砲疊在第2 chain 既寶具應該能掃走2旁惡魔
執返好隊人, 已經易打左好多
不過發現已經冇咩心機打....
stcdavidhk 06:50 PM 11-15-16
作者: 雷帝.嘉芙:
執返好隊人, 已經易打左好多
不過發現已經冇咩心機打....
你要抱著打種火的心態打就會好好多
小嘉 07:16 PM 11-15-16
作者: 大破人間:
機會黎啦飛雲

復刻聖誕爆八箱有6000萬QP同320張金火,

連埋活動交換50張金火, 至少上限到94, LV去到93應該無咩難度
呢次會打晒佢
箱真係最好儲錢
雷帝.嘉芙 07:25 PM 11-15-16
作者: stcdavidhk:
你要抱著打種火的心態打就會好好多
就係打完種火冇錢食又要去刷QP呢下灰
小嘉 07:27 PM 11-15-16
作者: psidef:
我地會幫你集氣升快啲, 之後先中下一隻5星.
己所不欲,勿施於人
我就無你咁黑心
我祝你中多d 5星(其他GAME)
digiharuka 08:30 PM 11-15-16
又是起旗時間

只抽5張劵, 要是中到傑克就 100劍蘭(現在才21)+技1及3 r10 ...
GN00508771 08:35 PM 11-15-16
金林檎 6個
銀林檎 15個
銅林檎 28個
マナプリ 152個
塵骨牙証 各35個
各秘石 7個
各魔石 14個
各輝石 28個
金種火 280個
銀種火 140個
QP    5630万QP
フレポ  126万

完全唔夠耶...
casio 08:43 PM 11-15-16
今次象徵式一符……中就中,唔中就算,手頭幾隻4星都未昇得切
psidef 08:47 PM 11-15-16
己所不欲,勿施於人
我就無你咁黑心
我祝你中多d 5星(其他GAME)
反白居然唔係禮裝咁好人.

對唔住, 我收返.
闇影風 08:58 PM 11-15-16
EXTELLA終於拎埋亞瑟王

而玩完EXTELLA既感覺係, 我好想FGO到抽到亞提拉
蛋撻王子 09:27 PM 11-15-16
感覺上今日個心臟關無乜師兄長刷..?
雷帝.嘉芙 09:36 PM 11-15-16
作者: 蛋撻王子:
我係因為上星期爆死左5pack, 而家開game都有陰影
蛋撻王子 09:41 PM 11-15-16
5pack.....

真係太衝動了
呢d幾隻一齊pickup真係好難中目標
雷帝.嘉芙 09:44 PM 11-15-16
5pack.....

真係太衝動了
呢d幾隻一齊pickup真係好難中目標

我抽完第2pack之後, 目標已經改成"是但中一隻4星"都收手
..........
casio 10:11 PM 11-15-16

我抽完第2pack之後, 目標已經改成"是但中一隻4星"都收手
..........
見到你呢兩句,我以後唔敢抱怨
stcdavidhk 10:12 PM 11-15-16

..........
重點係,你目標係邊隻?呢幾week好明顯係養生週都咁搏?
雷帝.嘉芙 10:43 PM 11-15-16
作者: stcdavidhk:
重點係,你目標係邊隻?呢幾week好明顯係養生週都咁搏?
吾王父子, 蘭斯, 崔斯坦, 中一即可
結果0 4/5星
千祈咪同呢隻game鬥氣
gingq7 10:52 PM 11-15-16
爆左9粒果加埋自然回體有18心,少少雞肋
留力等12月
gingq7 10:55 PM 11-15-16
吾王父子, 蘭斯, 崔斯坦, 中一即可
結果0 4/5星
千祈咪同呢隻game鬥氣
我連噤入去抽野果頁都唔敢,費事諗住抽一符,最後變抽幾pack
小嘉 11:01 PM 11-15-16
呢隻game 真係要識收手
呢d無ev pickup 明顯中5星係差d
上次阿提拉我欲哭無淚
psidef 11:08 PM 11-15-16
上次阿提拉我欲哭無淚
都冇得話識唔識收手, 一諗到下個月咭數會唔夠錢找就焗住停......
雷帝.嘉芙 11:10 PM 11-15-16
作者: gingq7:
我連噤入去抽野果頁都唔敢,費事諗住抽一符,最後變抽幾pack
上次阿提拉我欲哭無淚
作者: psidef:
都冇得話識唔識收手, 一諗到下個月咭數會唔夠錢找就焗住停......
你地夾埋鞭屍
鐵之侍 11:39 PM 11-15-16
你地夾埋鞭屍
你明知還有第7章和2016 聖誕還是要花這麼多抽平常也有機會抽到的角色,怎不能不說你

說到卡數今天弄分期還,數真是嚇壞我,美金真是延貴。。。。

之後還數有排煩
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 24 524 924 974 1014 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1034 1074 1124 1524  ... 最後

返回主題版面