Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>TRIGGER x A-1 Pictures「DARLING in the FRANKXX」#24 (終)「わたしを離さないで」
野良猫 11:21 AM 01-21-18
草莓真係慘,上唔到男主只好睇住佢俾02玩壞,同時自己又要被其他男人上
鐵之侍 11:49 AM 01-21-18
002原來是甜食派

這操作方法真是有夠……

果然二奶是勝不過正妻的

雖然設定是熟口熟面,但開始覺得有興趣追下去了
亍 ◣ 11:56 AM 01-21-18
性暗示畫面太過多反而有d討厭....

bam圖??

尼路 12:01 PM 01-21-18
唔知點解覺得個駕駛有D似EVA加五星
東條希 12:10 PM 01-21-18
霸權
第二集就出現修羅場,還光速敗犬
駕駛員體位kiss驅動什麼的,想起健全機
男性負責駕駛,女性像花迪瑪那樣?
windart 12:44 PM 01-21-18
性暗示畫面太過多反而有d討厭 + 1

因為自己諗住係機人番,暫時未至於失望,希望之後戰鬥會好睇返
qhxu 01:06 PM 01-21-18
其實開播前訪談都講過係青春群像劇
所以你地真係期待錯誤了
Tano 02:16 PM 01-21-18
駕駛服Pacific Rim無誤...

雙人駕駛能超越到機戰架雙子座
Tano 02:22 PM 01-21-18
作者: qhxu:
其實開播前訪談都講過係青春群像劇
所以你地真係期待錯誤了
潮流仍興派便當的話
重有期待的方向....
Lamsze 08:55 PM 01-21-18
唔知點解仲有點感覺會係蒼穹甘,大家係電池,可能有骨幹連接
魔法之子 09:09 PM 01-21-18
點解濕吹漫畫版可以賣肉賣得多過女月套野
s2001154 09:49 PM 01-21-18
其實最強性暗示係部機
有樣有波又有屁股
HM 12:28 AM 01-22-18
安排呢場模擬戰既人應該一早估到結果
只係當白老鼠咁試主角適性...

就咁睇畫面表現似係女方做core同部機人機合一
而男方就做控制果一方
而效果好唔好,似乎係女方責任比較大
所以第一集疑似想處分主角原partner,保留主角
魔法之子 12:55 AM 01-22-18
個人推測男主炒車既主要原因係同女方諗法之類既同步率出問題
不過02似乎幾鐘意男豬可能呢個情況就冇事咁?
HM 12:59 AM 01-22-18
另外性暗示呢樣野
先唔理殺必死意圖,淨係講劇情作用
connect應該係暗示男女結合,再講白d即係擬似性交
所以女方先會性高潮
所以草莓先咁反感partner係主角以外既男人
同執意要做主角partner
魔法之子 01:35 AM 01-22-18
莓本身有佬既
可能本身對男主有意思姐
鈴蘭 01:53 AM 01-22-18
主角咁樣就呃到蝦條食 公平咩
ahleung 07:32 AM 01-22-18
雖然遲左, 都貼一貼: viu TV有得睇
https://www.viu.com/ott/hk/zh-hk/vod...-in-the-FRANXX
Tano 08:49 AM 01-22-18
作者: 鈴蘭:
主角咁樣就呃到蝦條食 公平咩
但兩次都係女做主動,
應該期待制霸全女角
s2001154 09:54 AM 01-22-18
男豬玩果部單人練習機機個控制台都是屁屁樣先搞笑
但看來控得滿正常

部大機著左之後條女意識會去左部機到
即是受傷又會在肉身上反映
HM 11:57 AM 01-22-18
作者: 魔法之子:
莓本身有佬既
可能本身對男主有意思姐
擺明啦
你唔見佢拍四眼仔果時個樣幾唔情願
RPG之鬼 05:11 PM 01-23-18
第一集係咪話,會被人操死?
s2001154 05:23 PM 01-23-18
作者: RPG之鬼:
第一集係咪話,會被人操死?
說02把男人吃乾抹淨
而不知廣是否大把貨吃
還說什麼廣無衰老
而02原拍擋的確年齡較大又白頭髮
RPG之鬼 05:36 PM 01-23-18
作者: s2001154:
說02把男人吃乾抹淨
而不知廣是否大把貨吃
還說什麼廣無衰老
而02原拍擋的確年齡較大又白頭髮
第二集係咪講廣已經被調教完成?對其他冇反應?
s2001154 05:49 PM 01-23-18
作者: RPG之鬼:
第二集係咪講廣已經被調教完成?對其他冇反應?
本身第一話有說廣的成績係非常好但同直美試起機時失敗
所以廣可以留直美要走而廣唔知做乜覺得自己都是廢物又要走
同02起到機變埋形就比班老豆留意想試多幾次廣係咪咁特別
同苺起到陣機之後軟左應該因為心意差距太大
第一話有說過什麼兩人心意合能展現少女原有姿態

漫畫有些少補充到D野
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面