Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-22-04, 08:11 PM   #76
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
想問下, KILL RATE 升幾多, 係0米同 MISSION 內擊破數有關 ??

此篇文章於 10-22-04 08:13 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 09:25 PM   #77
wongrr
Junior Member

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
係0米開始反攻,追擊運輸機果版 ( C130, C5 ) ??
好似有 3 個機群, 每個機群有一至兩架 E767 保護
0係 E767 影響下我地 LOCK 到人都會打唔中, MACHINE GUN 既 DISPLAY 會失靈
要爬升到 5000 米離開E767 既影響先開始搵 E767 既所在地
擊落左 E767 先攻擊運輸機群

yes一開始有架f14見到你調頭走果版

係咪打mainly e767,c5...
f14就唔理
wongrr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 09:31 PM   #78
Chris皇
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
報告下:
沙田恆星 $380 行貨
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 10:08 PM   #79
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: wongrr
yes一開始有架f14見到你調頭走果版

係咪打mainly e767,c5...
f14就唔理
係, 不過 D 護衛機都好煩
而且 C5 , 130 & E767 都捱到 3 發 MISSILE + MACHINE GUN, 又識得閃避後方既攻擊
如果一俾佢走遠左就 FULL POWER 走人, 我開 AFTER BURNER 追都好辛苦 ( HARD MODE)
舊 10-22-04, 10:18 PM   #80
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
知唔知d荷蘭水蓋係點拎?
同埋戰鬥時的選擇會否影響遊戲發展??
我打完第二關(好似)個隊長就掛了
會唔會係同我先前選左唔打船有關??

舊 10-22-04, 10:23 PM   #81
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
作者: RPG之鬼
戲情黎咋?我都係啦
今集有冇x02a 架?
我好似打到第9關,total有幾多關架

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 11:08 PM   #82
~_~
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDvieri_kenshiro
引用:
作者: 皇上校
報告下:
沙田恆星 $380 行貨
o...frist day i buy 390
~_~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 11:10 PM   #83
~_~

引用:
係, 不過 D 護衛機都好煩
而且 C5 , 130 & E767 都捱到 3 發 MISSILE + MACHINE GUN, 又識得閃避後方既攻擊
如果一俾佢走遠左就 FULL POWER 走人, 我開 AFTER BURNER 追都好辛苦 ( HARD MODE)
yes ar......i use F 18 play ace mode ,eat one missile is die
舊 10-22-04, 11:34 PM   #84
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
引用:
作者: 天立﹏.
戲情黎咋?我都係啦
今集有冇x02a 架?
我好似打到第9關,total有幾多關架
Arcade Mode Mission 7A
Mobius 1單挑4架X02....
Oscarzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 11:38 PM   #85
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
0羊野係荷蘭水蓋 ??
舊 10-22-04, 11:52 PM   #86
吉村小音郎
Game Master

引用:
0羊野係荷蘭水蓋 ??

歌絲暮斯兄覺得今集如何呀

我留待有多餘銀彈先入
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-04, 12:08 AM   #87
RPG之鬼

引用:
0羊野係荷蘭水蓋 ??
荷蘭水蓋...
即係勳章啊
你太後生了
我太老?

TO 樓上
買得過,今次敵人佈陣唔錯
又多花款玩

舊 10-23-04, 12:16 AM   #88
吉村小音郎
Game Master

引用:
荷蘭水蓋...
即係勳章啊
你太後生了
我太老?

TO 樓上
買得過,今次敵人佈陣唔錯
又多花款玩
我見到都賣超過350唔小地方
不過其實呢個系列差極有限就真

謝謝
舊 10-23-04, 12:33 AM   #89
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 吉村小音郎
歌絲暮斯兄覺得今集如何呀

我留待有多餘銀彈先入
講過上集既問題,今集改良左好多
最明顯係 AI, 敵人/隊友都好勁, 戰艦同陸上部隊唔再係做戲既,佢地真係做到野
各種戰機都有突出既地方,用對地攻擊機好難擊落到制空戰鬥機,相反制空戰鬥機做對地攻擊又有唔夠力既感覺
應該有唔少分歧,幾耐玩
故事表達唔錯,好過AC4好多
一流既畫面同音效就唔洗講

我一睇完個 OP 第一反應係

你玩少隻 2D STG 都要玩 AC5
舊 10-23-04, 12:36 AM   #90
~_~

分歧? can tell me which mission hv 分歧 to choice and i just take 7 荷蘭水蓋.....some 荷蘭水蓋 dim take...hv website?
舊 10-23-04, 12:42 AM   #91
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

救 NAGASE 既 MISSION 好難 .....
一路 search 一路俾人追尾, 就快搵到既時間竟然係 5000m 彈架 E767 出來阻住晒
用長程 SAAM 打佢, 但係又要 keep 住直線飛引導枝 missile , 甘0米即係自殺
打 d 敵機先又冇時間救人
唔打單開 after burner 又俾 E767 干擾我個 radar 攪到 search 唔到
舊 10-23-04, 12:45 AM   #92
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: ~_~
分歧? can tell me which mission hv 分歧 to choice and i just take 7 荷蘭水蓋.....some 荷蘭水蓋 dim take...hv website?
我未玩晒, 都係估 ga ja
我 mission 11 & 12 個 SAVE DATA 有寫明係 11A & 12A
舊 10-23-04, 12:47 AM   #93
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
救 NAGASE 既 MISSION 好難 .....
一路 search 一路俾人追尾, 就快搵到既時間竟然係 5000m 彈架 E767 出來阻住晒
用長程 SAAM 打佢, 但係又要 keep 住直線飛引導枝 missile , 甘0米即係自殺
打 d 敵機先又冇時間救人
唔打單開 after burner 又俾 E767 干擾我個 radar 攪到 search 唔到
咁你過唔過到? ...

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-04, 12:50 AM   #94
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

我玩 hard mode
未過到
要諗下計
舊 10-23-04, 12:58 AM   #95
吉村小音郎
Game Master

引用:
講過上集既問題,今集改良左好多
最明顯係 AI, 敵人/隊友都好勁, 戰艦同陸上部隊唔再係做戲既,佢地真係做到野
各種戰機都有突出既地方,用對地攻擊機好難擊落到制空戰鬥機,相反制空戰鬥機做對地攻擊又有唔夠力既感覺
應該有唔少分歧,幾耐玩
故事表達唔錯,好過AC4好多
一流既畫面同音效就唔洗講

我一睇完個 OP 第一反應係

你玩少隻 2D STG 都要玩 AC5

哇....好強勁推介噤播

搞到有點心動....很煩氣

都係聽日放工先去 目及 目及 .........
舊 10-23-04, 01:06 AM   #96
~_~

引用:
我玩 hard mode
未過到
要諗下計
me too...use more time to think....call 隊友 cover and low fly....not think to all clean
舊 10-23-04, 03:57 AM   #97
RPG之鬼

點樣先至可以進入11b?
我打完11b同12b
但之後再打10時卻進入11a、12a...

舊 10-23-04, 04:13 AM   #98
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

XBox Live Gamertagseetold
終於爆左...
原來free mission可以加kill rate
得閒等我開晒d幾出黎先~

舊 10-23-04, 10:46 AM   #99
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
點樣先至可以進入11b?
我打完11b同12b
但之後再打10時卻進入11a、12a...
好似 mission 10 係開始反攻果版
當你打到上去 map 左上方時, 會出現 event , 好似係話發現戰鬥區域有間大學係幫敵方發出干擾電波, 隊友問打唔打得, 我按左 yes, 過版 cg 係wardog 全隊上軍事法庭, 之後去左 mission 11a
舊 10-23-04, 12:28 PM   #100
休伯利安
Crazy Gamer
Holly the legend

註冊日期: Jun 2003
引用:
好似 mission 10 係開始反攻果版
當你打到上去 map 左上方時, 會出現 event , 好似係話發現戰鬥區域有間大學係幫敵方發出干擾電波, 隊友問打唔打得, 我按左 yes, 過版 cg 係wardog 全隊上軍事法庭, 之後去左 mission 11a
我答no都係去11a..... a

Aramary(??? Tailor only)
休伯利安 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
RO 討論區 VOL.13 之 夢幻之島 小嘉 PC電腦遊戲討論版 952 06-15-03 03:24 PM
陳冠希---你快樂嗎(t68i) kaworu 影音館 9 02-19-03 11:41 PM
new ring tone for nokia kaworu 影音館 5 02-19-03 04:38 PM

現在的時間是 09:16 AM

手機版 | APP版