Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-24-11, 11:21 PM   #76
HeHa
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDontJALot
今集d人留冰feel
慢境暫停後仍然有個影
有兩個夾住背向龍門居然都可以拗晒腰180度轉身係兩個人大脾之間射波,重要入埋
可唔可以入d人類可以入既波,konami有冇決心2013可以改變
HeHa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 11:31 PM   #77
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: HeHa 查看文章
今集d人留冰feel
慢境暫停後仍然有個影
有兩個夾住背向龍門居然都可以拗晒腰180度轉身係兩個人大脾之間射波,重要入埋
可唔可以入d人類可以入既波,konami有冇決心2013可以改變
都唔知同以前D集數有乜大分別,
改下個名就算咁
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 11:32 PM   #78
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: yorkyork 查看文章
都唔知同以前D集數有乜大分別,
改下個名就算咁
咁公道講句,今集整體好過2011既
不過自己都係唔太中意

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-11, 11:57 PM   #79
Shinku
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDrecca3609
引用:
作者: mario0606 查看文章
咁公道講句,今集整體好過2011既
不過自己都係唔太中意
其實我覺得d人走位同2011冇咩分別
又試過個波係前面都唔識去拎...

叫人好難食返回頭草去玩
Shinku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 12:13 AM   #80
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
可以控制隊友走位幾好, 可以控制攻勢 or 拉空比自己
不過整體節奏慢左
d replay仲係唔識fade in/out, 下下播完定格幾秒先轉番去球賽

舊 08-25-11, 07:10 AM   #81
0826使者
Insane Gamer
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
而家個demo係未完成版,睇定啲先

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 01:37 PM   #82
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
『ウイニングイレブン 2012』のPS3版発売日が2011年10月6日に決定。
パッケージは香川真司

舊 08-25-11, 02:44 PM   #83
yorkyork

引用:
作者: Shinku 查看文章
其實我覺得d人走位同2011冇咩分別
又試過個波係前面都唔識去拎...

叫人好難食返回頭草去玩
又玩一陣,
D AI真係幾呆下,
同之前差唔多,
最大問題都係非人類射門.....
舊 08-25-11, 03:40 PM   #84
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
pes同we好唔同,都係等we先試

上集唔知係咪我唔識set定點,用親巴塞既話對方差唔多冇得打,我覺得巴塞屈得濟
其實有冇人覺得2011悶過2010?同朋友打兩打已經唔想打.....

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 05:13 PM   #85
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: metal snake 查看文章
pes同we好唔同,都係等we先試

上集唔知係咪我唔識set定點,用親巴塞既話對方差唔多冇得打,我覺得巴塞屈得濟
其實有冇人覺得2011悶過2010?同朋友打兩打已經唔想打.....
依家依隻試版咪WE羅

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 05:40 PM   #86
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
玩左陣... 好似... 吾....

都係睇下正式版出左後的評價先。
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 06:46 PM   #87
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
試左一晚最高難度, 今集都改左好多野, 電腦同隊友既AI好左, 爆唔到人, 龍門既動作多左, 傳波動作怪怪地, 解圍波高而不遠, 節奏慢左

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 10:01 PM   #88
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
今集龍門好似廢廢地咁喎

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 10:13 PM   #89
tigerj
Crazy Gamer
讓我舔舔你的血~

註冊日期: Sep 2003
係呀! 尤其迪基亞, 真係同真實嗰個差不多...

舊 08-26-11, 01:31 AM   #90
王小虎

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: tigerj 查看文章
係呀! 尤其迪基亞, 真係同真實嗰個差不多...
電腦割草遠射,佢遲落地,仲要落錯邊(好似撲十二碼咁...),同埋個樣唔多似,又冇鬚。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 01:51 AM   #91
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
龍門落地慢動作

舊 08-26-11, 02:14 AM   #92
HIM

原來有得SET GAME SPEED

舊 08-26-11, 05:49 AM   #93
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
引用:
作者: HIM 查看文章
原來有得SET GAME SPEED
2011已經有了

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 11:27 AM   #94
HIM

引用:
作者: ben_fung924 查看文章
2011已經有了
玩左成年都唔知添

舊 08-26-11, 08:26 PM   #95
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
引用:
作者: HIM 查看文章
玩左成年都唔知添
玩咁耐未用過

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 11:31 PM   #96
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
終於有時間試下
先唔好講個 list 未 update 哂, 部分人數值奇怪 (小豆 72? 仲差過上年......)

遠射點解會變得咁強大? 禁區外無助跑唔就腳射都照入 (而且係唔擅長遠射既貝碧...), 龍門落地慢, 而且試過唔係單刀情況下衝左出黎仲撲錯方向, 明明我未起腳又無假動作......

唯一感覺好左係俾波走位, 但係上面問題如果正式版無改善, 可能又要放棄一年.....
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 12:24 AM   #97
mihipu

註冊日期: Aug 2007
電腦啲個人突破太屈,後衛hold position都畀人好似坦克車咁撞開晒

舊 08-27-11, 12:19 PM   #98
stinkychan08
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
PES2012 封面
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 01:38 PM   #99
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
gameplay冇咩可能同FIFA比架喇,但玩落都算ok
有d細緻位幾有趣,龍門後攝影機會郁同有人行
場邊教練亦都有動作,不過觀眾好樣衰

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 01:39 PM   #100
yorkyork

真係踢走左美斯?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSP] Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 [已售] steve 手提遊戲機討論版 145 02-13-08 10:37 PM
[多機種] Pro Evolution Soccer / Winning Eleven 2009 nefrezx 電視遊戲討論版 30 11-26-07 07:58 PM
有冇人玩緊 Winning Eleven PRO EVOLUTION SOCCER 2007? tonyyeung PC電腦遊戲討論版 3 03-21-07 10:57 AM
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 in January 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 1 08-25-06 02:00 AM
[PS2]Pro Evolution Soccer Management圖片(Winning Eleven新作) 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 10-08-05 11:26 AM

現在的時間是 05:27 PM

手機版 | APP版