Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-05, 02:13 AM   #101
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 光熱斗
哦...謝謝你~~~
不過美術用品專門店...這聽起來好像很少和消費$1000up...吧...
我希望找個大約$500~600[氣泵]就好了...有沒有好推薦??謝謝你
咁搵模型店(台灣泵)~~

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-05, 09:35 PM   #102
光熱斗
Ultimate Gamer
IE3.0 <3

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: kog
那麼哪一間的模型店信譽比較好...?
謝謝你
光熱斗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-05, 09:49 PM   #103
Auxo
Crazy Gamer

引用:
那麼哪一間的模型店信譽比較好...?
謝謝你
今日我都去左tai po ...想買泵 但無貨 聽日先有
..聽人講唔錯
Auxo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-05, 11:50 PM   #104
光熱斗
IE3.0 <3

引用:
作者: Auxo
今日我都去左tai po ...想買泵 但無貨 聽日先有
..聽人講唔錯
那麼遠.....^^"
在油馬地有沒有?
謝謝~
舊 03-20-05, 01:04 AM   #105
Auxo
Crazy Gamer

引用:
那麼遠.....^^"
在油馬地有沒有?
謝謝~
唔知喎
mk 就有 $720~750
Auxo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-05, 01:16 AM   #106
天子
weIBetAriTTeR
StElla

引用:
作者: kog
page一果支槍咁眼熟gei

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-05, 03:17 PM   #107
光熱斗
IE3.0 <3

你地覺得得唔得...??
舊 04-13-05, 10:17 PM   #108
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
找不到和您的查詢!

剛去了TP RITE問個老闆了, 佢話星星果隻千萬不要買!

佢叫我買隻叫MINI泵 + 台灣槍~~~!

此篇文章於 04-13-05 10:21 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-05, 10:19 PM   #109
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: KIM
找不到和您的查詢!

剛去了TP RITE問個老闆了, 佢話星星果隻千萬不要買!

佢叫我買隻叫MINI + 台灣槍~~~!
星星呢隻太入門喇...
乜鬼都冇
入門到入門o既入唔到門||

舊 04-14-05, 11:07 AM   #110
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
旺角火車站落女人街到有間美術用品店
買噴筆比較多model 同牌子,價錢就貴幾廿蚊但信譽好
泵就到附近的模型店買~

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-05, 01:22 PM   #111
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 亞索龍α
泵就到附近的模型店買~
美術用品店的不是用水彩麼?
都可共用咩?

舊 04-14-05, 01:24 PM   #112
Terry仔
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 亞索龍α
泵就到附近的模型店買~
係唔係art suxxxxxxx(藝術驚喜)
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-05, 04:48 PM   #113
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
美術用品店的不是用水彩麼?
都可共用咩?
是砌模型既人拎美術用既噴筆噴模型渣..........

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-05, 05:12 PM   #114
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
what's the difference between 噴筆and 噴槍?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-05, 01:42 AM   #115
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: PTX-003C
what's the difference between 噴筆and 噴槍?
外型 同 握位!!!???

舊 06-02-05, 11:08 PM   #116
cowcowho
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
我預 jor about $1500 lei 買泵+槍 a~~~
唔知去邊道買好 lei~~~
cowcowho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-05, 02:23 AM   #117
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: cowcowho
我預 jor about $1500 lei 買泵+槍 a~~~
唔知去邊道買好 lei~~~
如果是新界區, 我極力建議 TP麗達~~~!
比好多好多地方平之外, 老闆又好教人!

舊 06-03-05, 02:32 AM   #118
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
請問知唔知邊到有Sparmax個隻501a氣泵,我見千里x得501....無auto stop

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-05, 10:18 PM   #119
cowcowho

註冊日期: Mar 2005
引用:
如果是新界區, 我極力建議 TP麗達~~~!
比好多好多地方平之外, 老闆又好教人!
>.<....... 我住係香港島 a....>.<
係九龍 or港島買有無推介 ????
cowcowho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-05, 02:12 PM   #120
Gainax
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
我見千你達有個擺門口既mini台灣bump,白色的,好細個,各位大佬對佢有咩意見?

thank you 先

舊 06-04-05, 05:03 PM   #121
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: Gainax
我見千你達有個擺門口既mini台灣bump,白色的,好細個,各位大佬對佢有咩意見?

thank you 先
我見到佢有隻賣大約$780,好似叫ABC VT 唔知咩的.......請問個個好唔好

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-05, 10:46 PM   #122
KSC

註冊日期: Jan 2005
今日去了麗x買泵同槍,老板好好人
還說我好好運(我敗家,他好運?)
因為台灣剛好1星期前出了隻新筆

$1140走人
KSC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-05, 06:48 PM   #123
viewview1

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: cowcowho
>.<....... 我住係香港島 a....>.<
係九龍 or港島買有無推介 ????
灣仔鴻發~ 好多網友都推薦
因為只去過一次 所以地址唔清楚
viewview1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-05, 08:22 PM   #124
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
超入門新手問題
氣泵作用係咩?
氣泵同噴槍有咩關係?
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-05, 08:35 PM   #125
zelkin
睡衣小王子

註冊日期: Jun 2005
其實用手上色係咪一定唔靚o架?
同埋應該上完色先組裝,定係組完裝先上色?
thanks

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:27 AM

手機版 | APP版