Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
will1223 08:16 PM 11-29-17
實際D講句
就算dock mode都濛濛地
X&Y 08:20 PM 11-29-17
其實會唔1/12會有day one patch
Dock mode一開始個港口,個畫面好似仲低清過之前wiiU XBX唔少
Texture好濛,主角又濛又狗牙
玩zelda/mario/splatoon完全無厘個感覺
強殖裝甲加爾巴 08:23 PM 11-29-17
俾番一代遊戲性我,畫面已是收貸有突,總好過王子露營幻想復國記靚係靚但我唔知自己玩緊乜
lunn 10:12 PM 11-29-17
聽日應該好多地方都有
頭先問左元朗果面,話聽日"應該"會有行貨返
雙日 10:19 PM 11-29-17
其實美版係咪都係語音同口形唔多同步...
暫時玩到開頭港口係有小小怪...

Sent from my iPhone using Gaforum
MultiPASS 10:20 PM 11-29-17
仲等緊特典版...希望聽日有

話說最新官透嘅機械好有xenogears feel

https://pbs.twimg.com/media/DPyDZcpX0AAo0pp?format=jpg
lunn 11:38 PM 11-29-17
好喇
應該暫時都唔可以入黎睇野住喇
Tannhauser Gate 11:41 PM 11-29-17
係有d濛 唔怪得媒體特別講
我個人就ok
鷹柳 12:15 AM 11-30-17
買左 但想玩埋bio 1 先 都係暫時唔入來住
零式 08:47 AM 11-30-17
唉⋯唔知點解呢間廠咁鍾意劇透透得咁盡
天野 08:54 AM 11-30-17
作者: 零式:
可能佢覺得故事內容豐富
仲未透支到戲玉掛

但樓上張圖可唔可以下次post時遮遮佢呢
MultiPASS 09:47 AM 11-30-17
作者: 天野:
可能佢覺得故事內容豐富
仲未透支到戲玉掛

係咪機械個張?已經轉成連結
高橋嘅劇本係出名故事壯大曲折,
未去到final chapter真係唔知點收科。
sonic 10:01 AM 11-30-17
睇埋今日個價就買了,都期待左咁耐
可能官方覺得劇透只是少少一部份XD
零式 11:00 AM 11-30-17
可能佢覺得故事內容豐富
仲未透支到戲玉掛

希望啦,不過上一隻XBX真係透曬咁滯
噹噹dondon 11:06 AM 11-30-17
個預告同實際演係另一回事 已玩到第3章
ELT 11:45 AM 11-30-17
作者: 噹噹dondon:
個預告同實際演係另一回事 已玩到第3章
XB1都係咁, 玩到劇情中間先開始知咩事
預告只係面果層
wai 11:46 AM 11-30-17
Xenoblade我心目中都係滿分
分數少可能名氣問題
如果隻game掛FF嘅名,可能已經滿分

順便問下仲有邊4隻?
Chrono Trigger
FF6
其餘2隻仲搵緊, PS3 同PS4暫時無乜印象深刻嘅RPG, 可能玩得game少...
DC年代有隻Eternal Arcadia都好正~

XB2尋日4點半去到荃豐$498賣晒, 老細話今日返行, 可能會平D
Gundam MK-2 11:53 AM 11-30-17
有更新
ver. 1.1.0

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
ELT 12:07 PM 11-30-17
作者: wai:
FF6
其餘2隻仲搵緊, PS3 同PS4暫時無乜印象深刻嘅RPG, 可能玩得game少...

XB2尋日4點半去到荃豐$498賣晒, 老細話今日返行, 可能會平D
Chrono Trigger正呀
Eternal Arcadia都好正

比我揀我會揀埋LUNAR, GRANDIA
另外仲有Phastasy Star
Falcom既軌跡系列
Gamecube既BK

DQ FF唔係我杯茶
早十年前買左隻NDS隻FF3 REMAKE, 其實真係幾悶下

TALES OF系列唔係唔好, 但始終感覺唔夠壯大

近年比較好少少有bravely deflaut,
最正JRPG, 就一定係XB1了

XB2 $500以下都買得過
風間鈴木仁 12:15 PM 11-30-17
FF6

Eternal Arcadia SEGA 正野
有再出 GC 版本 ,
支持 SEGA , 任天堂。
高級嘍囉 12:27 PM 11-30-17
仲有Star Ocean
MultiPASS 12:38 PM 11-30-17
滄海遺珠:
幻想水滸傳2
Xenogears
天野 12:42 PM 11-30-17
希望啦,不過上一隻XBX真係透曬咁滯
硬係覺得XBX係想出dlc作補完故事
但由於隻game反應麻麻同加上wiiu都就死
所以先唔出

希望可以在switch見到完全版
harakuma 12:46 PM 11-30-17
有冇人玩過Riglordsaga 2, 呢隻幾好玩,

wild arms 1 都唔錯
天野 12:49 PM 11-30-17
FF6

咁岩我玩緊chrono trigger
想睇下有幾正
玩完呢隻先玩XB2

DC果隻好似GC都有出,我都買返未玩
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面