Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-04-12, 06:59 PM   #76
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: fatboy04 查看文章
我就當你英文好啦....
我厄大家做咩.....何況我又無講我唔識佢寫咩,
咁我在gameshop係見到隻game個盒話support埋gow3嘛!
寫明3D supported only in God of War III and God of War Origins Collection
係咪即係個盒印錯??係既我講聲sorry呀!
你唔信我又可以點呢....總知大家自己去攞隻碟上手睇清楚啦,唔好淨上網睇

官方blog : http://blog.us.playstation.com/2012/...n-collections/
官方REPLY 都唔當真
我真係要比個

呀, 一係咁, 你去買隻美版
開隻 gow3 揾個 3D option 出黎
snap 1 snap
放上黎
如果有既, 我比番 $300 你, 當我錯同你道歉加請你玩

拿, 我講既就有根有據, 貼晒link 上晒圖
你就死 hold 住人地印錯既一個盒同人拗

仲有, 如果人地本身想買中英合版GOW3 比你咁講一講就去買美版
真係多得你唔少
講野負下責任好

remark : 同埋你唔洗當, 橫睇掂睇我英文都好過你, 最少我肯接受現實click 入條link 面對個真相
你?
跌落地仲要拿"咋" 沙
節儉d 啦好心
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 07:06 PM   #77
Hello MiMi
Game Master

anyway, 有關 GOW Saga collection 我要講既就講完
大家要比條友仔點, 請隨便

廢事離題, 條友既警世 post 我唔會再回

舊 09-04-12, 10:32 PM   #78
fatboy04
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
anyway, 有關 GOW Saga collection 我要講既就講完
大家要比條友仔點, 請隨便

廢事離題, 條友既警世 post 我唔會再回

當我錯啦,大帝.....對唔住!
大家買行版定美版自己決定,我費事比人小呀....

此篇文章於 09-04-12 10:39 PM 被 fatboy04 編輯。
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 10:47 PM   #79
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
想開之前隻GOW ORIGINS有冇3D SUPPORT?
定係呢隻SAGA先有3D?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 11:06 PM   #80
fatboy04

引用:
作者: GP03D 查看文章
我都想知,上邊個英文好好既高手又唔講
有冇其他師兄買左舊版,Saga行版或者美版既師兄可以教教我地??
唔知係咪要ps3度set
因為開隻game option冇得set,隻gow3都係
我隻係美版Saga,唔通個game盒真係印錯???
全部game唔support 3D??
舊 09-04-12, 11:50 PM   #81
Hello MiMi
Game Master

引用:
之前唔知, 但照道理全部 origins 都有, 因為PS Store 只有一款 Origins (兩隻game), 我隻行版個code 都係download 個隻, 並寫明 Full 3D Support
Saga collection, GOW Origins
Options : Graphic Options : Enable 3D
再下面有 3D Strength setting

我想講, 咩真係咁難揾個 Option 出黎咩?

此篇文章於 09-05-12 12:06 AM 被 Hello MiMi 編輯。
舊 09-04-12, 11:56 PM   #82
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我意思係買之前出既碟版ORIGIN係咪都對應?
定係得DOWNLOAD版對應?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-12, 11:59 PM   #83
Hello MiMi
Game Master

引用:
我意思係買之前出既碟版ORIGIN係咪都對應?
定係得DOWNLOAD版對應?
之前出既牒版都對應
人家 7/2011 已經話對應

God of War: Origins Collection Coming in 3D, Watch the Trailer
http://blog.us.playstation.com/2011/...h-the-trailer/

另, 幫你揾埋封面, 行貨都有 3D (留意右下角)
師兄可放心去買

此篇文章於 09-05-12 12:09 AM 被 Hello MiMi 編輯。
舊 09-05-12, 02:58 AM   #84
fatboy04

引用:
之前唔知, 但照道理全部 origins 都有, 因為PS Store 只有一款 Origins (兩隻game), 我隻行版個code 都係download 個隻, 並寫明 Full 3D Support
Saga collection, GOW Origins
Options : Graphic Options : Enable 3D
再下面有 3D Strength setting

我想講, 咩真係咁難揾個 Option 出黎咩?

師兄,為何我download隻美版origins的graphic options無得set enable 3D的?
只有得set screen size....
舊 09-05-12, 03:01 AM   #85
fatboy04

請問我沒有download果個director live video part 1 & 2有影響嗎?
舊 09-05-12, 07:38 AM   #86
Hello MiMi
Game Master

引用:
師兄,為何我download隻美版origins的graphic options無得set enable 3D的?
只有得set screen size....
Are you playing with 3d tv?
舊 09-05-12, 07:39 AM   #87
Hello MiMi
Game Master

引用:
請問我沒有download果個director live video part 1 & 2有影響嗎?
I really don't think so, coz I didn't download anything other than the 2 origins of gow...
舊 09-05-12, 11:46 AM   #88
fatboy04

引用:
Are you playing with 3d tv?
哦...原來插普通電視個option唔會show個enable 3D出來,咁要試插番3D電視先得!
thanks!
舊 09-05-12, 01:55 PM   #89
Hello MiMi
Game Master

引用:
哦...原來插普通電視個option唔會show個enable 3D出來,咁要試插番3D電視先得!
thanks!
no problem
舊 10-12-12, 03:42 PM   #90
CCHander

註冊日期: Dec 2011

收藏版包括高級鐵盒版遊戲包裝,Kratos塑像,數字版遊戲音樂OST,多人聯機限時雙倍經驗解鎖,遊戲DLC通行證,PS3動態主題及PSN形象套裝。
售價80美元。預購特典為神話英雄外觀包,包括四陣營的四位神話人物。

此篇文章於 10-12-12 03:48 PM 被 CCHander 編輯。
CCHander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-12, 01:12 PM   #91
CCHander

舊 10-24-12, 11:13 PM   #92
CCHander

舊 11-06-12, 12:19 PM   #93
c9234
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
God of War Saga (God of War全合集) $233
http://www.play-asia.com/SOap-23-28-...j-70-5807.html
c9234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-12, 08:36 AM   #94
CCHander

舊 11-17-12, 10:15 PM   #95
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
demo dl緊

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-12, 11:51 PM   #96
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: W!LL 查看文章
demo dl緊
US PSN?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-12, 12:02 AM   #97
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
US PSN?
hkpsn
因為買左sony套新戲, 跟demo下載code

大乱闘X
舊 11-18-12, 01:33 AM   #98
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

720MB DL完, DEMO原來得單機版, 無得ONLINE

大乱闘X
舊 11-18-12, 01:46 AM   #99
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
引用:
作者: W!LL 查看文章
720MB DL完, DEMO原來得單機版, 無得ONLINE
玩過後感覺如何
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-12, 02:00 AM   #100
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

玩完, 好短個DEMO, 叫做有一個Boss

雖然得720P, 不過畫面都幾靚
我覺得操作都幾奇妙, 碌地動作好古怪
打卒時好無雙feel
個boss俾我屈遠距武
最搞野有QTE

大乱闘X

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
God of War IV ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 6 12-23-11 02:49 PM
God Of War II nakakula 攻略及心得交流區 25 11-15-07 12:11 PM
[PS2]God of war Q頭 電視遊戲討論版 4 07-23-05 03:21 PM

現在的時間是 11:35 AM

手機版 | APP版