Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 04-18-07, 01:52 PM   #1
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
有無d一睇你就會笑既圖分享下?? 1000過後第二輪

上回貼到過千POST, 開新Topic先

↓之前個Post最後果批貼圖
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=141980&page=40

Last Time reply:
引用:
作者: 信長 查看文章

好明顯係設計有問題,好地地一個batman ,係做唔到槍

隻翼手龍太似... ,batman 你仲套住佢

robin ...
呢班Heros真係勁, 除暴安良之餘仲有時間惡搞

支batman槍... 前後都有笑位, 勁

此篇文章於 04-18-07 01:56 PM 被 法修 編輯。
法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 02:39 PM   #2
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

註冊日期: Nov 2005
搶千不成添~
不過都仲有好笑野貢獻一下…
以下2個係yahoo bid的頁來的~
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1113427760

呢個唔知佢work唔work~但好似真係真有其事咁…

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1113425852

呢個我覺得係開bid果個人惡攪…價值1千蚊既零式

舊 04-18-07, 02:52 PM   #3
法修
Game Master
Ace Killer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: ☆★楓嵐★☆ 查看文章
-skip-
鼻夾? 應該唔得ar? 阻住血液循環個鼻仲點會有得長高
見手查車果幅圖, 以為係個鼻中左雀屎

法修 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 03:15 PM   #4
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

引用:
作者: 法修 查看文章
鼻夾? 應該唔得ar? 阻住血液循環個鼻仲點會有得長高
見手查車果幅圖, 以為係個鼻中左雀屎
我睇到果時呆左…
心諗:咁都得d人做駛去整容既
(yahoo bid既野果然千奇百怪~要乜有乜

舊 04-18-07, 03:15 PM   #5
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm

正如大多數香港人.要俾錢的話寧願唔睇.但唔洗錢的話就

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 03:27 PM   #6
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章
[IMG]http://photo.gaforum.org/files/1/2/1/6/FREE.jpg[IMG]
感覺好危險

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 04:40 PM   #7
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

引用:
作者: Razgriz 查看文章
感覺好危險
特高等坐

不過咁咪可以避免球迷騷動影響球賽囉~

舊 04-18-07, 08:11 PM   #8
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
BAT MAN

YOU ARE OUT!!!!

舊 04-18-07, 08:52 PM   #9
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 豆腐 查看文章
尼招係超必

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 09:56 PM   #10
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
IC21呀進招長矛擒抱~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 01:09 AM   #11
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
引用:
BAT MAN
[

烈風正拳突?!!
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 08:56 PM   #12
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 機動盜賊首領-電 查看文章

坐係上面好刺激~~
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 10:11 PM   #13
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
觸殺

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 10:23 PM   #14
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
batman果幅好頂癮...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-07, 10:50 PM   #15
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
最奇係個炸彈,真係炸彈人果種炸彈

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 12:09 AM   #16
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003

拜一拜先...唔知無雙亂舞係點架呢...

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦

此篇文章於 04-19-07 12:13 AM 被 ultrachiu 編輯。
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 12:19 AM   #17
想不到
Senior Gamer
翠星教教徙

註冊日期: Nov 2006
丁丁是個人才
丁丁殺敵數一億
想不到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 12:47 PM   #18
flmthy
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
八塊腹肌速成法(絕對有效!)

flmthy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 01:01 PM   #19
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

曼聯驚爆BL內幕?!
(純惡攪~各位球迷唔好嬲~ )

原圖

睇真d~費查著短袖衫的~同埋雲佬肩上果隻白雪雪既手其實係奧沙黎架

舊 04-19-07, 01:11 PM   #20
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

句對白好有趣…但呢幅圖好似係一睇就萌多過笑~?(迷)

舊 04-19-07, 11:32 PM   #21
shield

3DS Friend Code1633 4520 6340
引用:
作者: flmthy 查看文章
八塊腹肌速成法(絕對有效!)

呢幅好正 笑jo好耐
shield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 07:32 PM   #22
天星碼頭高達
簡稱:天碼高達

註冊日期: Nov 2006
XBox Live GamertagEdinburghPier
Smile 凌波笑了

http://www.hodao.edu.hk/teach_learn/...book.php?id=93

福音三人組:元真嗣、洪凌波、林明香

此篇文章於 04-19-07 07:42 PM 被 天星碼頭高達 編輯。
天星碼頭高達 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 08:46 PM   #23
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 天星碼頭高達 查看文章
http://www.hodao.edu.hk/teach_learn/...book.php?id=93

copy from eva

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-07, 11:38 PM   #24
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 天星碼頭高達 查看文章

這不是凌波....
這不是凌波....
這不是凌波....
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-07, 04:31 AM   #25
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: wyhone 查看文章
這不是凌波....
這不是凌波....
這不是凌波....
i have this book XDXD

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:12 AM

手機版 | APP版